16 / 04 / 2024

yatırım ofisi istanbul

yatırım ofisi istanbul

Önümüzdeki ay detayları duyurulacak ekonomik reform paketi kapsamında 81 ile yatırım ofisi kurulacak.  Fabrika için arazi tahsisinden ruhsata kadar her türlü işlem tamamlanabilecek.

Türkiye'ye son 20 yılda 250 milyar dolardan fazla yabancı yatırım geldi!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, 2003'ten bu yana 250 milyar doların üzerinde yatırım alındığı belirterek, "Önümüzdeki dönem için ortaya konan hedefler, yapısal reform ajandamız yatırımcıların ilgisini çekiyor" dedi.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt’ta  7 milyon 335  bin TL sermaye bedeli  ile Memduh Öztürk tarafından kuruldu.

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Salman tarafından kuruldu.

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kom Yatırım Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 410 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından açıldı.

İstanbul'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler dikkat! 

İstanbul'da ulaşım zorluğu nedeniyle raylı sistemlerinin çoğunluklu olduğu bölgelerde ev ve kira fiyatları bir hayli arttı. Bu bölgelerde yatırım yapan vatandaşlar kira konusunda kazançlı oluyor. 

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Alp tarafından açıldı.

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Afrika Şubesi (MÜSİAD Güney Afrika), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi panelde Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı...

81 ile yatırım ofisi kurulacak!

Önümüzdeki ay detayları duyurulacak ekonomik reform paketi kapsamında 81 ile yatırım ofisi kurulacak.  Fabrika için arazi tahsisinden ruhsata kadar her türlü işlem tamamlanabilecek.

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Tipi tarafından kuruldu.

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

yatırım ofisi istanbul Haberi

yatırım ofisi istanbul

Önümüzdeki ay detaylarının duyurulması planlanan ekonomik reform paketinin temel hedeflerinden biri yatırımcının önündeki engellerin kaldırılması, daha fazla yabancı yatırımcının çekilmesi olacak. Yatırımcının önündeki engelleri kaldırması planlanan düzenlemelere pakette geniş yer verilecek. Paketle bürokrasiyi azaltacak gerekli yasal düzenlemeler yapılırken her ile yatırım ofisleri kurulacak.

HER İLE YATIRIM OFİSİ KURULACAK

Takvim'de yer alan habere göre; bu kapsamda yatırımcılar bütün işlemlerini bu ofisler ile izlenebilecek. Bir yatırımcı, fabrika kurmak ya da başka yatırımlar yapmak istiyorsa yatırım ofisi ile muhatap olacak. İşlemlerini buradan yürütecek. İşlemlerin tıkandığı yerde de yatırım ofisleri devreye alınabilecek. Fabrika için arazi tahsisinden ruhsata kadar her türlü işlem tamamlanabilecek.

TASARRUFA ÖNCELİK

Ekonomik paketin önemli ayaklarından biri de kamunun tasarrufa yönelmesiyla ilgili. Bu kapsamda acil olmayan hemen hemen tüm işler beklemeye alınacak. Ayrıca Hazine...