26 / 04 / 2024

Yaşar Aşçıoğlu kim

Yaşar Aşçıoğlu kim

Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu ile yeni projelerini, hayallerini ve sektörü anlattı. Aşçıoğlu, dünyada inşaat, tekstil ve otomotiv olmak üzere üç önemli sanayinin olduğunu söyledi.

Selahattin Aşçıoğlu vefat etti!

Gayrimenkul sektöründe 1967 yılından bu yana faaliyet gösteren Aşçıoğlu'nun kurucusu, Yaşar Aşçıoğlu'nun babası Selahattin Aşçıoğlu, 24 Mayıs 2015 tarihinde vefat etti.

Yaşar Aşçıoğlu: Türkiye'de gerçek anlamda kentsel dönüşüm yok!

Türkiye genelinde gerçek anlamda kentsel dönüşüm olmadığını söyleyen Yaşar Aşçıoğlu, “Kamu, ‘Bina yenileme yasak, büyük ölçekte ada bazında kentsel dönüşüm yapılacak’ desin. Yoksa tabut gibi evlerde yaşamaya devam ederiz” dedi.

Kentsel dönüşümde vergi ve harçlar yüksek!

İnşaat sektörünün etkili oyuncularından Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, hükümetin, başlattığı kentsel dönüşüm atağında tavrını samimi bir şekilde belli etmesi gerektiğini dile getirdi...

Yaşar Aşçıoğlu 2. İnşaat ve Konut Konferansı'na katıldı!

Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Eventuum Organizasyon tarafında gerçekleştirilen ve sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı 2. İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katıldı...

Yaşar Aşçıoğlu kimdir?

Aşçıoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı olan Yaşar Aşçıoğlu kimdir? Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektörüne ne zaman girdi? Yaşar Aşçıoğlu bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Aşçıoğlu Avrupa'ya açılıyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, firmanın yatırımlarından ve projelerinden bahsetti. Sektöre ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aşçıoğlu, Londra, Almanya ve Romanya'da proje üreteceklerini açıkladı.

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

İnşaat sektörünün başarılı firmalarından Aşçıoğlu, İstanbul'da 2, Muğla'da 1 yeni proje hazırlığında. Şirket projelere önümüzdeki yıl başlayacak...

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Yaşar Aşçıoğlu: 262 bin 500 müteahhit iflas edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye’de 350 bin müteahhit var. Bunların sadece yüzde 25’i kurumsal firma. Çürük elmalar yakında temizlenecek." dedi.

Yaşar Aşçıoğlu: İşi bilen bilmeyen herkes bu işe geldi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Onursal Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, işi bilen bilmeyen herkesin inşaat sektörüne girmesini eleştirdi. Aşçıoğlu, "Para yok, tecrübe yok ama cahil cesareti var. " dedi.

Aşçıoğlu'ndan yeni projeler yolda!

Ekonominin lokomotif sektörü olan gayrimenkul sektöründe hareketlilik devam ediyor. Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, yeni projelerin geleceğini açıkladı. 

Aşçıoğlu'ndan İstanbul'a yeni projeler geliyor!

Yaşar Aşçıoğlu Türkiye’nin ilk rezidansını yaptı. Rahmi Koç'a bile ev sattı. Yurtdışına konut markası ihraç eden ilk müteahhit oldu. Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’nun hedefinde şimdi Avrupa metropollerinde Selenium markalı konutlar yapmak var...

Yaşar Aşçıoğlu kim Haberi

Yaşar Aşçıoğlu kim

Çocukluğundan başlayarak inşaatın tozunu yutmuş bir isim Yaşar Aşçıoğlu 1967 yılında babası tarafından kurulan Aşçıoğlu İnşaat'ı 1980'de devralarak, yüzbinlerce metrekare konut,otel, avm ve fabrika inşaatına imzasını attı. Daha sonraki dönemlerde 'Selenium' markasını yaratarak, konut üretmeye devam etti. Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu ile yeni projelerini, hayallerini ve sekörü anlattı.


'DÜNYA MARKASIYIZ' 

Dünyada inşaat, tekstil ve otomotiv olmak üzere üç önemli sanayinin olduğunu söyleyen Yaşar Aşçıoğlu, "Türkiye'de de aynı şeyler geçerli. Tekstilde eskisi kadar iyi değiliz. Otomotiv zaten yarış içinde. Ama inşaatta dünya markasıyız. Dünyanın en iyi inşaat şirketleri, Türk inşaat şirketleri. Onun için yapüan yapılarda o denli iyi. Avrupa'yla hiç kıyaslanamaz büe" diyerek iddialı açıklamalarda bulundu. Mesleğe dair korkusunu ise şu sözlerle açıkladı, "Meslekte olmayanların inşaata giriyor olması beni...