26 / 04 / 2024

Yaşar Cengiz kimdir

Yaşar Cengiz kimdir

İnegöl Mal Müdürlüğü yeni kanun kapsamında arsa ve arazilere 4 Bin metrekareyi aşmamak kaydı ile talepte bulunan hissedarlara rayiç, bedel üzerinden doğrudan satış yapabilecek.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cengiz Yaşar İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yaşar tarafından kuruldu.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Cengiz Dilli oldu...

Erzurum Karayazı'ya arıtma tesisi inşa edildi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı’ya Arıtma Tesisi ve İsale Hattı yaptı. Çalışma kapsamında 700 metreküplük içme suyu deposu, 2 adet 100 metreküplük, 1 adet 50 metreküplük depo ve 3000 metre de servis yolu yapıldı.

Yaşar Suit Esenyurt ödeme planı!

Yaşar Suit Esenyurt ödeme planı kapsamında 12 ay 0 faiz ödeme imkanı sunuluyor. Yaşar Suit Esenyurt projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 200 liradan başlıyor...

Yaşar Kemal'in Bakırköy'deki evi müze mi olacak?

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Yaşar Kemal'in birinci ölüm yıldönümünde (28 Şubat) bir açıklama yayımladı. Ulusoy, yazarın Basınköy'deki evinin müzeye dönüştürülmesi halinde destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

Yaşar Cengiz kimdir Haberi

Yaşar Cengiz kimdir

İnegöl Mal Müdürlüğü yeni kanun kapsamında Hazine hissesi yüzde 40'ı veya hisse miktarı uygulama imar planı içinde 400 metrekare dışında ise, 4 Bin metrekareyi aşmamak kaydı ile talepte bulunan hissedarlara rayiç, bedel üzerinden doğrudan satış yapabilecek. Ülkemizde bulunan atıl vaziyetteki Hazine arsa ve arazilerinin, ekonomiye kazandırılması, iktisadi kaynakların etkin ve verimli kullanılması amacıyla yeni çıkan uygulama ile imar planı içinde veya dışında çeşitli nedenlerle gerçek veya tüzel kişilerle hisseli hale gelmiş arsa ve arazilerden Hazine hissesi yüzde 40'ı veya hisse miktarı uygulama imar planı içinde 400 metrekare dışında ise 4 Bin metrekareyi aşmamak kaydı ile talepte bulunan hissedarlara rayiç bedel üzerinden doğrudan satış yapılacak. Açıklama yapan İnegöl Mal Müdürü Yaşar Cengiz, "Bursa ilimizde 2679 adet arsa ve arazide 2...