19 / 04 / 2024

yatağan Yeşilbağcılar Mahallesi cami

yatağan Yeşilbağcılar Mahallesi cami

Yatağan ilçesinde kömür yatağı üzerinde bulunduğu için boşaltılarak başka bir bölgeye taşınan, 4 bin 500 yıllık tarihi geçmişi olan Yeşilbağcılar Mahallesi'ndeki vatandaşlar, tarihi cami ve türbenin de yeni yerleşim alanına taşınmasını istiyor.

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! İşte 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihini açıkladı. Karaismailoğlu, mobil abone sayısı, kullanılan internet miktarı ve fiber altyapı hakkında da bilgi verdi.

Bağcılar'da 15.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey köyü, Aktopraklık mevkiinde bulunan arsayı 15 milyon 933 bin TL'ye satıyor...

Bağcılar'da 23.8 milyon TL'ye icradan satılık 6 arsa!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bağcılar'da bulunan 6 adet arsayı 23 milyon 824 bin 750 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 3 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

İBB'den Bağcılar'da 16 milyon TL'ye satılık iş merkezi!

İBB, mülkiyeti Belediyeye ait, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Bağcılar Mahallesi, 3482 ada 3 parselde yer alan arsa nitelikli iş merkezini 15 milyon 959 bin 325 TL'ye satıyor...

Telefonla ev satmaya çalışan dolandırıcılara dikkat!

Telefonla ev satmaya çalışan dolandırıcıların tuzağına düşüp elinizdeki paradan olmamanız için yapmanız gerekenler....

Dolandırıcılar 4 milyon TL'lik villayı 1.8 milyon TL'ye sattı! 

Muğla'da yaşayan 72 yaşındaki Nurhan Durası dolandırıcıların hedefi oldu. Durası, Fethiye'de 3,5-4 milyon TL'ye yaptırdığı villayı 1.8 milyon TL'ye sattı.  

Dolandırıcılar 5 milyonluk evi 1.6 milyon TL'ye sattırdılar!

İzmir'de dolandırıcılar yaşlı kadını korkutup 5 milyon TL değerindeki tripleks villasını 1 milyon 600 bin TL'ye sattırıp, parayı da kadının elinden aldı. 

Hatay Ayakkabıcılar Sitesi'nde 7.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Hatay Ayakkabıcılar Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi alanına ait altyapı yapım işini 7 milyon 800 bin TL'ye ihale ediyor.

Bağcılar'da icradan 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Bakırköy Satış Memurluğu, İstanbul'un Bağcılar İlçesi Mahmutbey Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 481 bin TL'ye satışa çıkarıldı.

İBB'den Bağcılar'da satılık arsa 18.8 milyon TL'ye!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB), İstanbul Bağcılar'da yer alan arsayı 18 milyon 87 bin 235 TL'ye satışa sunuyor. Arsa için ihale tarihi 14 Haziran 2017 olarak belirtiliyor.

Pendik Yeşilbağ Evleri telefon!

Toplam 68 adet konuttan oluşan Yeşilbağ Pendik projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, Pendik Marina'ya 5 dakika mesafede yer alıyor. Proje Hak Yapı imzası taşıyor...

Hakyapı Yeşilbağ Evleri'nde satışlar başlıyor!

Hakyapı Yeşilbağ Evleri 10 katlı tek blok halinde yükseliyor, Fiyatların 450 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede satışlar önümüzdeki hafta başlıyor...

Bağcılar'da teknik personele yeşil bina teknolojisi eğitimi!

Kentsel Dönüşüm Projelerinin en iyi standartlarda uygulandığı ilçelerden Bağcılar’da, teknik personel ile müteahhitlere Uluslararası Standartta Yeşil Bina Teknolojisi Eğitimi verildi.

yatağan Yeşilbağcılar Mahallesi cami Haberi

yatağan Yeşilbağcılar Mahallesi cami

Yatağan ilçesinde kömür yatağı üzerinde bulunduğu için 2011 yılında boşaltılarak başka bir bölgeye taşınan, 4 bin 500 yıllık tarihi geçmişi olan Yeşilbağcılar Mahallesi'ndeki vatandaşlar, eski alanda kalan tarihi cami ve türbenin de yeni yerleşim alanına taşınmasını istiyor.


Yatağan ilçesine bağlı Yeşilbağcılar Mahallesi'nin yerleşim yerinin altında kömür rezervi bulunması nedeniyle 2011 yılında Türkiye Kömür İşletmeleri tarafından istimlak edilmesinin ardından, burada yaşayan yaklaşık 2 bin kişi, eski yerleşim yerine 2 kilometre uzaklıktaki hazineye ait yeni yerine taşındı.


Bölgede 2011 yılına kadar ibadete açık olan 1910 yılında bir kısmı ahşaptan yapılan Pirli Bey Camisi ve camiye adını veren Pirli Bey'in türbesi ise eski yerleşim yerinde kaldı.


Yeşilbağcılar Mahallesi Muhtarı Mefhar Tüzün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tarihi değerlerinin mahalle halkının bulunduğu yeni yaşam alanında orijinaline uygun...