29 / 03 / 2024

yayla enerji

yayla enerji

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafaından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji geçici kabul işlemini onayladı.

Yayla Enerji 2 milyon 950 bin liraya mescit yaptırıyor!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji 2 milyon 950 bin liraya mescit yaptırıyor...

Yayla Enerji, Davos’u yapacak projenin yüzde 20’sini gerçekleştirecek!

Şirketin belli başlı projeleri arasında Bursa Çınarcık Barajı, Gaziantep Burç Göleti, Çatalağzı Termik Santrali Kül Barajı ve Bodrum Kadıkalesi’ndeki Safir Evleri geliyor. Şirketin şu anda 30 milyon TL’lik devam eden yatırımı bulunuyor...

Yayla Enerji'sini turizmden alacak kayakçılara devre tatili getirecek!

Borsa İstanbul'da gong bugün Yayla Enerji için çalacak. Yayla Enerji ödenmiş sermayesinin 6 milyon 850 bin TL'den 9 milyon 350 bin TL'ye arttırılması nedeniyle ihraç edilen toplam 2.5 milyon TL nominal değerli paylar, 4.80 TL...

Yayla Enerji'nin halka arzda 2,5 milyon liralık payı satıldı!

Neta Yatırım Menul Değerler'in aracılık yaptığı Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. 'nin halka arzında 2.500.000 TL nominal değerli payların tamamının satışı gerçekleşti...

Go On Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Go On Enerji Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Aliş Yayla tarafından kuruldu.

Yayla Enerji'nin Sincan'daki arazisinin imar planı askı süreci tamam!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret'in Ankara Sincan'daki arazisinin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı ve askı süreci tamamlandı...

Yayla İnşaat 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. altı aylık ara hesap dönemine ait özet Edip tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu, sorumluluk beyanını ve faaliyet raporunu yayınladı.

Yayla İnşaat 2018 finansal raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. 2018 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Yayla İnşaat 2018 faaliyet raporu!

Yayla Enerji üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Sorumluluk Beyanı'nı KAP'ta yayınladı.

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Park Capital Enerji Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Yayla ve Scherıef Hassan ortaklığında kuruldu. 

Yayla Enerji 2014 gelir tablosunu yayınladı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Turizm A.Ş. 01.01.2014 - 31.12.2014 dönemine ilişkin olarak vermiş olduğu Kurumlar Vergisi Beyannamesi ekinde yer alan mali tabloları yayınladı.

Yayla Enerji'nin Erciyes'teki inşaatında sel hasarı meydana geldi!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş.'nin Erciyes Kış Sporları Turizm Merkezi'nde yer alan yatırımlarının inşaat alanında 20.08.2014 tarihinde meydana gelen sel felaketi toplam hasarı 353 bin 675 olarak belirlendi.

Yayla Enerji lisanssız üretim başvurusu yaptı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji lisanssız üretim başvurusu yaptı.

Taşyayla Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Taşyayla Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak 2015 tarihinde Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Maya Akar Center'da kuruldu.

Yayla Enerji fiyat hareketlerini yayınladı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafaından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji fiyat hareketlerini yayınladı.

Yayla Enerji geçici kabul işlemini onayladı!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafaından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji geçici kabul işlemini onayladı.

Yayla Enerji piyasa danışmanı göreve devam ediyor!

Yayla Enerji Üretim Turizm ve İnşaat Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yayla Enerji piyasa danışmanı göreve devam ediyor.

yayla enerji Haberi

yayla enerji

Yayla Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle;


Kamuyu Aydınlatma Platformunda 28/11/2013 tarihinde uhdemizde kaldığı duyurulan ve 07/01/2014 tarihinde sözleşmesi imzalanan T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın Muhtelif Park ve Rekreasyon Alanlarında Mescit Yapımı İşi'nin geçici kabul işlemleri tamamlanarak tarafımıza Geçici Kabul Tutanağı bugün itibariyle teslim edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla...