19 / 04 / 2024

Yatırım yapılacak bölgeler

Yatırım yapılacak bölgeler

Enerjiden perakendeye, emlaktan eğitime çeşitli sektörlerde yatırım düşünenler bir harita üzerinden yatırım yapacağı bölgedeki ticareti analiz edebiliyor.

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

2022'de ulaştırma projelerine ne kadar yatırım yapılacak?

Ulaştırma ve haberleşme sektöründe 2022 yılı için ayrılan bütçe miktarları belli oldu. 2022 yılı kapsamında 49,8 milyar TL'lik kamu yatırımı yapılması planlanıyor.

Ruhsar pekcan: 2,5 milyar doları aşkın yatırım yapıldı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Serbest bölgelerde yabancı sermayeli firmalar tarafından bugüne kadar toplam 2,5 milyar doları aşkın yatırım yapılmıştır." dedi.

Gayrimenkul 2021’de kazançlı bir yatırım aracı olacak mı?

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, 2021 yılında yatırım yapılacak bölgeleri, kira çarpanı ve amorti süresini ve döviz kurları karşısında gayrimenkul yatırımlarını değerlendirdi.

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

Asyaport'a 300 milyon dolar daha yatırım yapılacak!

Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, Asyaport'a 300 milyon dolar yatırım yapılacağını ve bununla birlikte ilave 1000 kişilik istihdam yaratılacağını söyledi...

YHT projelerine 2020'de 4,9 milyar liralık yatırım yapılacak!

2020 Yılı Yatırım Programı kapsamında, yüksek hızlı ve hızlı tren projelerine bu yıl yaklaşık 4,9 milyar liralık yatırım yapılacak.

Yatırım için önemli 5 şehir!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin ilk önceliği büyük şehirlerdir. Yatırım yapılacak şehrin eğitimsel gelişimi, sanayi gücü ve turizm pazarı dikkate alınarak seçilmelidir…

Naci Ağbal: 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacak!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ne ilişkin basını bilgilendirme toplantısında; 2020 yılında ulaştırmadan imalat sanayisine, sağlıktan eğitime kadar 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacağının bilgisini verdi...

5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında Ankara, İstanbul, Bursa ve Adana'da 5 proje için 14 milyarlık yatırım yapılacak.

39 ilde 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı yapılacak!

TÜROB, Ekonomi Bakanlığı'nın verilerine göre, 39 ilde toplam 15 bin 222 yataklı 92 yeni otel inşa edilecek. 92 tesis için 1 milyar 590 milyon TL'lik yatırım yapılacak.

Kayseri'ye 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ilk etabı kapsamında 3.5 yılda 310 milyon liralık yatırım yapıldığını söyledi. 

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Yatırım yapılacak bölgeler Haberi

Yatırım yapılacak bölgeler

Türkiye'de son yıllarda daha çok tercih edilen ve 35 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşan franchise sistemi, artan talebe karşılık verimlilik sorunu ile karşı karşıya kalabiliyor. Bayi ağlarını genişletmek isteyen firmalar yer seçimi konusunda profesyonel destek almamışsa daha iş başlamadan sonuç hüsrana dönebiliyor. Neyseki teknolojik gelişme bu işe de çare buldu. Rekabetin yoğun yaşandığı bir sektörde franchise verdiyseniz ya da verecekseniz yer seçimini daha doğru yapabilirsiniz. Coğrafi bilgi sistemlerini kullanarak yazılım ve modeller geliştiren, sektörel ve istatistiki veriler sağlayan, bu verileri yorumlayarak çözümler üreten yüzde 100 Türk sermayeli bilişim ve danışmanlık şirketi Maptriks; ticari operasyon başlatmak isteyenlere için “en kârlı” bölgeleri belirliyor. Yatırım yapmak isteyenlerin sezgisel kararlar almalarının önüne geçerek onlara gerçek veriler üzerinde yol gösteren Maptriks; perakende, hızlı tüketim...