20 / 04 / 2024

yda grup istihdam

yda grup istihdam

Türkiye'nin tanınmış İnşaat firmalarından YDA Grup, yatırım ve projelerinin çalışmalarına hızla devam ediyor. YDA Grup, bugüne kadar 4.6 milyar doları bulan tamamlanmış projeleriyle 8 bin kişiye istihdam yaratıyor..

Titanic Grup'un yeni oteli 2021'de açılacak!

Titanic Grup, bugün, İstanbul’da 6, Antalya’da 3, Bodrum’da 1, Berlin'de 3 olmak üzere toplam 13 oteliyle faaliyetlerini yürütüyor. 4 bin 272 oda ve 9 bin 517 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük turizm gruplarından olan Titanic, 5 bini aşkın çalışanıyla da önemli bir istihdam yaratıyor...

Bereket Grup bu yıl 4 kıtada faaliyet gösterecek!

Bereket Grup, bugün 125'i aşkın tesisiyle doğrudan 500, tüm iş ortaklarıyla birlikte de 2 bin 500 kişiye istihdam yaratıyor. Yurt dışında da 20 ülkeye ihracat yapan grup, bu yıl yurt dışında daha da büyümeyi planlıyor.

YDA Grup uzun vade finansmanlarını kapattı!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Grubumuz geçen yıl 14 milyar lira aktif büyüklüğe ulaştı. Geçen yıl şehir hastaneleri, havaalanları gibi uzun vade finansmanları kapattığımız için rahattık" dedi.

YDA Grup, cirosunu yüzde 20 artıracak!

YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Arslan, 2017 sonunda konsolide cirolarını yaklaşık yüzde 20 artıracaklarını öngördüklerini ifade etti.

YDA Group'tan Pembe Baret projesi!

YDA Group; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle inşaat mühendisliği öğrencileri ile birlikte özellikle inşaat sektöründe kadın istihdamını artırmak, üniversitelerde eğitim gören genç kadın mühendis adayların gelecek umutlarını güçlendirmek amacıyla "Pembe Baret" projesine imza attı.

YDA Grup'un 2017'deki yatırımları artarak devam edecek!

YDA Group, özellikle yap-işlet-devret ve kamu özel iş birliği modelleriyle hayata geçirdiği projeleriyle uluslararası arenada da dikkat çekiyor.

Fuzul Grup 250 kişiye yeni istihdam sağlayacak!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğine Fuzul Grup da katıldı. Fuzul Grup 2017 yılında yüzde 50’ye yakın büyüyerek 250 kişiye yeni istihdam sağlayacak…

Kuzu Grup'tan konut seferberliğine destek!

‘Yabancı yatırımcıdan KDV alınmaması’ ve ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği’ çağrısıyla ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu’nun görüşlerini paylaştı.

YDA Grup'tan SDÜ öğrencilerine tavsiyeler!

Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Kulübü düzenlediği "İnşaat Sektörünün Mühendislik Eğitiminden Beklentileri" konulu bir etkinlikle inşaat sektörünün önde gelen firması YDA Grup yöneticilerini, öğrencilerle buluşturdu.

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları!

Park Avenue Yenimahalle ev fiyatları 440 bin liradan başlangıç gösteriliyor. YDA Grup projesi Park Avenue Evleri'nde ilk etap bu yıl Temmuz ayında teslim ediliyor...

Yataş Grup 77 mağaza açacak!

Yeni yılda yurtiçinde 50, yurtdışında da 27 mağaza açmayı hedefleyen Yataş Grup, 200 kişiye ek istihdam sağlamayı planlıyor.

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

YDA Group Ankara’da yatırıma devam edecek. Başarılı projelerde talep sorunu olmadığını belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gayrimenkul sektöründeki projelerini anlattı.

YDA Grup 5 bin konut üretmeyi hedefliyor!

YDA Grup, Sign of the City Awards 2015'te; 'En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı' ve 'En Yeşil Bina' kategorilerinde ödüle değer görüldü.

yda grup istihdam Haberi

yda grup istihdam

TÜRK inşaat sektörünün lider firmaları arasında yer alan YDA Grup, bugüne kadar 4.6 milyar doları bulan tamamlanmış projeleriyle 8 bin kişiye istihdam yaratıyor. YDA Grup Yönetim Kurulu Başkam Hüseyin Arslan, grubun 1975 yılında ilk firması olan AKSA İnşaat ile faaliyetine başladığım söyledi. Değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketin "İnşaat, havacılık, gayrimenkul yatırım işlemleri, maden, enerji, tarım ve sağlık sektöründe işler yaptığım kaydeden Arslan, şirketin yürüttüğü projeleri şu sözlerle anlattı: "İnşaat taahhüt olarak hem altyapıda hem üstyapıda uzmanlaştık. Diğer şirketlerden bu noktada farklıyız. YİD konusunda anahtar teslim, finansman, projelendirme ve işletmesi dahil büyük bir tecrübeye sahibiz. Dalaman Havalimanı'nı hala grubumuz tarafından işletiyoruz. Kazakistan'da bir havaalanımız var. Bunlar Yap İşlet Devret (YİD) modeliyle alınıp işletiliyor. Hatay Havaalanı ve Kiev Havaalanı'nı yaptık. Diyarbakır'ı...