29 / 03 / 2024

Yavuz Selim ve Hürriyet mahalleleri 2b arazileri

Yavuz Selim ve Hürriyet mahalleleri 2b arazileri

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerindeki 2B arazilerinin TOKİ'den devralındığını sorunun kimse mağdur edilmeden çözüleceğinin müjdesini verdi.

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

Mana Global Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mana Global Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ahmad Bazoun, Yavuz Orhan ve Yusuf Selim ortaklığında kuruldu.

Global World Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Global World Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Pendik'te Nisanur Tetik ve Yavuz Selim Tetik ortaklığında kuruldu.

İzmir'deki yapılaşma ve kentsel dönüşümde deprem riski dikkate alınmalı!

Deprem Haftası sebebiyle bir ortaokulda düzenlenen deprem tatbikatına katılan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger deprem hakkında açıklamalar yaptı.

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Yavuz Selim Köşger'den Urla depremi açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Urla açıklarındaki depremle ilgili açıklama yaptı. Köşger, "Urla açıklarındaki depremde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmedi" dedi.

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

İzmir için korkutan açıklama: Deprem riski İstanbul'dan daha yüksek!

İzmir'de 2020'de büyük bir deprem meydana geldiğini ve 117 vatandaşın yaşamını yitirdiğini belirten İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "İstanbul’da dahi tehlike bizden daha büyük değil. Altında canlı fay hatları bulunan bir şehirde yaşıyoruz" dedi.

İzmir'de rezerv alanlardaki konut inşaatları hız kesmiyor!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ramazan Bayramı sebebiyle 30 Ekim 2020'de yaşanan depremde evleri yıkılan ve geçici barınma merkezine yerleştirilen depremzedelerle görüştü.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Yazdaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazdaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Harun Daştan ve Yavuz Selim Yaz ortaklığında kuruldu.

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Selim Köşger'den, deprem mağdurlarına kira ve taşınma için başvuru çağrısı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, hasar tespit komisyonları tarafından tespit edilen orta ve ağır hasarlı ev sahiplerinin kira ve taşınma başvurularını kaymakamlıklardaki ve mahallelerdeki irtibat ofislerine yapabileceğini belirtti.

Yavuz Selim ve Hürriyet mahalleleri 2b arazileri Haberi

Yavuz Selim ve Hürriyet mahalleleri 2b arazileri

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen tanışma toplantısında Beylikbağı sakinleriyle bir araya gelen Başkan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerindeki 2B arazilerinin TOKİ'den devralındığını sorunun kimse mağdur edilmeden çözüleceğinin müjdesini verdi. 


Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu tarafından Beylikbağı Ahmet Pcnbegüllü Kültür Mcrkezi'nde düzenlenen tanışma programına konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerindeki 2B arazilerine ilişkin açıklamalarda da bulundu. Federasyon Başkanı Süleyman Karaman'ın ev sahipliğinde düzenlenen programa Başkan Köşker'in ' yanı sora Ak Paıti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. 


ÇALIŞMANIN SONUNA GELİNDİ


Karaman'ın açılış konuşmasının ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle sakinlerinin sorularını cevaplandırdı. 

2B arazilerine ilişkin ilgili çalışmaların ülke genelinde olduğu gibi Gebze'de de başladığını hatırlatan Başkan Köşker, "Ülke...