28 / 03 / 2024

Yazıhan kent park projesi

Yazıhan kent park projesi

Yazıhan Belediyesi, yeni bir prestij projesine imza atıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kent Park Projesi’nin Yazıhan’ın simge eserlerinden biri olacağını belirtti.

Malatya TOKİ Yazıhan 2. etap konut kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Malatya Yazıhan İlçesi’nde inşa ettirilen konut kuraları için geri sayım başladı. Toplam 150 adet konut için 16 Kasım 2023 tarihinde kura çekilişi gerçekleştirildi.

Malatya Yazıhan TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!   

TOKİ Malatya Yazıhan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Yazıhan'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Yazıhan'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Yazıhan sosyal konut projesi... 

TOKİ Malatya Yazıhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan projesinde yer alan 14 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Malatya Yazıhan 2020 kura sonuçları isim isim tam liste!

TOKİ Malatya Yazıhan 2020 kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Malatya Yazıhan 2020 kura sonuçları isim isim tam liste ve TOKİ Yazıhan kura sonucu kazananlar listesi...

Malatya Yazıhan 100 bin konut kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yazıhan 100 bin konut 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün saat 16:00'da yapılacak.

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Ankara'ya Hyde Park kurulacak!

Çankaya’nın 750 bin metrekarelik bir yeşil alan üzerine kurulacak olan Bademlidere Kent Parkı Projesi, Ankara’nın ikinci Atatürk Orman Çiftliği olacak. 

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Van Kent Parkı hizmete açıldı!

İpekyolu Belediyesi tarafından Van'da hayata geçirilen "Kent Parkı" hizmete açıldı. 4 milyon lira harcanarak yapılan park 8 bin 200 metrekarelik alan üzerine kuruluyor.

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Malatya Yazıhan'da değişim dönüşüm çalışması!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazıhan ilçesinde değişim- dönüşüm ve yenileme çalışmaları başladı. Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, hayata geçirilecek yatırımlardan bahsetti.

Yazıhan kent park projesi Haberi

Yazıhan kent park projesi

Yazıhan Belediyesi, yeni bir prestij projesine imza atıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kent Park Projesi’nin Yazıhan’ın simge eserlerinden biri olacağını belirtti. DDY 5 işletmeye ait olan iki adet park alanı (12 bin 604 m2, 9 bin 828 m2) bir yıllık yazışmalar ve görüşmeler sonucunda Yazıhan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırıldı. 23 bin m2’lik Kent Park Projesi en yakın zamanda Güven Caddesi’nde hayata geçirilecek. Bu kapsamda Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, yazışmalar sonucunda belediyeye kazandırılan parklarla ilgili İller Bankası Elazığ Bölge Müdürü Ali Tekataş ile istişarede bulundu. Yapmış oldukları istişareler sonucunda İller Bankası Elazığ Bölge Müdürü Ali Tekataş, “Bu projenin bir an önce hayata geçmesi için elimizden geleni yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Yapılacak olan projenin...