24 / 04 / 2024

yassıada kongre merkezi

yassıada kongre merkezi

Mesa, Yassıada’ya yapılacak otel ve kongre merkezi projelerinin müteahhitlik görevini üstlendi. Mesa Genel Müdürü Can Aynagöz, “Yassıada’da anıları yaşatacak proje geliştireceğiz. Projede otel, müze, konferans salonu olacak” dedi.

Yassıada turizm ve kongre merkezlerinin temeli yarın atılıyor!

Yassıada’ya yapılacak yeni turizm ve kongre merkezlerinin temeli yarın atılıyor. Yassıada böylece ‘Özgürlük ve Demokrasi’ adası olacak...

Yassıada otellerin olduğu turizm kongre merkezi olacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamaya göre Yassıada bir turizm ve kongre merkezine dönüşecek

Yassıada projesinde son durum!

Yassıada’nın (Demokrasi ve Özgürlükler Adası) imara açılması ile birlikte 2015’te başlatılan otel ve kongre merkezi inşaatı, tüm hızıyla devam ediyor. 

Yassıada'da yeşil tartışması!

Otel ve kongre merkezi inşaatı yapılan Yassıada’nın son görüntüsü tartışma yarattı. Uçaktan çekilen fotoğrafta yeşil dokunun kaybolduğu ortaya çıktı. Projeyi üstlenen MESA, bir açıklama yaptı...

Yassıada'da ek inşaat alanları oluşturuldu!

Yassıada’da talanın boyutları ortaya çıktı. 1. derece doğal ve tarihi sit, III . derece arkeolojik sit alanı olan Yassıada’da otel ve kongre merkezi inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Çorlu Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi iptal mi oldu?

Dönemin Tekirdağ Valisi şimdi Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın girişimleri ile başlatılan ve Kalkınma Bakanlığı'nın desteklediği Trakya Kalkınma Ajansı'nın finanse ettiği Çorlu Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi projesi iptal mi oldu?

Expo Kulesi ve Antalya Kongre Merkezi 6 ayda yapılacak!

Expo 2016 Antalya etkinliği kapsamında organizasyonun simge yapıları olan Expo Kulesi'ni ve Antalya Kongre Merkezi'ni Taca İnşaat hayata geçiriyor.

Trabzon Kongre Merkezi projesi hayata geçiriliyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacısalihoğlu, Trabzon Kongre Merkezi projesini hayata geçirme yolunda sona yaklaştıklarını belirterek, bu yatırım ile beraber aynı zamanda Kongre ve Tanıtım Ofisi de kurulacağını söyledi.

Trabzon Kongre Merkezi projesi hayata geçiriliyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, Kongre Merkezi projesini hayata geçirme yolunda sona yaklaştıklarını belirterek, Kongre ve Tanıtım Ofisi de kurulacağını söyledi.

Balıkesir Fuar ve Kongre Merkezi’nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Çay Deresi Projesi içinde yer alan 11 bin 500 metrekare alana kurulacak Fuar ve Kongre Merkezi’nin temelini attı. Uğur, tesisin 2016’nın Temmuz ayında tamamlanacağını açıkladı

Polimeks'in yeni kongre merkezi Orta Asya'da!

Hazar Denizi'nin dalgalarından ilham alarak inşa edilen Avvaza Kongre Merkezi 197 milyon dolar proje değerine sahip, ayrıca proje, Orta Asya'nın en büyük kongre merkezi olma özelliğini taşıyor.

Yassıada imara açıldı mı?

Dünya Gazetesi'nin köşe yazarı Didem Eryar Ünlü bugün köşesinde " Sivriada'ya dokunulmayacak sıra Yassıada'da " başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazının detayları...

Avaza Kongre Merkezi'nin açılışı gerçekleşti!

Hazar Denizi’nin dalgalarından ilham alarak inşa edilen Awaza Kongre Merkezi 197 milyon dolar proje değerine sahip. ayrıca proje, Orta Asya’nın en büyük kongre merkezi olma özelliğini taşıyor.

Polimeks, Awaza Kongre Merkezi’ni açtı!

Yurtiçi ve yurtdışında önemli projelere imza atan, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden Polimeks, 2012’de Türkmenistan’ın Awaza Bölgesi’nde inşaatına başladığı Awaza Kongre Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Türkmenistan Awaza Kongre Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Polimeks, Kasım 2012'de Türkmenistan'ın Awaza Bölgesi'nde inşaatına başladığı Awaza Kongre Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Hazar Denizi'nin dalgalarından ilham alarak inşa edilen Awaza Kongre Merkezi 197 milyon dolar proje değerine sahip.

yassıada kongre merkezi Haberi

yassıada kongre merkezi

İSTANBUL Çamlıca’da 42 bin metrekare alandaki 113 konutluk projesini tamamlayan Mesa, Yassıada ve Sivriada’da yapılacak otel ve kongre merkezi projelerinin müteahhitlik görevini üstlendi. Adnan Menderes ve arkadaşlarının 1960 askeri darbesi sonrası yargılandığı Yassıada ‘Özgürlük ve Demokrasi adası’  olarak projelendirildi. Proje temelinin önceki gün atıldığını belirten Mesa Genel Müdürü Can Aynagöz, “Yassıada’da anıları yaşatacak proje geliştireceğiz. Projede otel, müze, konferans salonu olacak. Otel’de, üst düzey devlet adamlarının ağırlanmasına yönelik bir çalışma olacak” dedi. Bu tesislerle ilgili protokol Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında imzalandı. TOBB, bu tesisleri 30 yıl işletip bakanlığa devredecek.


Yassıada ve Sivriada işte böyle olacak!


TARİHİ BİNALAR KORUNACAK

Sivriada’da çok büyük bir kongre merkezi yapacaklarını belirten Aynagöz, “Burada yılda 5-6 kongre yapılacak. Toplam...