24 / 04 / 2024

yaşar holding markaları

yaşar holding markaları

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, ""Tüketici artık satın aldığı ürünün çevreye zarar vermediğini bilmek istiyor. Biz markaların sosyal ve çevresel faaliyetlerinin marka tercihinde önemli olduğuna inanıyoruz" dedi

Mustafa Selim Yaşar vefat etti!

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar vefat etti. 

Yaşar Holding'ten Turgutlu'ya 50 milyonluk fabrika!

Yaşar Holding bünyesindeki Çamlı Yem'in Turgutlu'da kuracağı yeni fabrikasının temeli törenle atıldı.

Yaşar Holding'ten Manisa'ya dev yatırım!

Ege'nin sanayi devi Yaşar Holding kuruluşlarından yem ve besicilik şirketi Çamlı, Manisa Turgutlu'ya dev bir yem fabrikası yatırımı yapma kararı aldı.

Yaşar Holding'ten Ayazağa'ya yeni proje!

Yaşar Gruba ait Pınar Gıda'nın İstanbul Ayazağa'daki 20 bin metrekarelik arazisinde konut, rezidans ve AVM projesi yapımı planlanıyor. Karma projeye 2017 yılında başlanacağı düşünülüyor.

Atina'daki tarihi pazaryeri projesine Yaşar Üniversitesi'nden proje!

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık öğrencileri Yunanistan'daki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli için proje hazırladı. Hazırlanan proje Atina Belediyesi'ne sunuldu.

Yaşar Üniversitesi'nin kampüs alanı büyüyor!

Yaşar Üniversitesi 10 bin metrekare kapalı alanda, 2 bin öğrenciye hizmet verecek eklemeyle toplam kampüs alanını 70 bin metrekareye çıkarıyor.

Fethi Yaşar, Yakacık Mahallesi’nin imar planını inceledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kuzey Yıldızı ve Yakacık Mahallesi’ni ziyaret etti.Yakacık Mahalle Muhtarlığı’nda kendisinden park isteyen vatandaşları kırmayarak, imar planını inceleyen Yaşar, park yapılabilecek alanlara göz attı.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor!

Türkiye'de son yıllarda vakıf üniversiteleri eğitim kalitelerini ve altyapılarını geliştirmek için dikkat çeken projeler yapıyor. Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor.

Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası'nı değerlendirdi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Gayrimenkul Sertifikası’na ilişkin görüşlerini paylaştı. Aşçıoğlu, "Küçük yatırımcılar açısından çok verimli ve güvenilir bir yatırıma ortak olma imkânı sağlayacaktır. " dedi.

Ankara Çayyolu'ndaki arazi kavgasına Fethi Yaşar'dan yanıt!

Çankaya Belediyesi’nin Çayyolu bölgesinden arazi alanlara inşaat izni vermemesini eleştiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Kavgaları bizimle, vatandaşla değil” dedi

Yaşar Şentepe, Ankara Yenimahalle'deki yatırımlarını anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

Vasip Şahin'den Yaşar Güvenç'e ziyaret!

Vali Şahin'in ziyaretinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta ile müdür yardımcıları da yer aldı.

yaşar holding markaları Haberi

yaşar holding markaları


Ülke ekonomisine katkıda bulunan kurum ve kuruluşların sürdürülebilir kalkınma yolundaki adımları çok önemli. Yaşar Topluluğu da sürdürülebilirliği ekonomik, sosyal ve çevresel boyutlarıyla ele alan kurumlardan. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, "Yaşar Holding olarak sürdürülebilirliği, bugünün ihtiyaçlarını karşılarken, gelecek nesillerin ihtiyaçlarını tehlikeye sokmamak olarak değerlendiriyoruz. Sürdürülebilirliği, tüm organizasyonda önemli bir stratejik hedef olarak görüyoruz. Amacımız, tüm organizasyonumuzda bireysel düzeyden başlayarak sürdürülebilirlik konusunda topluma yol gösterici olarak farkındalığı artırmak" diyor. 


Son dönemde tüketicilerin de bu konuda oldukça bilgilendiğini gözlemlediklerini söyleyen Yiğitbaşı, "Tüketici artık satın aldığı ürünün çevreye zarar vermediğini bilmek istiyor. Bu konuda araştırıyor ve okuyor. Biz markaların sosyal ve çevresel faaliyetlerinin marka tercihinde önemli olduğuna inanıyoruz" yorumunu yapıyor. 


"Misyonumuzun bir parçası olarak eğitime, spora, sanata ve kültür varlıklarının korunmasına önemli...