19 / 04 / 2024

yataş bolu Enza Home mağazası

yataş bolu Enza Home mağazası

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Yataş, Karadağ'da 2'nci Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home, Karadağ'ın Podgorica şehrinin mobilya merkezi olarak bilinen Donja Gorica caddesindeki 4 katlı ve 2 bin 80 metrekare alanında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Yataş, Almanya'da ilk Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home’un, Almanya’nın Essen kentinde, alışveriş caddesi Einkaufsstrasse üzerinde yer alan yeni konsept mağazasının açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.

Enza Home, Hatay Kırıkhan'da ilk mağazasını açtı!

Yataş Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, Yataş Grup, 40'ıncı yılında yeni mağaza açılışlarına devam ediyor. Kırıkhan'ın en büyük mobilya mağazalarından biri olan Enza Home, ilçenin girişinde işlek bir noktada yer alıyor.

Yataş Grup, İSMOB'da yeni tasarımlarını sergiledi!

Bu yıl 12. kez düzenlenen İSMOB, Beylikdüzü TÜYAP'ta başladı. Yataş Grup, İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) Enza Home ve Yataş Bedding markalarının en yeni tasarımlarını sergiledi.

Yataş, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı!

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını açtı. Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.

Enza Home Yataş Grup Bolu'da hizmete açıldı!

Düzenlenen açılış törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Enza Home Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın, Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, daire müdürleri, İş adamları ve davetliler katıldı.

Yataş İran'da 3 yeni mağaza açtı!

Yataş, İran’ın Başkenti Tahran’ın Fereşte bölgesinde Yataş Bedding ve Tahran’ın Delavaran bölgesiyle ülkenin ticaret merkezi olan Kiş Adası’nda da Enza Home mağazaları açtı.

Yataş, Karadağ’da mağaza açtı!

Yataş Grup, Karadağ’da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu. Sancak'ta yeni açılan Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünleri satışa sunuluyor.

Yataş Karadağ'da Enza Home mağazası açtı!

Yataş Grup, Karadağ'da açılan Enza Home mağazasıyla yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Yataş Grup, Karadağ'da açılan yeni konseptteki Enza Home mağazasında mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini satışa sunacak.

Enza Home, Mısır'da 2'nci mağazasını açtı!

Yataş Grup, Mısır'da ikinci Enza Home mağazasını 16 Haziran'da hizmete açtı. Mağaza, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor.

Enza Home Kuşadası'nda ilk mağazasını açıyor!

Yataş Grup, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde ilk Enza Home mağazasını açacak. Enza Home, Kuşadası'nda 5 Haziran'da açılacak yeni konseptteki Enza Home mağazası ile mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini sunacak.

Yataş Grup, Eskişehir Enza Home mağazası açacak!

Yatak ve mobilya markası Yataş Grup, Eskişehir Batıkent 'te yer alan Enza Home mağazasıyla bölge halkına hizmet verecek.

Yataş, Antalya'da Enza Home mağazası açıyor

Yatak ve mobilya sektörünün önde gelen şirketlerinden Yataş Grup, Antalya'ya Enza Home mağazası açacak. Aspendos Bulvarı'ndaki 2 bin metrekarelik mağazada mobilya ve dekoratif ürünler bulunacak.

yataş bolu Enza Home mağazası Haberi

yataş bolu Enza Home mağazası

Yataş Grup, Bolu'daki ilk Enza Home mağazasını hizmete açtı.


Şirket açıklamasına göre, Yataş Grup'un konsept markası Enza Home, Bolu'da hizmet vermeye başladı. Bolu'daki ilk Enza Home mağazasının açılışı, Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkan Vekili Emine Davarcıoğlu, Yataş Grup Genel Müdürü Nuri Öztaşkın ve Yataş Grup yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Enza Home, iki katlı, bin 50 metrekarelik yeni konseptteki mağazasıyla mobilya, yatak ve ev tekstili ürünlerini Bolulu tüketicilerin beğenisine sundu.


Enza Home mağazalarında, yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk ve köşe takımlarının yanı sıra tüketicilere kolaylık ve kombinasyon oluşturma imkanı sağlayan tamamlayıcı aksesuar ürünleri...