20 / 04 / 2024

Yatırım ve Proje Finansmanında Körfez Fonları paneli

Yatırım ve Proje Finansmanında Körfez Fonları paneli

Dünyanın %35 lik en büyük fon kaynaklarına sahip Körfez potansiyelinden Türkiye’nin ve değerli yatırımcılarından daha fazla yararlanmasına yönelik Körfez ülkelerinden fon yöneticileri 18-21 Haziran 2012 programlara katılacak

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Şen tarafından kuruldu.

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selim Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Giza Proje Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Proje Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 16 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Tütüncü tarafından kuruldu.

Artal İnşaat Yatırım Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Artal İnşaat Yatırım Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet  Candaş tarafından kuruldu.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Punto Emlak Proje Pazarlama Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Punto Emlak Proje Pazarlama Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özben tarafından kuruldu. 

Liaison Enerji Yatırım Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Liaison Enerji Yatırım Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda Macit Yetiş tarafından kuruldu. 

Abi Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abi Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 3 milyon 346 bin 392 TL sermaye bedeli ile Alp Saul, İshak İbrahimzadeh ve Beri Koronyo ortaklığında kuruldu. 

Arman Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arman Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Aktan Özer, Mustafa Özer ve Hatice Özer ortaklığında kuruldu.

Baykuş Gayrimenkul Yatırım Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Baykuş Gayrimenkul Yatırım Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Emina Banu Çelebi tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Resul Kantarkıran Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Güleç tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi, Şehit Ünal Kalafat Caddesi'nde kuruldu.

Yatırım ve Proje Finansmanında Körfez Fonları paneli Haberi

Yatırım ve Proje Finansmanında Körfez Fonları paneli

2,5 trilyon dolarlık Körfez fonlarından Türkiye’nin ve siz değerli yatırımcıların daha fazla yararlanması , Körfez yatırımcılarla ve fonlarla Yatırım &Proje& Sermaye ortaklıkları ve konsorsiyumlar kurulması ,170 milyar dolarlık işlem hacmi olan sukuk ve equity yapılandırmaları için yatırımcı her firma ve kuruluşlarımızın bünyelerinde Körfez Finansmanı alanlarında uzmanlar bulundurması bugün büyük bir ihtiyaçtır.

Bu amaçla 18-20 Haziran tarihlerinde finans-hukuk ve iş geliştirme uzmanlarına yönelik 3 günlük CIFA® Sertifikalı “İslami Finans ve Sukuk Kariyer Programı” ,

kamu-yerel yöneticilerimize ve iş dünyasına yönelik 21 Haziran da “ Yatırım ve Proje Finansmanında Körfez Fonları” paneli düzenlemiş bulunuyoruz.

Programlarda yer alacak Profesyoneller ve Körfez Fon yöneticilerimiz;

SHAPE Finacial Corp. CEO su Abdulkader Thomas, Kuveyt merkezli SHAPE Finacial Corp. Yönetim Kurulu Başkanı & CEO, GT Capital partneri : New York,...