19 / 04 / 2024

YDA İnşaat iletişim

YDA İnşaat iletişim

YDA İnşaat'ın 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

YDA İnşaat şirket genel bilgi formunu yayınladı!

YDA inşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket genel bilgi formunu yayınladı.

YDA İnşaat holdingleşecek!

Konut projeleri, şehir hastaneleri ve havalimanı işletmeciliği yapan YDA inşaat, şirket varlıklarını birleştirdikten sonra Londra Borsası'nda halka arz edilecek.YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan konuyu değerlendirdi.

YDA İnşaat faizli tahvil ihracını gerçekleştirdi!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün KamuAydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. faizli tahvil ihracını gerçekleştirdi.

YDA İnşaat 15 Aralık'ta tahvil ihracı gerçekleştiriyor!

EBRD ( Avrupa Kalkınma Bankası ) Türkiye’de ilk kez TL bazında gerçekleşen bir özel sektör tahvil ihracına katılım sağlıyor.YDA İnşaat 15 Aralık'ta tahvil ihracı gerçekleştiriyor.

YDA İnşaat tahviline ilişkin şartlarını yayınladı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tahviline ilişkin şartlarını yayınladı.

YDA İnşaat'a TR A1 kredi notu!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. almış olduğu bu derecelendirme notu ile inşaat ve taahhüt sektöründe ilk, reel sektörde ise en yüksek notu alan firma oldu.

YDA İnşaat kredi derecelendirme notunu yayınladı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. kredi derecelendirme notunu yayınladı.

YDA İnşaat kupon ödemesini gerçekleştirdi!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. kupon ödemesini gerçekleştirdi.

YDA İnşaat 100 milyon TL'lik ilk tahvil ihracında talep katladı!

Türkiye’nin önde gelen firmalarından YDA Group’un bünyesinde yer alan YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin ilk tahvil ihracında talep iki katını aştı.İhraca tüm fiyat seviyelerinden toplam 231,8 milyon TL talep geldi.

YDA İnşaat faizli tahvil ihracını gerçekleştirdi!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. faizli tahvil ihracını gerçekleştirdi.

YDA İnşaat ihraç belgesini yayınladı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ihraç belgesini yayınladı.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

YDA İnşaat'ın uzun vadeli ulusal kredi notu AA!

YDA İnşaat'ın Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu AA (Trk) , Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu A-1+ (Trk) ve görünümü stabil olarak teyit edildi. 

YDA İnşaat'ın 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

YDA İnşaat 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 dönemine ait konsolide sınırlı rapora göre; şirketin hasılatı inşaat-taahhüt alanında 1 milyar 582 milyon 599 bin 861 TL oldu. 

YDA İnşaat'ın 15.kupon faiz oranı yüzde 5,9086!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 14.kupon ödemesi tamamlandı. Şirketin 15.kupon faiz oranı yüzde 5,9086 oldu...

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

YDA İnşaat'ın 14. kupon faiz oranı yüzde 5,4153!

YDA İnşaat'ın ihraç ettiği TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 13.kupon ödeme işlemi gerçekleştirildi ve ödeme tutarları ilgili üyelerin serbest hesaplarına aktarıldı. 14. kupon faiz oranı yüzde 5,4153 oldu. 

YDA İnşaat'ın 13. kupon faiz oranı yüzde 4,9917!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 12.kupon ödeme işlemi gerçekleştirildi. Ödeme tutarları ilgili üyelerin Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarıldı ve 13. kupon faiz oranı yüzde 4,9917 oldu.

YDA İnşaat'ın 12. kupon faiz oranı yüzde 4,0763!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 11.kupon ödeme işlemi gerçekleştirildi ve 12. kupon faiz oranı yüzde 4,0763 olarak kesinleşti. 

YDA İnşaat'ın 10 milyon 10 bin TL'lik tahvili iptal edildi!

YDA İnşaat'ın tedavülde bulunan TRSYDAT72010 ISIN kodlu 22 Temmuz 2020 itfa tarihli tahvillerimizin 10 milyon 10 bin TL nominal değerli kısmı şirket tarafından geri alınarak Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde iptal işlemi gerçekleştirildi.

YDA İnşaat'ın 11. kupon faiz oranı yüzde 2,8975!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 10.kupon ödeme işlemi bugün gerçekleşti, ödeme tutarları ilgili üyelerin Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarıldı. 11. kupon faiz oranı yüzde 2,8975 olarak kesinleşti.

YDA İnşaat'ın 125 milyon TL'lik tahvilinin 16. kupon faizi yüzde 3,2337!

YDA İnşaat'ın ihracını gerçekleştirdiği 125 milyon TL nominal değerli TRSYDAT72010 ISIN kodlu tahvilin 16. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,2337 olarak belirlendi...

YDA İnşaat'ın 9. kupon ödemesi tamam! 

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından ihraç edilen TRSYDAT22015 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 9. kupon ödemesi ve anapara itfası işlemi gerçekleştirildi...

YDA İnşaat iletişim Haberi

YDA İnşaat iletişim

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı. 

YDA İnşaat tarafından 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınlandı.

YDA İnşaat'ın GYO'nun KAP açıklaması:
FİNANSAL TABLOLARIN VE FAALİYET RAPORUNUN KABULÜNE İLİŞKİN 
YÖNETİM KURULU'NUN:

Karar Tarihi: 19 Ağustos 2020

Karar Sayısı: 15

SERMAYE PİYASASI KURULUNUN SERİ:II, NO:14.1 SAYILI TEBLİĞİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI

Yönetim Kurulumuzun 19 Ağustos 2020 tarih ve 15 sayılı kararı ile kamuya açıklanması uygun bulunan,

a) Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II N14.1 sayılı Tebliğ esasları çerçevesinde, Şirketimizin 01.01.2020-30.06.2020 faaliyet dönemine ait "Finansal Tablolar ve Dipnotları" ile ara dönem Faaliyet Raporunun incelendiğini,

b) Şirketimizin...