24 / 04 / 2024

Yavuz Işık kimdir

Yavuz Işık kimdir

ERMCO ve THBB Başkanı Işık, Geçirimli Beton'un yüzey akış sularının yer altına sızmasına olanak sağladığını, yer altı su seviyesinin korunmasına yardımcı olduğunu, su taşkınları riskini azalttığını aynı zamanda yüzey kirleticilerinin toprağa karışmasını ve erozyonu engellediğini belirtti.

İnşaat 2. çeyreği gerileme ile kapattı!

Hazır Beton Endeksi 2019 Haziran Ayı Raporu’ndaki bütün endeks değerleri, inşaat sektöründe mevcut ve beklenen faaliyet düzeyinin yeterli olmadığını ortaya koydu. Rapor, sektörde bir canlanma belirtisi bulunmadığına işaret etti...

Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türk Hazır Beton Sektörü, Avrupa’ya liderlik etmeye devam ediyor. Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, yeniden Avrupa başkanlığına seçildi.

Yavuz Işık, yeniden Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanlığına seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, dünyada hazır beton alanındaki en büyük uluslararası kuruluş olan Avrupa Hazır Beton Birliğinin Başkanlığına yeniden seçildi.

Yavuz Işık, yeniden THBB Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi!

THBB, 6 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirdiği 32. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini seçti...

İnşaat sektörünü canlandıracak yol haritası kurgulanmalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2018 Aralık Ayı Raporu’nu açıkladı. 

Hazır Beton Endeksi 2018 Mayıs raporu açıklandı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2018 Mayıs Ayı Raporu yayınlandı. 

İnşaat sektörü ilk çeyrekte yüzde 6,9 büyüdü!

TÜİK, Türkiye ekonomisi için 2018 yılı ilk çeyreğine ilişkin büyüme verisini açıkladı. İnşaat sektörü ilk çeyrekte yüzde 6,9 ile son 4 yılın en yüksek büyüme rakamını elde etti...

Hazır beton sektöründen 20 milyar TL ciro!

Genel Kurulda konuşan Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Sektörümüz 2017 yılında yaklaşık 113 milyon metreküp üretimle 20 milyar Türk lirası ciro yapmıştır." dedi.

İnşaat sektörü 2017'de yüzde 8,9 büyüdü!

Türkiye’de standartlara uygun beton üretilmesi ve inşaatlarda doğru beton uygulamalarının sağlanması için 30 yıldır çalışan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 2017 yılı büyüme verisiyle ilgili değerlendirmelerini açıkladı.

THBB, özel iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri verecek!

Türkiye'de standartlara uygun beton üretilmesi için 29 yıldır çalışan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), , iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitimler başlatıyor. 

Türkiye depreme teslim olmamalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan araştırmaya göre 2017 yılında ağustos ayına kadar Türkiye ve çevresinde 26.227 deprem gerçekleştiğini vurguladı.

İnşaat sektörü yılın ikinci yarısında hareketlenecek!

Hazır Beton Endeksi Haziran Ayı Raporu sonuçları ile ilgili görüşlerini açıklayan Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, inşaat ve hazır beton sektöründeki hareketliliğin yılın ikinci yarısı artabileceğini belirtti.

Hazır beton ve inşaat sektörü hareketlendi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (ERMCO) tarafından Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı. Hazır Beton Faaliyet Endeksi Nisan ayında artış gösterdi. Hazır beton ve inşaat sektörünün hareketlendiği kaydedildi.

Yavuz Işık, THBB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu, yapmış olduğu görev dağılımında Yavuz Işık’ı yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na, Halit İnci’yi Başkan Vekilliği'ne, Cemalettin Danış’ı da Muhasip Üyeliğe seçti.

İnşaat sektöründe büyük kriz! Ayda 100 bin TL’ye çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün en önemli işlerinden biri olan vinç operatörlüğünün aylık maaşı 100 bin TL’nin üzerine çıktı. Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, 500 bin işçi açığı olduğunu ve 100 bin TL maaşla çalışacak işçi bulamadıklarını dile getirdi. Peki, vinç operatörü nasıl olunur? İşte detaylar...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

THBB Başkanı Yavuz Işık: İstanbul'da 90 bin adet tabut bina var!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık fahiş fiyata beton satılmadığını söyleyerek kötü niyetlilerin olabileceğini söyledi. Işık,  Ayrıca İstanbul'da 90 bin tane tabut bina olduğunu ve hemen dönüştürülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Yavuz Işık: C6-C8 beton kullanılan bina kendiliğinden yıkılır!

Son dönemlerde Türkiye'de peş peşe yaşanan depremler ve uzmanların yaptığı uyarılar insanları “Güvenilir yapı için nelere dikkat edilmeli?" sorusunu araştırmaya yöneltti. Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, yapılarda kullanılan beton kalitesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Yavuz Işık: Türkiye'deki 1.5 milyon konut acil yenilenmeli! 

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin 7, Avrupa Hazır Beton Birliği'nin de 4 yıldır başkanlığını yapan Yavuz Işık, Elazığ depreminden sonra binalardaki beton kullanımı ve yenilenmesi gereken binalarla ilgili açıklamalarda bulundu...

Yavuz Işık, Avrupa Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türk Hazır Beton Sektörü, Avrupa’ya liderlik etmeye devam ediyor. Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, yeniden Avrupa başkanlığına seçildi.

Yavuz Işık, yeniden Avrupa Hazır Beton Birliği Başkanlığına seçildi!

Türkiye Hazır Beton Birliğinin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, dünyada hazır beton alanındaki en büyük uluslararası kuruluş olan Avrupa Hazır Beton Birliğinin Başkanlığına yeniden seçildi.

Yavuz Işık kimdir Haberi

Yavuz Işık kimdir

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), kalite,çevre, sürdürülebilirlik ve iş güvenliği uygulamalarıyla inşaat, hazır beton ve ilgili sektörlerin gelişimini destekliyor. Geçirimli beton kullanımı sayesinde yağmur sularının yer altıyla buluşması  sürdürülebilirlik anlamında büyük önem taşıyor. Ayrıca taşkınların yaşanmasını önlüyor.

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Başkanı Yavuz Işık, hazır betonun yaşam alanlarımıza önemli çözümler getirdiğini ifade ettti. Işık, “Son yıllarda aşırı yağışlar sonucunda sel felaketleri yaşanmaktadır. Bu tür felaketleri geçirimli betonla önlemek mümkündür. Çünkü, geçirimli beton, geleneksel betondan farklı olarak birbirine bağlı boşluklar içeren bir betondur. Bu betonlarda kum vb. ince agrega hiç kullanılmamakta veya çok az kullanılmaktadır. Böylece betonun içinde boşluklar oluşması sağlanarak su geçirimliliği sağlanmaktadır. Bu sayede geçirimli beton kaplamaların kullanılmasının çok sayıda çevresel ve ekonomik faydası bulunmaktadır. İklim...