24 / 04 / 2024

yaşamın yeni sembolü

yaşamın yeni sembolü

Yeniden yapılanan Bayrampaşa'da ''İstanbul'da yaşamın yeni sembolü'' sloganıyla yapımına başlanan 'Miyansera Evleri' projesi toplam 117 konut ve 9 ticaret alanından oluşuyor.

Tuzla Vesen Yalıları'nda bu yılın ikinci çeyreğinde yaşam başlıyor!

Vesen Yapı tarafından, Tuzla Mercan Koyu’nda Anadolu Yakası’nın denize sıfır konumlanan ilk ve tek projesi “Vesen Yalıları'nda 2024’ün ikinci çeyreğinde yaşamın başlaması planlanıyor.

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Depremde 72 kişinin yaşamını yitirdiği İsias Oteli davası 3 Ocak'ta başlayacak!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerde yerle bir olan ve 72 kişinin yaşamını yitirdiği Adıyaman'da yer alan İsias Oteli'ne ilişkin 11 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası istenen iddianame, Adıyaman 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İşte detaylar...

370 kişinin yaşamını yitirdiği sitenin firari müteahhidini, depremde yakınlarını kaybedenler yakaladı!

Hatay'da depremde 370 kişinin yaşamını yitirdiği Emlak Bank Konutları'nın hakkında yakalama kararı bulunan müteahhiti Mehmet Özat'ı yakınlarını kaybedenler bir alışveriş merkezinde yakalayarak polise teslim etti.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Gaziantep'te 26 kişinin yaşamını yitirdiği binaya sahte belgelerle yapı ruhsatı düzenlenmiş!

Gaziantep'te, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerde yıkılan ve 26 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin aralarında Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak'ın da yer aldığı 6 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis cezası talep edilen iddianame kabul edildi.

Ekonomi Eski Bakanı Kemal Derviş yaşamını yitirdi! Kemal Derviş kimdir? Kemal Derviş neden öldü?

2001 krizi sonrası Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı görevini üstlenen Kemal Derviş, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Derviş’in bir süredir ABD’de Parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

İngiltere ve Galler'de 688 evsiz yaşamını yitirdi!

2020'de İngiltere ve Galler'de toplam 688 evsiz hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerden 13'ü koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. 

Büyükyalı’da yaşayanlar 5 dakikada yaşamın her alanına dokunuyor!

‘İyi Yaşam’ mottosunu benimseyen Büyükyalı projesinde yaşayanlar ‘5 dakikada’ yaşamın her alanına dokunmanın avantajını yaşıyor.

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

yaşamın yeni sembolü Haberi

yaşamın yeni sembolü

Ağaçkakan İnşaat tarafından yüzde 75'i yeşil alan olarak projelendirilen 'Miyansera Evleri' sosyal ve sportif tesislerinden, kapalı yüzme havuzuna, çok amaçlı spor sahasından yoğun ağaç dokusu ile çevrelenmiş özel peyzajına kadar bir çok özelliğe sahip. 16 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek proje, İstanbul'da ilk ve tek olan üstü açık yeşil bir orta avlu ve avlu çevresinde sıralanmış, bitişik 3 ile 6 kat arası değişen bloklardan ve 1 adet 14 katlı yüksek bloktan oluşuyor. Miyansera Evleri, teraslardan bahçe katlarına kadar 30 tipte daire seçenekleri sunuyor. Miyansera Evleri, Tem Oto Yolu'na ve E-5 bağlantı yollarına 3 dakika uzaklıkta ve sitenin hemen karşısında metro sistemi yer alıyor.

...