25 / 04 / 2024

yassıadanın adı mı değişecek

yassıadanın adı mı değişecek

İBB Meclisi CHP Grup Sözcüsü Tonguç Çoban, "Bundan sonra adanın adını 'Yamyassı Ada' yapalım. Hadi doğaya, tarihe, arkeolojiye saygınız yok. Hiç olmazsa aynı gelenekten geldiğiniz Adnan Menderes'e saygınız olsun" diyerek uygulamaya tepki gösterdi.

Altında bomba rakamlar! Gram altın rekora adım adım ilerliyor! 20 Şubat 2024 altın fiyatları

Ons altın bugün 2023 dolar seviyesine devam ederek yükselişe geçti. Kapalıçarşı'da altın fiyatları rekora adım adım ilerlerken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 20 Şubat 2024 altın fiyatları.

1931'de çimento fiyatlarını düşürmek için adım atılmış!

Çimento fiyatları günümüzde olduğu gibi geçmişte de gündemin önemli konuları arasında yer almış. 1931 yılında çimento fiyatları düşürmek için bir adım atılmış. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinden konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin açıklama: Çok önemli bir adım

TÜROB Başkanı Eresin, haksız kazancın önüne geçilmesi amacında ve daha da önemlisi hem güvenlik hem hijyen sebepleriyle çok önemli bir adım olarak değerlendirdi.

Altın yükseliş için ilk adımı attı! Gram altın tekrar 1700 liranın üzerinde! 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor.  Altın bugün yükseliş için ilk adımı attı. Gram altın 1600'lü seviyelerden tekrar 1700 liranın üzerine çıktı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 7 Ekim 2023 altın fiyatları kaç lira? 7 Ekim Cumartesi altın fiyatları ne kadar?

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Gram altın zirveye bir adım daha yaklaştı! 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü! 

Gram altın bugün, Avrupa Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrasında sıkılaştırmaya gideceğine yönelik gelen mesajlar ve bankacılık krizi dair endişelerin artmasıyla zirveye bir adım daha yaklaştı. 1 gramı bile olan köşeyi döndü! Bu rakam ilk kez görüldü.

Aile Bakanlığı'ndan nisan ayı müjdesi geldi! Aile Bakanlığı'ndan flaş adım... Her eve ödeyecekler! Aman unutmayın!

Aile Bakanlığı'ndan nisan ayı müjdesi geldi! Aile Bakanlığı'ndan flaş adım... Her eve ödeyecekler! Sakın kaçırmayın! Paralar hesaplara tek tek hesaplara yatırılıyor, aman unutmayın...

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Altın fiyatları rekora bir adım daha gitti! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 16 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün rekora bir adım daha gitti! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 16 Mart 2023 altın fiyatları...

Gram altının 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Altın satacaklar durun! Bu rakamı görmeden adım atmayın!

Altın fiyatları Fed faiz kararının ardından yükselişe geçerken son günlerde tekrar düştü. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gram altının 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Altın satacaklar durun! Bu rakamı görmeden adım atmayın!

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeleri adım adım açıkladı! Bu rakamları görenlerin feleği şaştı! Acil bakın

Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeleri adım adım açıkladı. Bu rakamları görenlerin feleği şaştı! Acil bakın! Dolar ne kadar olacak?

Altın fiyatları rekorun ardından geri adım attı! Büyük deprem! Altını olanlar acil bakın! 28 Ocak 2023 altın fiyatları

28 Ocak Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları perşembe günkü rekorun ardından geri adım attı. Altın fiyatlarında resmen büyük deprem! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Altını olanlar acil bakın! 28 Ocak 2023 altın fiyatları.

yassıadanın adı mı değişecek Haberi

yassıadanın adı mı değişecek

YASSIADA’nın 'Demokrasi ve Özgürlük Adası' yapılmak üzere imara açılarak, şantiye alanına dönmesi tartışması İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde gerginliğe neden oldu. Meclis oturumunda söz alan İBB Meclisi CHP Grup Sözcüsü Tonguç Çoban, "Bundan sonra adanın adını 'Yamyassı Ada' yapalım. Hadi doğaya, tarihe, arkeolojiye saygınız yok. Hiç olmazsa aynı gelenekten geldiğiniz Adnan Menderes'e saygınız olsun" diyerek uygulamaya tepki gösterdi.


Yassıada’nın 'Demokrasi ve Özgürlük Adası' yapılmak üzere imara açıldıktan sonraki hava görüntüleri medyada yer almış ve adanın şantiyeye döndüğü, ağaçların yok olduğu tartışmaları başlamıştı.


İBB Meclisi Şubat ayı oturumunun ilk gününde söz alan İBB Meclisi CHP Grup Sözcüsü Tonguç Çoban, CHP’li Meclis üyelerinin geçtiğimiz aylarda adaya çıkarma yaparak, yapılacak inşai faaliyetlerin adanın arkeolojik özelliklerini, tarihi dokusunu, doğal sit özelliklerini tahrip edeceği yönünde uyarıda...