19 / 04 / 2024

Yedi Mavi satışları

Yedi Mavi satışları

Konutta seferberlik kapsamında, Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen 20 yıl vade kampanyasına Yedi Mavi'de katıldı.

Yedi Mavi’de metrekare 13 bin liradan başlıyor!

Avrasya Tüneli’ne komşu Zeytinburnu sahilinde inşa edilen Yedi Mavi, yüzde 5 peşinatla satışa sunulurken, metrekaresi 13 bin liradan başlıyor.

Yedi Mavi'nin 3 ayda yüzde 18’i satıldı!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nın TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirileceği Yedi Mavi projesinde satışlar başladı.

Mavi Arya Villas - Residences'ta 2 ve 4'üncü etap satışları başladı! Yeni proje! 

Mavi Arya Villas - Residences projesi Bodrum Turgutreyis'te 4 etap şeklinde hayata geçiriliyor. 4 etap şeklinde hayata geçirilen projede, tüm etaplarda konut satışları başladı. İşte ayrıntılar...

Yedi Mavi projesi Expo Turkey by Qatar 2017'de görücüye çıktı!

Yedi Mavi, Kata Expo Turkey by Qatar Fuarı’ndaki yerini aldı. Körfez ülkeleri ve Arap yatırımcılar başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcıların bir araya geldiği fuarda Zeytinburnu sahilinde yükselen Yedi Mav’ projesi de görücüye çıktı.

Yedi Mavi Zeytinburnu satış ofisi!

Yedi Mavi Zeytinburnu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yedi Mavi Evleri'nde metrekare birim fiyatı 13 bin liradan başlıyor...

Yedi Mavi Evleri satış fiyatları!

Yedi Mavi Evleri projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 13 bin TL'den başlıyor. Yedi Mavi Evleri'nde 0,79 faizle 240 ay vade fırsatı sunuluyor...

Yedi Mavi, Shak Shuka teknesinin sponsoru oldu!

Yedi Mavi projesi 2017 yılı boyunca Shak Shuka teknesinin sponsoru oldu. CFM-BAYK 2017 Kış Trofesi 1. Ayak Yarışları’nda Yedi Mavi- Shak Shuka Yelken Takımı haftayı 3. olarak tamamladı.

Yedi Mavi Zeytinburnu satış fiyatları 2017!

Kazlıçeşme Yedi Mavi projesinde 20 yıl vadeli Emlak Konut kampanyası kapsamında 31 Mart 2017 tarihine kadar yüzde 5 peşinatla 0,79 faiz oranı ile 20 yıl taksitli ödemeler yapılıyor...

Yedi Mavi Zeytinburnu satılık daire fiyatları!

17 katlı altı blokta 1.047 bağımsız üniteden Yedi Mavi projesi 2018 yılının sonunda teslim edilmeye hazırlanıyor. Yedi Mavi Zeytinburnu satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 13 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Yedi Mavi’de metrekare 13 bin liradan başlıyor!

Avrasya Tüneli’ne komşu Zeytinburnu sahilinde inşa edilen Yedi Mavi, yüzde 5 peşinatla satışa sunulurken, metrekaresi 13 bin liradan başlıyor.

Yedi Mavi’de yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Zeytinburnu sahilinde inşa edilen ‘Yedi Mavi’; yılın son kampanyasında eşsiz bir yaşamın kapılarını aralıyor. Yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0,70 vadeyle satışa sunulan ‘Yedi Mavi’; konut, home-ofis, AVM ve apart otelden oluşan karma konseptli bir proje olarak inşa ediliyor.

Dilek Alan, Yedi Mavi'nin satış müdürü oldu!

Dilek Alan Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı tarafından inşa edilen Yedi Mavi projesinin satış müdürü olarak göreve getirildi.

Belgin Özyurt, Yedi Mavi'nin satış pazarlama koordinatörü oldu!

Belgin Özyurt, Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı'nın Yedi Mavi projesine Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.

Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri satılık!

Toplam 1.047 bağımsız birimi bünyesinde barındıran Yedi Mavi projesi 73 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Yedi Mavi Zeytinburnu Evleri satılık...

Yedi Mavi satış ofisini RSG İç Mimarlık tasarladı!

İç mekan ve cephe tasarımı RSG İç Mimarlık imzası taşıyan Yedi Mavi Satış Ofisi, modern çizgilerle biçimlenmiş, samimi bir atmosferde mavinin doğadaki yedi tonunu yansıtıyor.

Yedi Mavi satışları Haberi

Yedi Mavi satışları

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen, konutta seferberlik kampanyasına Yedi Mavi projesi de katıldı. Proje ortaklarından Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, “20 yıl vadeli kampanya ekonomiye büyük ivme kazandıracak” dedi.


Konutta seferberlik kapsamında, Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen, yüzde 5 peşinat, 0.79 faiz ve 20 yıl vadeli konut kredisi kampanyasına 'Yedi Mavi' projesi de dahil oldu. Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı ortaklığıyla Zeytinburnu sahilinde TOBB arazisi üzerinde hayata geçirilen projeyle alıcıların uygun şartlarda konut sahibi yapılması hedefleniyor.


Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, kampanyanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın sektöre verdiği destekle hayata geçtiğinin altını çizdi. Kalkavan, "Kampanya ekonomiye ciddi bir ivme kazandıracak" dedi.


YATIRIMLARIN ÖNÜ AÇILACAK

Yükselen dövizin inşaat maliyetlerini artırdığını belirten Kalkavan, inşaat...