18 / 04 / 2024

Yaşar Çakır

Yaşar Çakır

Makro Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Acar, Kadir Kaynar, Yaşar Çakır tarafından 135 bin TL'lik sermaye ile 2 Ocak'ta kuruldu

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

AK Parti'den Flaş EYT'de Yaş Sınırı Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Hamza Dağ'dan EYT'de yaş sınırıyla ilgili önemli bir açıklama geldi. İşte haberi detayları...

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Yaşar Altıparmak vefat etti!

Yeşil GYO Genel Müdürü Yaşar Altıparmak hayatını kaybetti.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Ebru Yaşar Bismil'de 4.5 milyon TL maliyetle okul yaptırdı!

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çiftinin Diyarbakır Bismil'de yaptırdığı okulun inşaatı tamamlandı. Söz konusu okulun inşası yaklaşık 4.5 milyon TL'ye mal oldu

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yaşar tarafından kuruldu.

Ebru Yaşar, Bismil’de okul yaptırdı!

Diyarbakır Bismil'de okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrenciler için Ebru Yaşar, 12 derslikli bir okul yaptırdı.

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Yaşar Topluluğu Eskişehir'de 8'inci okulunu açtı!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 8'inci okulu olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı. 

Yaşar Çakır Haberi

Yaşar Çakır

Makro Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Acar, Kadir Kaynar, Yaşar Çakır tarafından 135 bin TL'lik sermaye ile 2 Ocak'ta kuruldu. 


Makro Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Prefabrika çelik yapılar imalat ithalat ihracat iç ve dış mümessillik toptancılık perakendecilik dağıtımı ve pazarlama yapar ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Makro Prefabrik Çelik Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Güzelyalı Mahallesi, Erdil Sokak,...