25 / 04 / 2024

yasin sağer

yasin sağer

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD) üyesi Yasin Sağer, birçok öğrencinin inşaatlarda kolon ve kirişi görmeden mezun olduğunu söyledi.

Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi, diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Anne ve babanın hayatta iken evlatlarına mal vermesine “sağlararası kazandırma” işlemi denir. Peki, Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi? Diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Emekli aylığında yanlış hesap düzeltmeleri yapılacak: Eğer emekli aylığı hesaplamasında yanlışlık varsa...

Emekli aylığı hesaplamalarında hata oluştuğunda düzeltme işlemi oldukça önemlidir. Yanlış hesaplamaların giderilmesi, emeklilerin haklarını korumak ve adaleti sağlamak için gereklidir. EYT düzenlemesi çerçevesinde, yaklaşık 2 milyon kişi emekli aylığına kavuşmuş durumda.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Mercedes-Benz’den Aksaray’a GES yatırımı! Toplam 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak!

Mercedes-Benz Türkiye, Aksaray Kamyon Fabrikası'nda 1.3 MWp kurulu gücünün bulunduğu güneş enerjisi santralini devreye aldı. Santral ile yıllık 900 ton karbon salımının önüne geçilmesi amaçlanırken elde edilen enerji ile çevreye 22 bin 120 adet ağaç dikimine eş değer yarar sağlanacak.

Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? 

Konut satın alma işlemleri için ihtiyaç duyulan maddi desteği sağlayan kredi türü olarak tanımlanan konut kredisinin ne zaman düşeceği ev alacak kişiler tarafından merak ediliyor. Peki, Konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? İşte detaylar...

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençerler Sağlık Turizmi Seyahat Acenteliği İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gençer Traş tarafından kuruldu.

Yasin Yerebakan kimdir? Bankacılık sektöründe kaç yıl çalıştı? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor?

Yasin Yerebakan kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Değer Varlık’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Yasin Yerebakan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

ŞOK’ta Vestel saç kurutma makinesi 319 TL’ye, Bingo yumuşatıcı 49,50 TL’ye, pike yatak örtüsü 179 TL’ye düştü!

Vatandaşların en çok alışveriş yaptığı zincir marketlerden ŞOK, 7 Temmuz tarihli indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu çerçevede, Vestel saç kurutma makinesi 319 TL’ye, Bingo yumuşatıcı 49,50 TL’ye, pike yatak örtüsü 179 TL’ye düştü. İşte 7 Temmuz Cuma ŞOK fiyat listesi...

Altın, yılın ilk yarısında diğer yatırım araçlarını geride bırakarak yüksek getiri sağladı! 

Altın, yılın ilk 6 ayında önemli bir yatırım aracı olarak öne çıktı ve gram ile Cumhuriyet altını yüzde 45'lik bir getiri sağlayarak şampiyon oldu. Euro ve dolar karşısında değer kazanma oranları da dikkate değer düzeydeydi. 

Floransa'da konutların kısa zamanlı konaklama için kiralanması uygulaması durduruluyor!

İtalya'nın tarihi ve turistik kentleri arasında yer alan Floransa'da şehir merkezindeki konutların genel olarak turistlere yönelik olan kısa zamanlı konaklama için ev kiralama uygulaması çerçevesinde değerlendirilmesi, bundan sonrası için durduruluyor.

Selçuk Geçer doları olanlar için sağ gösterip sol vurdu! Tarih verdi rakam paylaştı! Bunu yapmayın!

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için her zaman yükselişlerin olacağına işaret ederken, bu sefer yaptığı açıklamada sağ gösterip sol vurdu. İşte Selçuk Geçer dolar tahmini.

SGK’dan son dakika açıklaması! Gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarlara yüzde 39 ila yüzde 200 arasında arttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, genel sağlık sigortası doğrultusunda gözlük camı ve çerçeveler için ödenen tutarlarda değişiklik yaptığını açıkladı. Bunula beraber, farklı kalemlerde de artışların yapıldığı duyuruldu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer her yatırımcıyı uyardı! Dolar bu tarihte 25 TL olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru ile alakalı yaptığı yorumda: 1 haftalık bir zaman ile yatırımcılara bazı ikazlar yaptı. Yatırım aracı olarak doları değerlendiren  vatandaşlara ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den kısa bir süre beklemeleri istenildi

yasin sağer Haberi

yasin sağer

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD), Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi’yle imzaladığı iş birliği protokolü çerçevesinde tecrübeli üyelerini inşaat bölümü öğrencileriyle buluşturmayı sürdürüyor. Öğrencilerle bir araya gelen BURYAP İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Sağer, “İlk zamanlarımızda konut inşaatları, tadilat, proje gibi işler yürütüyorduk. Daha sonra kamu ihalelerine yoğunlaştık. bugün itibarıyla yılda 300-350 konut imal eder hale geldik. Bunun yanında çevre düzenlemeleri, okul, Hastane, köprü yapımına kadar birçok kamu yatırımına da imza atıyoruz. Aynı zamanda farklı sektörlerde de yatırımlarımız mevcut” ifadelerini kullandı.


Öğrencilerin üniversitede teorik ağırlıklı bir eğitim aldığına dikkat çeken Sağer, bunun tek başına yeterli olmadığını vurguladı. Geleceğin inşaat mühendisi adaylarına eğitimleri boyunca fırsat buldukça sahada kendilerini geliştirmelerini tavsiye eden Sağer, “Sektörde tutunmak dışarıdan göründüğü gibi kolay değil. Birçok...