24 / 04 / 2024

yavuz sultan selim köprüsü güzergahı

yavuz sultan selim köprüsü güzergahı

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çevresi sit alanı ilan edilmeli!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün güzergahı ile ilgili olarak da bir uyarıda bulundu.

Aytemiz'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahına iki istasyon!

TÜRKİYE’nin önde gelen akaryakıt şirketi Aytemiz, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergahında gerçekleştirdiği iki yeni yatırım ile istasyon ağını güçlendiriyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü arazi yatırımcısına kazandırdı!

Rekorların köprüsü Yavuz Sultan Selim, geçtiği güzergâhlarda arazi yatırımcısına bire 15 kazandırdı. Köprü inşası öncesinde bin 500-2 bin lirada seyreden satılık bir daire metrekare fiyatları 8 bin ile 10 bin euroya kadar yükseldi.

20 soruda Yavuz Sultan Selim Köprüsü!

Dünyanın en geniş köprüsü olma özelliği taşıyan ve İstanbul'un iki yakasını üçüncü kez birleştiren Yavuz Selim Köprüsü'nün açılışı dün yapıldı.. İşte 20 soruda Yavuz Sultan Selim Köprüsü..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü yarın açılıyor!

Türkiye’nin gurur köprüsü, yarın açılıyor. Dünyada ilklere imza atan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde açılış öncesi son rötuşlar yapılıyor.

Üçüncü Köprü güzergah haritası!

Üçüncü köprü güzergahı, dün acele kamulaştırılacak alanların açıklandığı Resmi Gazete ilanı ile netleşmiş oldu. Buna göre Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Üçüncü Köprü dahil Kuzey Marmara Otoyolu güzergahı şöyle...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne aşamada?

Adı Yavuz Sultan Selim olarak belirlenen 3. Köprü'de inşaat çalışmaları devam ediyor. 24 saat aralıksız çalışmaların devam ettiği köprüde kule inşaatlarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü son durum!

Garipçe Köyü ve Poyrazköy güzergahında hayata geçirilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü ya da Üçüncü Boğaz Köprüsü IC İçtaş ve Astaldi ortaklığında inşa ediliyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 29 Mayıs 2015 yılında hizmete açılması planlanıyor

Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahı!

İstanbul'da yapılan 3. boğaz köprüsü olan Yavuz sultan selim köprüsü güzergahı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

3. boğaz köprüsü nereye yapılacak?

İstanbul'da mevcut bulunan iki köprünün trafik yükünü azaltma amacı güden 3. boğaz köprüsü nereye yapılacak? Yanıtı haberimizde...

3. köprü güzergahı 2013 haritası!

3. köprü güzergahı 2013 haritası ve 3. köprü projesi ile ilgili diğer detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Üçüncü köprü güzergahı!

İstanbul'da yapılmasına karar verilen "Üçüncü köprü" nereden geçecek? Üçüncü köprü güzergahı ve diğer detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle 3,4 milyar liralık tasarruf sağlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü sayesinde zamandan ve yakıttan toplam 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandığını, karbon emisyonunun da 18 bin ton azaltıldığını açıkladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüzde 51 hissesi IC İÇTAŞ’a devrediliyor!

Yavuz Sultan Selim’in işletmesinden çekilen İtalyanlardan sonra bu defa bir kötü haber de Fransızlardan geldi. Buna göre Fransız devi Egis, hissesini ortağı IC İÇTAŞ’a devretmeye karar verdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışında son durum ne?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün 2027'ye kadar işletme hakkını elinde tutan IC Yatırım Holding, bir grup Çinli yatırımcıyla görüşmeleri askıya aldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde hisse devrine Çinli bankalardan destek!

İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu işletmesinin devrinde Çinli yatırımcılar büyük Çinli bankalardan finansman desteği aldı. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Çinlilere satışında belirsizlik!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün; China Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway’e satış görüşmelerinde “belirsizlik” oluştu. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 1,5 milyar TL, karayollarına 7 milyar TL ödeme!

Karayolları, 2019'un ikinci yarısında Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’ndan öngörülen sayıda araç geçmediği için işletmeci IC İçtaş İnşaat–Astaldi konsorsiyumu ICA’ya, garanti kapsamında 1.6 milyar lirayı aşkın ödeme yaptı...

KGM'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisse devri açıklaması!

Karayolları Genel Müdürlüğü, "Bu hisse devri, 3,1 milyar dolar yatırım değerine sahip otoyolun ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün satışı anlamına gelmemektedir" şeklinde açıklama yaptı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde hisse devrine vize!

Rekabet Kurulu, Astaldi S.P.A'nın, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki hisselerinin IC İçtaş'a devrinin izne tabi olmadığı kararını verdi...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için yaklaşık 1.5 milyar lira ödeme!

Yavuz Sultan Selim ve Kuzey Çevre Otoyolu’na, yılın ilk yarısı için araç geçiş garantisi kapsamında devletin yapacağı ödeme tutarı büyük ölçüde belli oldu. Temmuz ayının son haftasında işletmeci şirkete, 1 ile 1.5 milyar TL arasında bir ödeme söz konusu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü satılıyor mu?

Üçüncü Köprü ve Üçüncü Havalimanı'nın satılacağı iddiaları gündeme geldi Ancak şirketler konuyla ilgili açıklama yapmadı. Satış sürecinde olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ödeme koşulları değiştirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün hisse satışında kur tartışması!

İtalyan Astaldi'nin girdiği mali dar boğaz nedeniyle Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki yüzde 33 hissenin Çinli gruba satış görüşmeleri geçiş ücretlerindeki kur ayarlaması nedeniyle  tıkandı.

yavuz sultan selim köprüsü güzergahı Haberi

yavuz sultan selim köprüsü güzergahı

İstanbul’da Avrupa ve Asya kıtalarını 3’üncü kez birbirine bağlayan ve 26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. sahibinden.com emlak endeksi verilerine göre, köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy (Hadımköy Mahallesi) ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış belirlendi.


Ocak 2017 sahibindex Emlak Endeksi verilerine göre, Çatalca’da satılık konutlarda metrekare fiyatı geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla yüzde 4,9 artarak ortalama 2.223 TL oldu. Sarıyer’de ise satılık konutlarda metrekare fiyatı geçtiğimiz yılın Ocak ayına oranla yüzde 17,8 arttı ve ortalama 10.701 TL olarak belirlendi.


Köprünün geçtiği bir başka ilçe Arnavutköy’ün Hadımköy Mahallesi’nde de satılık konutların metrekare fiyatı 2016 Ocak verilerine oranla yüzde 34,9 artarak ortalama 2.371 TL’den alıcı buldu.


Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Anadolu Yakası’nda en çok etkilediği...