24 / 04 / 2024

yaşlılara otobüsler bedavamı

yaşlılara otobüsler bedavamı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üzerindekileri toplu ulaşım araçlarında ücretsiz taşımaya başladı. Karar, Ücretsiz veya İndirimli Seyahat Kartları Yönetmeliği'nin Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi üzerine alındı...

65 yaş üstü vatandaşlara zamlı maaş müjdesi! Zamlı yaşlılık aylığı kaç TL oldu? Şubat'ta yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerine yapılan zamları açıkladı. Peki 2024 yeni yaşlılık maaşı kaç TL oldu? 65 yaş aylığına ne kadar zam yapıldı? 

Devletten yaşlılara müjde! Artık huzurevi ve evde bakım masraflarında devlet yardımı alınabilecek

Türkiye, son yıllarda doğurganlık oranlarının düşüşü ve yaşlı nüfusun artışıyla dikkat çekiyor. Devlet, vatandaşlarının yaşlılık dönemindeki bakım gereksinimlerini karşılamayı amaçlayan 'yaşlı bakım sigortası' uygulamasını başlatma kararı aldı. Bunun nedeni ise yaşlı bakım masraflarının artmasıdır.

Yaşlı bakım sigortası geliyor! Bakan Işıkhan'dan yaşlılara son dakika müjdesi! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaşlı bakım sigortası müjdesini verdi. Söz konusu sigorta ile ilgili aylarca çalıştıklarını söyleyen Bakan Işıktan, çok önemli bir hizmet olacağının altını çizdi. İşte ayrıntılar..

Dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu? Son dakika maaşlara hemen bakın!

Temmuz ayı memur maaş katsayısında uygulanan yeni düzenlemenin ardından sosyal hizmet modelleri çerçevesindeki pek çok kalemde de artış yaşandı. Peki dul ve yetim aylığı, evde bakım maaşı, yaşlı aylığı engelli yakını aylığı kaç TL oldu?

Müjde! Yaşlılık ve engelli maaşı alan vatandaşlara erken ödeme!

Yaklaşık 1.4 milyon yaşlı ve engelli vatandaşımız, Temmuz ayı ödemeleri için sevindirici bir haberle karşılaştı. Toplamda 2.7 milyar lira tutarındaki ödemeler, normalden önce dün itibariyle hesaplara yatırıldı.

Yaşlılık aylığı, evde bakım yardımı, engelli maaşı kaç lira yatacak? Sosyal destek ödemelerine zam var mı? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından maaşlara yeniden zam yapılacağının açıklanmasından sonra sosyal destek ödemeleri merak konusu oldu. Peki yaşlılık aylığı, evde bakım yardımı, engelli maaşı kaç lira yatacak? Sosyal destek ödemelerine zam var mı?

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası ne kadar oldu? Maaşlara zam var mı? Şimdi göz atın!

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası alan binlerce vatandaş maaşların kaç lira olduğunu ve zam gelip gelmeyeceğini araştırıyor. Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım parası ne kadar oldu? Maaşlara zam var mı? Benzin, motorin ve LPG litre fiyatları kaç TL oldu? Yeni indirim geldi

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika! Maaşlara yeni zam var mı?

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımında son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. Peki maaşlara yeni zam var mı? İşte tek tek açıklanan o son dakika gelişmeleri...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla kaç lira olacak? Maaşlar tek tek hesaplandı! Şimdi bakın!

2023 Ocak ayında asgari ücrete, memur ile emekli maaşlarına gelecek zam merakla beklenirken, memur maaş katsayısındaki yükselişle yaşlılara, engellilere, hasta ve çocuklara verilen maaşların kaç TL olacağı da araştırılıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç lira olacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla ne kadar olacak? Kim kaç TL maaş alacak? 

Ocak 2023'te asgari ücrete, memur ile emekli maaşlarına yapılacak zam merakla beklenirken, memur maaş katsayısındaki artışla yaşlılara, engellilere, hasta ve çocuklara verilen maaşların kaç lira olacağı da araştırılıyor. 2023'te 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç TL olacak?

Yaşlı ve engelli maaşları hesaplara yattı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!  Yaşlı ve engelli aylıkları Ekim 2022…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ekim ayı için 2,1 milyar TL tutarındaki yaşlı ve engelli maaşlarının hesaplara yatırıldığını açıkladı. İşte Bakan Yanık'ın konuyla ilgili o açıklamaları...

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı! Tam 2,1 milyar TL'lik Ekim desteği ödendi! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ekim'e ilişkin için 2,1 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını belirtti. İşte Bakan Yanık'ın konuyla ilgili o açıklamaları...

Yaşlılık aylığı alma şartları nelerdir?

Yaşlılık aylığı alma şartları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte yaşlılık aylığı alma şartları nelerdir? sorusunun yanıtı!

yaşlılara otobüsler bedavamı Haberi

yaşlılara otobüsler bedavamı


İzmir Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üzerindekileri toplu ulaşım araçlarında ücretsiz taşımaya başladı. Karar, Ücretsiz veya İndirimli Seyahat Kartları Yönetmeliği'nin Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesi üzerine alındı. Otobüs, vapur, metro ve banliyö sisteminde geçerli olan uygulama sayesinde 1949 ve daha önceki yıllarda doğanlar, nüfus cüzdanlarını göstererek tüm toplu ulaşım araçlarından ücretsiz...