26 / 04 / 2024

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı müze

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı müze

Kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, İzmir’in ilk kent müzesinin açılış müjdesini verdi. Proje için eski un fabrikası aslına sadık kalınarak müzeye dönüştürülecek. 

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Şişli ve Kağıthane ilçeleri, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin zemini mi kaydı?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe'deki yeni hastane binasında ‘zemin etüdünün yapılmamasından kaynaklı taban kayması' yaşandığı ve bu sebeple açılmadığı ileri sürüldü...

Yaşar Topluluğu Eskişehir'de 8'inci okulunu açtı!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 8'inci okulu olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı. 

Dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek!

Kamu Taşınmazları Üzerinde Eğitim ve Yurt Faaliyetleri İçin Üst Hakkı Tesis Edilmesine İlişkin Yönetmelikte yapılan düzenlemeye göre, dernekler kamu taşınmazları üzerinde eğitim ve yurt binası yapabilecek...

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi kuruldu!

Neşeli Günler Eğitim Ve Organizasyon Anonim Şirketi Kalamış Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Network Eğitim ve Reklam Danışmanlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Network Eğitim ve Reklam Danışmanlık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Ordun tarafından kuruldu. 

Pendik Çamlık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Pendik Belediyesi tarafından tüm engelli gruplarına ve ailelerine hizmet vermek için inşa edilen Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. Çamlık Mahallesi’nde her ihtiyaçları düşünülerek yapılan merkezin yaz sonunda açılması hedefleniyor.

Lidart Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lidart Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Tekin ve Reza Molk Areı ortaklığında kuruldu. 

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeniden açıldı!

2015'te yıkılarak yeniden inşa edilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bugün itibariyle tekrar hizmet vermeye başladı...

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı müze Haberi

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı müze

Yaşar Eğitim Vakfı, 1967 yılından beri kültür, sanat ve eğitime olan katkılarını bir adım daha ileri götürüyor. 45 yıldır aralıksız olarak eğitim, kültür, sanat alanlarında çalışmaları destekleyen Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, yeni projesini ise İzmir’de hayata geçiriyor. 

Milliyet Gazetesi'nden İsmail Şahin'in haberine göre bu yıl 37’incisi düzenlenen Dyo Sanat Ödülleri Sergisi’nin Galata Rum Okulu’ndaki açılışı için İstanbul’da bulunan Yaşar Eğitim Kültür Vakfı İdare Heyeti Başkan Yardımcısı Feyhan Yaşar, Vakfın çalışmaları konusunda açıklamalar yaptı. 

‘Evrende Dönüşüm’ teması ile düzenlenen 37’nci DYO Sanat Ödülleri yarışmasına Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan ve Özbekistan’dan sanatçıların da katıldığını belirten Feyhan Yaşar, Denizhan Özer küratörlüğünde düzenlenen serginin 10 Şubat’a kadar açık olacağını ifade etti. Yaşar, “Sergide aynı zamanda 1967 yılından bu yana yarışmada ödül almış eserler de...