26 / 04 / 2024

Yaşar Bahçeci kimdir

Yaşar Bahçeci kimdir

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Yaşar Bahçeci kimdir?

2014 yerel seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Yaşar Bahçeci, 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den aday olarak gösterildi. Peki, Yaşar Bahçeci kimdir?

Yaşar Bahçeci Kırşehir için hazırladığı 40 projesini tanıttı!

KIRŞEHİR Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir için hazırladığı 40 projesini tanıttı. Bahçeci, kentin çehresini değiştirecek 40 proje ile yeniden Kırşehir halkından referans istedi. Kırşehir artık Türkiye'de örnek gösterilen şehirler arasında yer aldı.

Yabancıya konut satışı mercek altında! 100'den fazla dosya incelemede! 

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğuna ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Konut satışında çirkin oyuna büyük ceza yolda! Fiyatları işte böyle yükseltiyorlar!

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı açıklamada gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini dile getirdi.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği açıkladı! Gayrimenkulde değerleme hizmet oranı pahalı değil

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, SPK’dan lisanslı olan gayrimenkul ve varlık değerlemesinde bulunan uzmanların ve değerleme firmalarının kira uyuşmazlıklarındaki arabuluculuk seviyesindeki fiyat belirlemeden çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Yaşar Bahçeci kimdir Haberi

Yaşar Bahçeci kimdir

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini söyledi. Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projenin sonuna gelindiğini ifade ederek, 1 ve 2. etap konutlarının daha önce hak sahiplerine teslim edildiğini söyledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre TOKİ ile yaptıkları işbirliği sonucunda yapılan konutların yüksek standartlarda olduğunu vurgulayan Bahçeci, şunları ifade etti:

"Ara vermeden hızlı şekilde bölgede çalışma gerçekleştiriliyor. Bağbaşı kentsel dönüşümümüz 2009'da ki ilk projelerimizden bir tanesiydi. TOKİ ile ortaklaşa yürüttüğümüz ve Kırşehir'in üniversite ve şehir arasında kalan çarpık yapılaşmanın olduğu bölgenin daha modern şekilde düzenlenmesi söz konusu. Burada yaşayan insanlarımızın daha konforlu bir şekilde hayatlarını sürdürmesi için hayata geçirdiğimiz proje kapsamında bölgede modern bir Aile Yaşam Merkezi...