25 / 04 / 2024

yasemin özilhan nerede yaşıyor

yasemin özilhan nerede yaşıyor

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Yasemin Özilhan evinin alt katını spor salonuna dönüştürdü!

Eski oyuncu Yasemin Özilhan, pandemi döneminde sağlıklı bir şekilde spor yapabilmek için evinin alt katını spor salonuna çevirdi.

Yasemin Rezan Kolbaşı hangi üniversitede okudu? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı?

Arzum Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Yasemin Rezan Kolbaşı kimdir? Nerede okudu ve nerede çalıştı? Hangi tarihte Arzum’da görev almaya başladı? İşte Yasemin Rezan Kolbaşı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

Yasemin Özilhan evinin alt katını spor salonuna dönüştürdü!

Eski oyuncu Yasemin Özilhan, pandemi döneminde sağlıklı bir şekilde spor yapabilmek için evinin alt katını spor salonuna çevirdi.

Zeynep Sever Demirel Beykoz'daki villasına spor salonu yaptırdı!

Ünlüler sporu eve taşıdı. Emina Jahovic ve Yasemin Özilhan'ın ardından Zeynep Sever Demirel'de Beykoz'daki 3 katlı lüks villasına spor salonu yaptırdı.

Yasemin Özilhan yeni açtığı restoranını denetledi!

Çeşme tatilinden dönen Yasemin Özilhan, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Atiye Sokak'ta yeni açtıkları restoranı denetleyen Özilhan, restoranın dolu olduğunu görünce sevindi.

Yasemin Özilhan'ın çocuk mağazası 15 şubeye ulaştı!

Ekrandan sosyeteye transfer olan Yasemin Özilhan, kendini geliştirdi. Sosyetik güzelin, halkla ilişkiler ve tanıtımını yürütüp reyon düzeniyle bile ilgilendiği çocuk mağazası kısa sürede 15 şubeye ulaştı.

Yasemin Özilhan'ın çocuk giyim mağazası 15 Nisan'da açılacak!

İşadamı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, ticarete atılıyor. Dünyaca ünlü çocuk giyim mağazası Carter's'ı Akmerkez'in alt katına taşıyan Özilhan, 15 Nisan'da açılış yapacak.

Yasemin Park'ta 210 daire internetten satışa sunuldu!

Halkbank ve Vakıfbank Bursa Yasemin Park sitesindeki toplam 210 daireyi piyasanın en az yüzde 20 altında internetten satışa çıkardı...

Yasemin Konakları 2. Etapta 580 bin TL'ye 4+1!

2013 senesinin Ocak ayında sahiplerine teslim edilecek olan Yasemin Konakları 2, Mutlu İnşaat, Keleşoğlu Group ile Gül İnşaat imzası taşıyor. 2011 Eylülde temeli atılan proje Yenibosnada yükseliyor

Evora nerede Teknik Yapı projesi Evora İstanbul'a nasıl gidilir

Evora İstanbul, Teknik Yapı'nın Samandıra'da Fenerbahçe Samandıra Spor Tesisleri'ne komşu projesi... İşte Evora İstanbul nerede sorusunun cevabı ve Teknik Yapı Evora İstanbul projesine ulaşım haritasıyla iletişim bilgileri...

İnsanı tanımlayan nerede yaşadığıdır!

Ferhan İstanbullu, Milliyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "NEREDE YAŞIYORSAN SEN OSUN!" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Artık insanı tanımlayan ne yediği değil nerede yaşadığıymış!

Yasemin Konakları 2'de 450 bin TL'ye 3+1! Yüzde 5 indirim!

Bahçelievler Yasemin Konakları 2de yer alan 3+1lerin fiyatı 450 bin TL ile 580 bin TL arasında; 4+1lerin fiyatları 580 bin TL ile 660 bin TL arasında; 4+2 ve 5+1 dublekslerin fiyatları ise 870 bin TL ile 970 bin TL arasında değişiyor

Yasemin Konakları'nın havadan videosu!

Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yasemin Konakları konut projesinin son halini www.havadanemlakvideo.com ekibi havadan görüntüledi...

yasemin özilhan nerede yaşıyor Haberi

yasemin özilhan nerede yaşıyor

Sosyetenin sevilen isimlerinden Yasemin Özilhan'a doğum gününde eşi İzzet Özilhan'dan sürpriz. Milliyet'te yer alan habere göre;  İzzet Özilhan, Karolina Kurkova gibi isimlerin de evinin de olduğu Six Senses Kaplankaya'dan 12 buçuk milyonluk villayı almak için kolları sıvadı. Özilhan, villada karar verirse eşine yaş günü hediyesi olarak satın alacak. Sosyetik güzel, dün yaş gününü ailesiyle mütevazı bir şekilde kutladı.

İzzet Özilhan, dün 36 yaşına basan iki kızının annesi Yasemin Özilhan'ın yaş gününü sosyal medyadan "İyi ki doğdun, iyi ki varsın karım" notuyla kutladı.
 

Yasemin Özilhan evinin alt katını spor salonuna...