27 / 04 / 2024

Yavuz Çıkarma Plajını kim aldı

Yavuz Çıkarma Plajını kim aldı

ALTINBAŞ Holding, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en gözde plajını aldı. Girne’deki Yavuz Çıkarma Plajı olarak da bilinen Escape Plajı’nı iki hafta önce alan Altınbaş Holding 100 milyon dolarlık yatırımla otel inşaatına başlamayı planlıyor...

Ücretsiz 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kültür ve Turizm Bakanlığı, tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Antalya'da 2 bin 600 şezlong kapasiteli Küçük Çaltıcak Ücretsiz Halk Plajı'nı hizmete açacak, böylece 5 yıldızlı halk plajı sayısı 35'e ulaşacak...

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Rekor sayıda işten çıkarma sonrasında Vodafone'da borsa krizi 

İngiliz telekomünikasyon firmasının rekor sayıda işten çıkarma planlarını açıklamasının ve serbest nakit akışında düşüş öngörmesinin ardından Salı günü hisse senetleri %7′den fazla düştü.

Avrupa ve ABD'deki şirketler resesyon endişeleriyle işten çıkarma dalgasını sürdürüyor!

Artan enflasyon ve faiz oranları, Avrupa ve ABD ekonomilerinde resesyon endişelerini tetikliyor ve şirketlerin yeniden yapılanmaya gitmesine neden oluyor. Bu süreçte, işten çıkarmalar da kaçınılmaz hale geliyor.

Otomobil devinden işçi çıkarma kararı! Binlerce kişi işinden olacak

Yıl başında Almanya'da 3 bin 200 işçisinin işine son vereceğini ilan eden ABD'li dev otomobil üreticisi Ford, şimdi de İspanya'da işten çıkarma planladığını ilan etti. 2023'e ekonomik sorunlarla giren dev otomobil firmaları bu sene binlerce kişiyi işten çıkarmıştı.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Eyüpsultan'da 1000 kişilik plaj yapılacak!

Eyüpsultan Belediyesi, 1000 kişilik plaj inşaatı için düğmeye bastı. Plajın yakınında günübirlik piknik alanları ve gençler için ise kamp alanları da yer alacak. 

Maradona'nın serveti açıklandı! İşler karıştı!

Maradona geçtiğimiz hafta 60 yaşında hayata veda ettiğinde arkasında hayatının karmaşıklığını ve dönem dönem yaşadığı sıkıntıları da yansıtan bir miras bıraktı. İşte Maradona'nın serveti...

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündeminde!

Antalya Sarısu Plajı'nın imar planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Yavuz Yapım İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz tarafından kuruldu.

Salda Gölü halk plajının yanında pansiyon mu yapılıyor?

Salda Gölü halk plajının yanında, Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisinde 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun yapıldığı ileri sürüldü...

Muğla Gökbel'de kaçak ev furyası!

Dünyanın en iyi 10 plajı arasında yer alan İztuzu Plajının hemen üzerindeki Gökbel Mahallesinde kaçak inşaat furyası yaşanıyor. 

İztuzu’nun Muğla Çevre Vakfı'na verilmesi tepki çekti!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne devredilen İztuzu Plajı’nın, yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla Muğla Valiliği ortaklığındaki Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) şirketine verilmesi tepki çekti.

Yavuz Çıkarma Plajını kim aldı Haberi

Yavuz Çıkarma Plajını kim aldı

Altınbaş, Kıbrıs’ın çıkarma plajını aldı


40 yıl önce 20 Temmuz 1974’te Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kıbrıs Barış Harekatı’nı başlattığı Yavuz Çıkarma Plajı’nı Altınbaş Holding 49 yıllığına kiraladı.


ALTINBAŞ Holding, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en gözde plajını aldı. Girne’deki Yavuz Çıkarma Plajı olarak da bilinen Escape Plajı’nı iki hafta önce alan Altınbaş Holding, burada adanın en lüks otelini yapmaya hazırlanıyor. Vakıflar İdaresi’ne ait 20 dönüm araziyi 49 yıllığına yap-işlet modeliyle alan Altınbaş Holding, burada gelecek yıl 100 milyon dolarlık yatırımla otel inşaatına başlamayı planlıyor.


Kıbrıs’ta mücevharatın yanı sıra bankacılıkta Creditwest, enerjide ise Alpet akaryakıt istasyonlarıyla yatırımları bulunan grup, bu satın alma ile turizm işine de girmiş oldu. Girne’de şehir merkezine 5 kilometre mesafede yer alan ve Yavuz Çıkarma Plajı olarak bilinen Escape Plajı’nı iki...