26 / 04 / 2024

Yavuz Selim Madenli kimdir

Yavuz Selim Madenli kimdir

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli ‘Emlak Danışmanlığı Yasası’nın 2018 yılında yürürlüğe gireceğini bildirdi.

Yavuz Selim Madenli: Korsan emlakçılık tarih olacak!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konut sektöründeki büyümeyi değerlendirdi. Madenli, emlakçılık sektörünün de yasal bir zemine oturtulması gerektiğini anlattı.

Yabancıya konut satışında KDV indirimi olacak!

MERSİN Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, bugün başlayacak olan yabancıya konut satışında KDV indiriminin olacağını dile getirdi.

Yavuz Selim Madenli'den konut alacaklara uyarı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konutta KDV indiriminin müteahhitler tarafından alıcılara yansıtılmaması konusunda uyardı.

Türkiye'de kentsel dönüşüm yanlış anlaşıldı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, kentsel dönüşümle ilgili bilgiler verdi. Madenli, kentsel dönüşümün eskiyi yıkıp, yerine yenisinin yapılması olmadığını belirtti.

Yavuz Selim Madenli: Ev alımı daha da kolaylaşacak!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Cumhuriyet tarihinde ilk defa özel sektörün 240 aya varan vadelerle konut satacağını belirtti. Madenli, "Faiz oranları taksit sayısına göre yüzde 0.75 ile 0.85 arasında değişecek" dedi.

Yavuz Selim Madenli: Mersin'de ev satışları durdu!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, yaz tatilinin gelmesi ve Ramazan ayının etkisi ile Mersin'de ev satışlarının yavaşladığını söyledi.

Yavuz Madenli’den ev alacaklara uyarı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli’den konut alacaklara kritik bir uyarı geldi. Madenli, “Sözleşmelerde ilk olarak emlak ofisinin Emlakçılar Odası kaydının olup olmadığına dikkat etmeli'' dedi.

Yavuz Selim Madenli: Mersin'de dönüşüm kaçınılmaz!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, her geçen gün hem nüfus hem de potansiyel olarak büyümekte olan Mersin'de artık kentsel dönüşümün kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Mersin'de korsan emlakçılara dikkat edilmeli!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, kayıt dışı çalışarak haksız kazanç sağlayan korsan emlakçıların ihbar edilmesini istedi. Madenli, hukuki güvence sağlaması gerektiğini söyledi.

Rusya ile yaşananlar Mersin emlak sektörünü de etkiler!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, yabancıya konut satışının ağırlıklı Ruslara yönelik olduğunu belirterek iki ülke ilişkilerinin geldiği gergin noktanın Türkiye’de emlak sektörünü de etkileyeceğini söyledi.

Ekonomik ve siyasi durum konut satışlarını düşürdü!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, yabancılara konut satışlarında düşüş yaşamasının nedenini Türkiye'nin yüzünü Avrupa ülkelerinden Arap dünyasına dönmesine bağladı. Madenli, ülkenin durumunun konut satışlarını düşürdüğünü belirtti.

Emlakçılık sektöründe yasa dışı çalışanların sayısı arttı!

Yavuz Selim Madenli, yaptığı yazılı açıklamada, son yıllarda emlakçılık sektöründe yasa dışı çalışanların sayısının artığını, belge almadan emlakçılık yapan kişilere para ve hapis cezası verilebileceğini bildirdi.

Yavuz Selim Madenli: Belgesiz emlakçılık yapılmayacak!

Mersin Oda Başkanı Yavuz Selim Madenli, düzenleme ile odadan belge almadan emlakçılık yapan kişilere 30 bin lira para cezası ile 2 yıla kadar hapis cezası verilebileceğini söyledi.

Yavuz Selim Madenli: Mersin'de kiralık ev kalmadı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Mersin'de Suriyelilerin çeşitli isimler adı altında açtıkları bürolarda emlakçilik yaptıklarını bildirdi.

Yavuz Selim Köşger'den Urla depremi açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Urla açıklarındaki depremle ilgili açıklama yaptı. Köşger, "Urla açıklarındaki depremde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmedi" dedi.

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

İzmir'in kentsel dönüşümde zaman kaybetme lüksü yok!

İzmir'de son zamanda yaşanan felaketler nedeniyle kentsel dönüşümün hayati önemine vurgu yapan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, çalışmalar için zaman kaybedilmemesi gerektiğini dile getirdi

İzmir'de rezerv alanlardaki konut inşaatları hız kesmiyor!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ramazan Bayramı sebebiyle 30 Ekim 2020'de yaşanan depremde evleri yıkılan ve geçici barınma merkezine yerleştirilen depremzedelerle görüştü.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Yazdaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazdaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Harun Daştan ve Yavuz Selim Yaz ortaklığında kuruldu.

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

İzmir depreminde hasar gören 33 okul yeniden yapılacak! 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 30 Ekim'de meydana gelen depremde hasar gören 33 okulun iş insanları desteği ile yeniden yapılacak. 

Akkuzu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkuzu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Akkuzu tarafından kuruldu.

İzmir'de depremzedeler için ev taşıma ücretleri sabitlendi!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger yaptığı açıklamada, İzmir'de nakliye firmalarının depremde hasar görmüş binalardan taşınma için alacakları ücretlerin sabitlendiğini belirtti.

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

İzmir'de depremden etkilenenlere 2.8 milyon TL ödeme yapıldı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger İzmir'de depremden etkilenenlere 2.8 milyon TL ödeme yapıldığını açıkladı...

 İzmir Valisi Köşger'den İzmirlilere hasar tespiti uyarısı!

İzmir Valisi  Yavuz Selim Köşger, kent sakinlerine yetkili ekipler dışında kimsenin konutlara girmesine izin vermemesine dair uyarıda bulundu. 

Yavuz Selim Madenli kimdir Haberi

Yavuz Selim Madenli kimdir

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konut sektöründeki büyümenin ve yabancılara yapılan satışların artmasının sektörde düzenleme beklentisini de artırdığına dikkat çekerek, ‘Emlak Danışmanlığı Yasası’nın 2018 yılında yürürlüğe gireceğini bildirdi.


Emkalçılık sektörün sektör temsilcilerinin, bir düzenleme yapılması için uzun zamandır verdikleri mücadele nihayetleniyor. Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, ‘Emlak Danışmanlığı Yasa’nın 2018 yılında yürürlüğe gireceğini söyledi. Madenli, Gümrük ve Ticaretten sorumlu Devlet Bakanı Bülent Tüfenkci ile Malatya’da emlakçılarla yapılan toplantıda görüştüklerini ve söz aldıkları bilgisini verdi.


Madenli, Malatya’da Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ile Türkiye genelindeki tüm emlak oda başkanlarının katıldığı toplantıda konuştu.





EMLAKÇILIK MESLEK YASASI, BİR EJDERHA OLABİLİR!


15 yıldır Emlakçılık Meslek Yasası’nın çıkması için mücadele ettiklerini anımsatan Madenli, “Biz bu mesleği seviyoruz, Emlakçılık...