26 / 04 / 2024

Yavuz Işık kim

Yavuz Işık kim

THBB, 6 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirdiği 32. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini seçti...

İnşaat ve hazır beton sektöründe geriye gidiş olmayacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, sektörde kapasite kullanım oranlarının geçen yılın aralık ayı itibarıyla yüzde 78 seviyelerine çıktığını belirterek, "İnşaat ve hazır beton sektöründe geriye gidiş olmayacağını gösteriyor" dedi.

Yavuz Işık: Türkiye'deki 20 milyon konut depreme dayanıksız!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz ışık, 17 Ağustos depreminden bu yana geçen 16 senede riskli alan ve binaların tam olarak elden geçirilemedigini vurguladı.

Türkiye'de beton yol çalışmaları hız kazandı!

Türkiye’nin taşımacılık ve ulaşımda değişmeyen tercihi karayollarında, son yıllarda giderek artan bakım-onarım giderleri sebebiyle beton yollar daha çok tercih edilmeye başlandı.

Türkiye beton üretiminde lider!

Beton 2015 fuarı yedinci kez İstanbul Fuar Merkezi'nde başladı. Son yıllarda inşaat sektörünün hızlanması ve kentsel dönüşüm projeleriyle büyümeye devam eden Türkiye'deki beton pazarı, Avrupa'da lider.

Yavuz Işık: Hazır beton sektöründe 107 milyon metreküp üretim bekleniyor!

2012 yılında 93 milyon metreküp olan hazır beton üretiminin 2013 yılında 102 milyon metreküpe çıktığım söyleyen Yavuz Işık, bu yıl sonunda üretimin 107 milyon metreküpe çıkacağı öngörüsünde bulundu.

Yavuz Işık: Hazır beton sektörü mega projelerle büyüyor!

1988 yılından bu yana Türkiye'de dayanıklı yapıların mimarı olan Türkiye Hazır Beton Birliği, çeyrek asırdır faaliyetlerine devam ediyor. Yavuz Işık Hazır beton sektörü mega projelerle büyüyor...

Yavuz Işık: Hazır beton sektörü yüzde 10 büyüdü!

THBB Yönetim Kurulu Başkanı Işık, 2014 yılında da sektörün canlı olmasını, hedeflerinin yükselen bir grafik sergilemesini beklediklerini belirterek, "2014'te de yüzde 10'a yakın bir büyüme bekliyoruz" dedi...

Yavuz Işık kimdir?

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık kimdir? Yavuz Işık ne zamandan beri Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı olarak hizmet veriyor? Yavuz Işık, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İnşaat sektöründe büyük kriz! Ayda 100 bin TL’ye çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün en önemli işlerinden biri olan vinç operatörlüğünün aylık maaşı 100 bin TL’nin üzerine çıktı. Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, 500 bin işçi açığı olduğunu ve 100 bin TL maaşla çalışacak işçi bulamadıklarını dile getirdi. Peki, vinç operatörü nasıl olunur? İşte detaylar...

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

THBB Başkanı Yavuz Işık: İstanbul'da 90 bin adet tabut bina var!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık fahiş fiyata beton satılmadığını söyleyerek kötü niyetlilerin olabileceğini söyledi. Işık,  Ayrıca İstanbul'da 90 bin tane tabut bina olduğunu ve hemen dönüştürülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Yavuz Işık: C6-C8 beton kullanılan bina kendiliğinden yıkılır!

Son dönemlerde Türkiye'de peş peşe yaşanan depremler ve uzmanların yaptığı uyarılar insanları “Güvenilir yapı için nelere dikkat edilmeli?" sorusunu araştırmaya yöneltti. Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, yapılarda kullanılan beton kalitesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Yavuz Işık: Türkiye'deki 1.5 milyon konut acil yenilenmeli! 

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin 7, Avrupa Hazır Beton Birliği'nin de 4 yıldır başkanlığını yapan Yavuz Işık, Elazığ depreminden sonra binalardaki beton kullanımı ve yenilenmesi gereken binalarla ilgili açıklamalarda bulundu...

Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

ÇED raporunun onaylandığı Kanal İstanbul'da sular durulmuyor. Kanal İstanbul projesi için hem muhalefet hem de hükümet cephesinde art arda açıklamalar geliyor. Peki Kanal İstanbul için kim ne dedi? 

Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türk Hazır Beton Sektörü, Avrupa’ya liderlik etmeye devam ediyor. Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, yeniden Avrupa başkanlığına seçildi.

Yavuz Işık, yeniden Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanlığına seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, dünyada hazır beton alanındaki en büyük uluslararası kuruluş olan Avrupa Hazır Beton Birliğinin Başkanlığına yeniden seçildi.

Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesi imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Yavuz Işık, THBB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu, yapmış olduğu görev dağılımında Yavuz Işık’ı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Halit İnci’yi Başkan Vekilliği'ne, Cemalettin Danış’ı da Muhasip Üyeliğe seçti.

Yavuz Işık kim Haberi

Yavuz Işık kim

Türkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin seçildiği 32. Olağan Genel Kurul Toplantısı 6 Nisan'da gerçekleştirildi. Genel Kurulda konuşan Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, Türkiye Hazır Beton Birliğinin kurulduğu günden bu yana sektörümüzü ulusal ve uluslararası düzeyde başarıyla temsil ettiğini ifade etti. 

"Türkiye’nin işsizliği yüzde 10’lara çekmesinin yegâne yöntemi inşaat sektörünün desteklenmesidir"

Yavuz Işık, konuşmasında inşaat sektörüyle ilgili gelişmeleri değerlendirdi. Işık, şunları söyledi; "2019’a inşaat sektörü iyi başlamamıştır. Türkiye genelinde konut satışları ilk iki ayda, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 21,5 oranında düşüş göstermiştir. İpotekli konut satışları ise çok daha büyük bir oranda düşmüştür. İlk 2 ayda Türkiye genelinde ipotekli konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre...