24 / 04 / 2024

Yat Market

Yat Market

Levent Marina'nın işletmecisi olan Dirinler Şirketler Grubu ve Viramar Denizcilik'in işbirliğiyle hayata geçirilen Yat Market, 365 gün hizmet verecek

KİM Market’ten güneş enerjisine 5 milyon dolarlık yatırım! 

Eylül 2021'de ticaret hayatına başlayan KİM Market, 5 milyon dolarlık güneş santrali yatırımı yaptığını açıkladı.

AVM ve market yatırımları artacak mı?

Küçük esnafı korumak için zincir marketlere getirilen kısıtlama nedeniyle market ve AMV yatırımlarının hızlanacağı düşünülüyor. Söz konusu yatırımlardan endişeli olduklarını dile getiren esnaf yasakların 2021 başına çekilmesini talep ediyor.

Tarım Kredi Kooperatif Market 169'uncu şubesini İstinye'de açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarım Kredi Kooperatif Market 169'uncu şubesini İstinye'de hizmete açtı...

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 23 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 26 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

CarrefourSA 2020'de 100 market yeni açacak!

Teknosa Yönetim Kurulu Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Üyesi Barış Oran, perakendede 2020 yılından umutlu olduklarını söyledi. Oran, "Gelecek sene büyüyen bir CarrefourSA hedefiyle 100 yeni market yatırımına imza atacağız'' dedi.

CarrefourSA market sayısını 640'a çıkarıyor!

CarrefourSA 120 milyon TL yatırım yapıyor. Gıda perakende zinciri 612 olan market sayısını 640'a çıkarıyor.

Hayat Tepe ve Metro Market 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Hayat Tepe Projesi'nin ve Metro Market 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İş GYO Çınarlı Bahçe market bloğu değerleme raporu 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan Çınarlı Bahçe market bloğunun değerleme raporunu yayınladı. 

Tuzla Çınarlı Bahçe Market'in değerleme raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Merkez Mahallesi'nde yer alan Çınarlı Bahçe Market'in değerleme raporunu yayınladı.

Özak Hayat Tepe ve Metre Groos Market'in 2015 değerlemesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi'nde yer alan Hayat Tepe Konut Projesi (ÖZAK GYO A.Ş. Hissesi) ve Metro Gross Market'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Turkmall, AVM yatırımlarıyla 1000'den fazla mağaza açacak!

M1, Forum ve Novada gibi market zincirlerini kuran, Uniq İstanbul’u hayata geçiren Turkmall Anadolu’ya odaklandı. Turkmall Anadolu’daki AVM yatırımlarıyla 1000’ün üzerinde mağaza açılacak, 20 bin kişiye istihdam yaratılacak.

Berdan Mardini Paris'te market açtı!

Berdan Mardini, kazancını ticarete yatırıyor. Şarkıcı, “Gençken çalışıp, geleceğe yatırım yapmak lazım. Kayınpederimle Paris’in ortasında market açtım” dedi.

Yat Market Haberi

Yat Market

İzmir ekonomisine büyük hareketlilik kazandıracak olan market, 50 milyon dolarlık yatırımla kuruldu. Sadece deniz ve yat tutkunlarının farklı zevklerine, hobilerine cevap veren Levent Marina, Yat Market bünyesinde deneme sürüşü imk'nı da sunacak.


Levent Marina'da kalabalık bir davetli grubunun katıldığı kokteylin ardından Yat Market'in açılış kurdelesini İzmir Vali Vekili Ardahan Totuk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, CHP İl Başkanı Ali Engin, İzmir Ticaret Odası eski Meclis Başkanı Necip Kalkan, Dirinler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Dirin ve Viramar Denizcilik'in sahibi Aslan Şişman birlikte kesti. Yat Market'le İzmir'de önemli bir iş başarıldığını belirten Vali Vekili Totuk, EXPO adaylık sürecinde bu tür yatırımların şehrin elini güçlendirdiğini söyledi. Başkan Vekili Aydoğan ise Yat Market'i İzmir'e kazandıran Dirinler Şirketler Grubu ve Viramar Denizcilik'in...