19 / 04 / 2024

yatırım ofisi planı

yatırım ofisi planı

Önümüzdeki ay detayları duyurulacak ekonomik reform paketi kapsamında 81 ile yatırım ofisi kurulacak.  Fabrika için arazi tahsisinden ruhsata kadar her türlü işlem tamamlanabilecek.

Türkiye'ye son 20 yılda 250 milyar dolardan fazla yabancı yatırım geldi!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, 2003'ten bu yana 250 milyar doların üzerinde yatırım alındığı belirterek, "Önümüzdeki dönem için ortaya konan hedefler, yapısal reform ajandamız yatırımcıların ilgisini çekiyor" dedi.

TSMC, Tayvan'daki yeni yatırım planını açıkladı!

Dünyanın en büyük çip üreticisi TSMC, CNBC'ye yaptığı açıklamada, Tayvan'daki gelişmiş bir çip paketleme tesisine 2,9 milyar dolar yatırım yapmayı planladığını belirtti.

İslam Memiş '' rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi. İşte gümüşte son dakika gelişmesi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın...

Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı!

Türkiye ekonomisine güvenen yabancı şirketler, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak Damac İnşaat, Türkiye için yatırım planını açıkladı...

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Salman tarafından kuruldu.

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Afrika Şubesi (MÜSİAD Güney Afrika), Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi iş birliğinde gerçekleştirilen çevrim içi panelde Türkiye'nin gayrimenkul sektöründeki yatırım fırsatları masaya yatırıldı...

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

81 ile yatırım ofisi kurulacak!

Önümüzdeki ay detayları duyurulacak ekonomik reform paketi kapsamında 81 ile yatırım ofisi kurulacak.  Fabrika için arazi tahsisinden ruhsata kadar her türlü işlem tamamlanabilecek.

Pandemi sürecinde yatırım ofislerinin faaliyetleri arttı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, "Şu anda yatırım kararı alınmış toplam 52 proje var. Bu projelerin toplam yatırım bedeli yaklaşık 4 milyar dolar, taahhüt edilen istihdamı ise 10 bin 500 civarında." diye konuştu.

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı yapmalı!

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

Yemenli yatırımcılardan Türkiye'de inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Körfez Ülkeleri Temsilciğinin programına katılan 50'ye yakın Yemenli iş insanları, Türkiye'de enerji, gıda ve inşaat alanında görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

Limak Yatırım halka arz edilecek!

Limak Holding'e bağlı Limak Yatırım, hisse senedi piyasalarındaki düşüş sonrası 2011'de askıya aldığı halka arz planını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

yatırım ofisi planı Haberi

yatırım ofisi planı

Önümüzdeki ay detaylarının duyurulması planlanan ekonomik reform paketinin temel hedeflerinden biri yatırımcının önündeki engellerin kaldırılması, daha fazla yabancı yatırımcının çekilmesi olacak. Yatırımcının önündeki engelleri kaldırması planlanan düzenlemelere pakette geniş yer verilecek. Paketle bürokrasiyi azaltacak gerekli yasal düzenlemeler yapılırken her ile yatırım ofisleri kurulacak.

HER İLE YATIRIM OFİSİ KURULACAK

Takvim'de yer alan habere göre; bu kapsamda yatırımcılar bütün işlemlerini bu ofisler ile izlenebilecek. Bir yatırımcı, fabrika kurmak ya da başka yatırımlar yapmak istiyorsa yatırım ofisi ile muhatap olacak. İşlemlerini buradan yürütecek. İşlemlerin tıkandığı yerde de yatırım ofisleri devreye alınabilecek. Fabrika için arazi tahsisinden ruhsata kadar her türlü işlem tamamlanabilecek.

TASARRUFA ÖNCELİK

Ekonomik paketin önemli ayaklarından biri de kamunun tasarrufa yönelmesiyla ilgili. Bu kapsamda acil olmayan hemen hemen tüm işler beklemeye alınacak. Ayrıca Hazine...