25 / 04 / 2024

yatırım gözdesi inşaat

yatırım gözdesi inşaat

İnşaat, son yılların gözde yatırım alanlarından biri. Bu sektörde faaliyet gösteren yüzlerce şirket varken başka sektörlerden de gelenler oluyor.

Yabancı sermaye Türkiye’ye doğrudan yatırım için neyi bekliyor?

Ekonomi yönetimi ortodoks politikalara geçerken, Türkiye’ye yabancı sermaye akımı da hızlandı. Ancak yabancılar daha fazla yatırım yapmak için geleneksel politikalarda istikrarın devam etmesini ve daha sıkı para politikasına geçişi görmek istiyor.

Yatırım yapmak için can atanlar beklesin! İslam Memiş altın fiyatları için kritik açıklama yaptı!

Gram altın 1650 TL seviyesini geçerek rekor kırarken yatırım yapmak için can atan vatandaşlara İslam Memiş'ten uyarı geldi. Bekleyin...

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Borsaya yatırım yapmak için doğru zaman mı? BİST 100 endeksi ucuz mu, pahalı mı?

Borsa üç haftalık düşüş trendinin ardından yeniden yönünü yukarı çevirdi. BİST 100 endeksi haftaya pozitif bir hava ile başlarken, yatırımcılar borsaya yatırım için zamanlamanın doğru olup olmadığını merak ediyor. Şu sıralar sorulan bir başka soru ise borsanın ucuz mu pahalı mı olduğu…

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Mis Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mis Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çatalca'da Hatice Kaya tarafından kuruldu.

İbey Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İbey Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da inan Berber tarafından kuruldu.

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mornvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 6 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Efe Can Gül tarafından kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket kuruldu!

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket Beyoğlu'nda 2 milyon 511 bin 794,81 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 716 bin 400 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 886 bin 11,34 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu. 

yatırım gözdesi inşaat Haberi

yatırım gözdesi inşaat

Bu arada inşaatçıların bir kısmı da bu sektörden elde ettikleri kazancı turizm, lojistik, restoran işletmeciliği gibi alanlara yönlendirmeye başladı. Maryapı, Teknik Yapı, İnanlar İnşaat ve Ant Yapı, bu trendin öncüleri olarak dikkat çekiyor.              


 Türkiye'de bir sektörün yıldızı parladığında hemen herkes bu alana yatırım yapmaya başlar. Bir dönem tekstil revaçta iken daha sonra turizm ve son yıllarda da inşaat yatırımcıların gözde sektörleri arasına girdi. Son yıllarda farklı sektörlerden pek çok şirket inşaat sektörüne de girdi. 


Ancak son yıllarda buna ters bir eğilim de yaşanıyor. Son beş yılda inşaat şirketleri arasında da yeni sektörleri keşfetme trendi ortaya çıkmış durumda. İnşaatçılar bu sektörden elde ettikleri kazancı özellikle turizm, lojistik, restoran işletmeciliği gibi alanlara yönlendiriyor. 



RESTORAN İŞİNE GİRDİLER 

Örneğin Teknik...