02 / 05 / 2024

YDA Center nerede

YDA Center nerede

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

Vaat Center nerede? Vaat Center lokasyon bilgisi!

Vaat Center nerede sorusunun yanıtı ve Vaat Center lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Vaat Holding imzası ile hayata geçirilen proje ile ilgili detaylar...

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

HOM Design Center nerede? Nasıl gidilir?

HOM Design Center kapılarını açtı. Peki HOM Design Center nerede? Nasıl gidilir?

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi'ne ödül!

Londra'da düzenlenen European Property Awards'a ödüle layık görülen YDA Center İş ve Yaşam Merkezi Projesi "en iyi ofis mimarisi" dalında ödül kazandı.

Keleş Center Airport nerede? İşte lokasyon!

Rezidans ve ticari alanlardan meydana gelen Keleş Center Airport projesinde fiyatlar 395 bin TL ile 1 milyon 488 bin 300 TL arasında değişiyor. Peki Keleş Center Airport nerede? İşte lokasyon!

Ballı Business Center nerede?

Ballı Business Center'da toplam 84 adet ofis bulunuyor. 2 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri minimum 110 metrekareden oluşuyor. Peki Ballı Business Center nerede?

Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Keleş Center Airport projesinin arsa alanı Özelleştirme İdaresi'nden 120 milyon TL'ye satın alındı. Proje Keleş İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Peki Sefaköy Keleş Center Airport nerede?

Keleş Center Airport nerede?

21 bin 288 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Keleş Center Airport Evleri Keleş İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Keleş Center Airport nerede?

Altın Vadi Rezidans nerede?

Altın Vadi Rezidans projesinde voleybol sahası, sauna, fitness center, hamam, tenis kortu, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, yürüyüş yolları, otopark, spa bulunuyor. "Altın Vadi Rezidans nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Kaşmir Center Evleri nerede?

Toplam 55 bin 273 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Kaşmir Center Kontuları 18 ve 25 katlı 14 blok halinde inşa ediliyor. Peki Kaşmir Center Evleri nerede?

Kaşmir Center nerede?

Kaşmir Göl Evleri'nin yanına Kaşmir Center projesi geliyor. 450 konut ve 80 ticari üniteden meydana gelen Kaşmir Yapı'nın yeni projesi Kaşmir Center nerede yükseliyor?

YDA Group Ankara Park Avenue nerede?

Park Avenue projesi YDA Group tarafından inşa ediliyor. 18 bloktan meydana gelen projede banka kredisi ile ödeme yapılıyor ve daireler 340 bin TL'den satılıyor. YDA Group Ankara Park Avenue nerede?

YDA Center nerede Haberi

YDA Center nerede

YDA Center İş ve Yaşam Merkezi, uluslararası gayrimenkul ödüllerinin Avrupa ayağı olan ve Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı. Capital Dergisi'nin haberine göre, YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center’ın ödülünü, Londra’da düzenlenen törene katılan YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Yazgan Mimarlık Kurucu Ortağı Dr. Kerem Yazgan ve Melikhan Cüneyt Arslan aldı.

Farklı mimarisiyle daha önce de Sign of the City Awards 2016’da “En İyi Ofis” kategorisinde “Premium Proje” seçilen YDA Çenter, ayrıca mimarlık dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olan World Architecture Festival kapsamında bu yıl “Office-Future” kategorisinde rakiplerini eleyerek finalde yarışmaya da hak kazandı.

“İŞ MERKEZİNİN ÖTESİNDE”

Ankara’nın merkezindeki en önemli...