16 / 04 / 2024

Yatay mimari emlak konut köy

Yatay mimari emlak konut köy

Yatay mimariyle tasarlanan Köy projesi, Siyah Kalem İnşaat tarafından hayata geçiyor. Yüzde 1 peşin ödeme imkanı bulunan projede 1.167 daire yer alıyor. İşte Emlak Konut Köy projesi sosyal alanları...

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Geleceğin emlak trendleri "Yeşil Binalar" olacak...

Günümüz dünyasında çevre bilincinin artması ile beraber, emlak alanında da  yeşil bina trendi hız kazandı. Buna göre, sürdürülebilir mimari ve çevre dostu yapılar geleceğin emlak piyasasının temel varlıkları olacak gibi gözüküyor. Yeni trendler ve haberin ayrıntıları...

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kara, Hasan Oğuz ve İsmail Taşköprü ortaklığında kuruldu.

Siltaş Korupark yıl sonunda teslim! 114 konut ve 9 villalık yeni proje!

Siltaş Yapı tarafından hayata geçirilen Siltaş Korupark projesi, oksijen deposu Aydos Ormanı’nın yanı başında yatay mimari konseptiyle ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralamaya hazırlanıyor.

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent satışta! 15 yıla varan vade fırsatıyla! 

Az katlı ve yatay mimari anlayışıyla konforu ve güvenliği odağına alan Nezihpark Bahçekent projesinde satışlar başladı. Emlak Konut GYO'dan 15 yıla varan vade fırsatıyla ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

Eternal Mimari Proje Reklam Ve Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eternal Mimari Proje Reklam Ve Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Tunç Altun tarafından kuruldu.

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

İklim krizine yatay mimari çözümü!

Dünya genelinde iklim krizi giderek artıyor. Bu durumunun şehir planları da etkilediğini söyleyen İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, yapılaşmanın baştan aşağı değişeceğini dile getirdi. 

Tema İstanbul 2 ön talep topluyor! Yeni proje!

Tema İstanbul projesinin yeni etabı Tema İstanbul 2 ön talep topluyor. Proje yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilecek.

TOKİ'den yatay mimari atağı: Zemin+5 kat geçilmeyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde TOKİ konutlarını ve TOKİ Başkan Yardımcısı Ömer Bulut'un açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın '130 bin konut yaptık zemin artı 5’i geçmedik' başlıklı yazısı...

Velux Ankara'da yatay mimari ön planda!

Fırat Life Style, Atayıldız Grup ve Acity ortaklığı ile hayata geçirilen ve Ankara Yenimahalle’de bir yatay mimari örneği olarak inşaat çalışmaları süren Velux Ankara, toplam 72 bin metrekare büyüklüğünde proje alanında inşa ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatay mimariyle şehirlerimize nefes aldırdık!

Çarpık yapılaşmayla ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dikey mimari yerine yatay mimariyi teşvik ederek şehirlerimize nefes aldırdık" dedi.

TOKİ Hatay'da inşa ettiği 7 bin 695 konutun teslimini gerçekleştirdi! 

Ülke genelinde yatay mimari anlayışı ile vatandaşlar ev sahibi yapan TOKİ, Hatay'da inşa ettiği 7 bin 842 konutun 7 bin 695'nin teslimini gerçekleştirdi. 

Yatay mimari emlak konut köy Haberi

Yatay mimari emlak konut köy




İstanbul Zekeriyaköy'de yükselen proje Hacıosman Metro İstasyonu'na 12 dakika, İDO'ya 10 dakika, Maslak'a 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. Emlak Konut Köy projesi sosyal alanları haberimizin devamında bulunuyor.



''Şehrin doğası'' sloganıyla satış süreci devam eden proje 74 sıra evler, 584 çift dubleks daire, 68 ikiz villa, 21 müstakil villa ve 420  apartman dairesinden meydana geliyor.


Siyah Kalem İnşaat imzası taşıyan Emlak Konut Köy projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Dairelerin teslim tarihi 2016 yıllı sonu olarak öngörülüyor.


Emlak Konut Köy projesi  1+1 ile 6+1 arasında değişiklik gösteren daire tiplerini alıcılara sunuyor.  Yatay mimariyle inşa edilen projede 1.167 konut bulunuyor.


Yüzde 1 peşin ödeme olanağı olan...