27 / 04 / 2024

Yatırım Kongresi

Yatırım Kongresi

Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (IPS)’in Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne katkısının ele alacağı mini basın buluşması 8 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. IPS’ e, bu yıl %50 daha fazla Türk firmasının katılması bekleniyor.

Dünya Melek Yatırım Forumu başladı!

Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu Dünya Melek Yatırım Forumu'nun (WBAF) dünya kongresi kapsamında yaklaşık 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcı, İstanbul'da buluştu. 

Türkiye, yatırım için tüm dünya ülkeleri açısından cazip!

Dubai Yatırım Kongresi Üst Yöneticisi (CEO) Davud eş-Şizavi: "Biz Türkiye'yi ekonomik olarak da politik olarak da istikrarlı görüyoruz. Uzun yıllardır Türkiye'yi yakından izliyorum. Siyasi ve ekonomik istikrarla çok önemli noktalara geldi" dedi.

Körfez yatırımcılar 1 Kasım seçim sonuçlarından memnun!

Dubai Yatırım Kongresi Üst Yöneticisi (CEO) Davud Al Shezawi, "Türkiye pazarı Körfez sermayesi için cazibesini koruyor. Seçimden sonra daha fazla umut veren Türkiye, yatırım tercihlerinde bir adım öne çıktı" dedi.

Türkiye, yatırım tercihlerinde bir adım öne çıktı!

Dubai Yatırım Kongresi Üst Yöneticisi Al Shezawi, seçimden sonra daha fazla umut veren Türkiye'nin, yatırım tercihlerinde bir adım öne çıktığını söyledi.

Körfez yatırımcıları Dubai Yatırım Kongresi ve Fuarı'nı bekliyor!

Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor.Seçim sonuçlarına kilitlenen Körfezli yatırımcı alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor.

Karadeniz’de yabancı yatırım yüzde 290 arttı!

Türkiye’de gayrimenkul sektörü, Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor. Seçim sonuçlarına kilitlenen Körfezli yatırımcı alım için Dubai’de gerçekleşen ve tüm dünyadan yatırımcıların buluştuğu Dubai Yatırım Kongresi (AİM) ve Fuarını (IPS) bekliyor...

Dati Yatırım'ın ParkMarine projesi 15 Eylül'de açılacak

Dati Yatırım Holding tarafından Ataköy Marina'da yapılacak ParkMarine projesinin 15 Eylül'de açılması planlanıyor

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Yatırım Kongresi Haberi

Yatırım Kongresi

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid EL Maktoum’un himayesinde düzenlenen Yatırım Kongresi’nin (AIM) Türkiye’deki tek yetkili firması LMG Global DWC CEO’su Gökhan İlgar ve dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (IPS) Türkiye’ye ilk kez gelecek Direktörü Kamran Mehdiyev fuar değerlendirmesini ve 2016 yılı öngörülerini paylaşıyorlar.


Ortadoğu, Asya, Pasifik, Avrupa ve Afrika Bölgesinden inşaat şirketlerinin gayrimenkul danışmanları, bireysel yatırımcıları ve Körfez ülkeleri yatırımcılarını buluşturan IPS’ e, bu yıl %50 daha fazla Türk firmasının katılması bekleniyor.

IPS’in Türk inşaat ve gayrimenkul sektörüne katkısının ele alacağı mini basın buluşmasında sizi de aramızda görmeyi...