25 / 04 / 2024

Yataş Grup yurtdışı mağazaları

Yataş Grup yurtdışı mağazaları

Yataş Grup, Yataş Bedding ve Enza Home kurumsal mağazalarıyla 2014'te Kafkasya'dan Orta Avrupa'ya, Kuzey Afrika'dan Orta ve Doğu Asya'ya, Akdeniz'den Balkanlar'a kadar geniş bir coğrafyada yeni mağazalarıyla büyümeyi sürdürüyor.

Yataş 2021'de 200 mağaza açmayı hedefliyor!

Yataş Grup 2021 yılı içerisinde 200 mağaza açılışı yapmayı hedefliyor. 2020 yılı net satış gelirleri yüzde 50 büyüme göstererek 1,75 milyar TL olarak gerçekleşti.

Yataş Grubu 2021'de 246 yeni mağaza açacak!

2020 koronavirüs yılı oldu. Bu sebeple geçtiğimiz seneyi olumlu tamamlayan çok az sektör ve şirket bulunuyor. Yataş Grubu, 2020'yi olumlu kapatan şirketlerden oldu. Yataş Grup CEO'su Nuri Öztaşkın, 2021 hedeflerini anlattı...

Divanev pandemi sürecinde 14 yeni mağaza açtı!

Yataş Grup'un özgün ve yenilikçi tasarımlarıyla mobilya, dekorasyon ve uyku dünyasında yeni bir tarza sahip markası Divanev, şubattan beri açtığı 14 yeni mağazayla büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yataş, Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da açtı!

Yataş Grup, geçen sene Mart ayında bir satın almayla bünyesine kattığı yeni markası Divanev’in ilk mağazasını İstanbul Dudullu’da hizmete açtı.

Yataş, 2019'da Divanev ve Divanuykusu ile mağazalaşacak!

Yataş Grup, 2019'da yeni markaları Divanev ve Divanuykusu ile mağazalaşacak. Şirket, Divanev'i Türkiye'nin sektördeki ilk beş markasından biri yapmayı hedefliyor. Bunun için de marka için iki yılda 65 milyon TL yatırım yapılması planlanıyor.

Yataş yurt dışındaki mağaza sayısını 86'ya çıkaracak!

Yataş, yurt dışındaki mağazasını sayısını 60'a çıkardı. Yataş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, 2018'in sonuna kadar 25 mağaza daha açacaklarını söyledi. 

Esas Gayrimenkul rotasını yurtdışına çevirdi!

Türkiye’de AVM yatırımlarıyla öne çıkan Esas Gayrimenkul, yurtdışında da atılım yapmaya hazırlanıyor. Grup, Amerika’da ve İngiltere’de toplam 400 milyon dolarlık yatırımla iki AVM ve ofis satın almayı planlıyor.

Yataş, 2017 sonuna kadar 100 mağaza açacak!

Anadolu 500 ve ISO 500 Üstelerinin en hızü yükselen şirketi olan Yataş Grup, bu ivmeyi önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi hedefliyor.

Yataş 77 yeni mağaza açacak!

Türkiye mobilya ve yatak sektöründeki 40’ıncı yılını kutlayan Yataş Grup, bünyesine katılacak 77 mağaza için yatırımcıları bekliyor.

Selmin Gündoğdu Yataş Grup'un yeni Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Yataş Grup'un açıklamasına göre, yatak, mobilya ve ev tekstili sektöründe faaliyet gösteren Yataş Grup'ta Kurumsal İletişim Direktörlüğü'ne 8 yıldan beri şirket bünyesinde görev yapan Selmin Gündoğdu atandı.

Nevzat Yıldız, Yataş Grup'un yeni Genel Müdürü oldu!

Yataş Grup'ta Genel Müdürlük görevine, 2012 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Nevzat Yıldız getirildi.

Enza Home, Hatay Kırıkhan'da ilk mağazasını açtı!

Yataş Grup tarafından yapılan açıklamaya göre, Yataş Grup, 40'ıncı yılında yeni mağaza açılışlarına devam ediyor. Kırıkhan'ın en büyük mobilya mağazalarından biri olan Enza Home, ilçenin girişinde işlek bir noktada yer alıyor.

Yataş Selena'ya 27. İzmir Mobilya Fuarı'ndan ödül!

Yatak ve mobilya sektörünün kalitesiyle fark yaratan Yataş Grup'un Selena markası 27. İzmir Mobilya Fuarı - MODEKO 2016 kapsamında her yıl verilen en iyi stant tasarımı ödülünün bu seneki sahibi oldu.

Yataş Grup yurtdışı mağazaları Haberi

Yataş Grup yurtdışı mağazaları


Yataş Grup, Yataş Bedding ve Enza Home kurumsal mağazalarıyla 2014'te Kafkasya'dan Orta Avrupa'ya, Kuzey Afrika'dan Orta ve Doğu Asya'ya, Akdeniz'den Balkanlar'a kadar geniş bir coğrafyada yeni mağazalarıyla büyümeyi sürdürüyor. Bu yıl da yurtdışında atağa kalkan şirket, yakın dönemde Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te mağaza açılışı yapacak. Gürcistan'ın önde gelen perakendeci gruplarından biriyle anlaşan Yataş'ın ilk mağazası bin 600 metrekare büyüklüğünde...