19 / 04 / 2024

Yeditepe viyadük

Yeditepe viyadük

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 km uzunluğunda 12 şeritli yol üzerinde Şahinbey Parkı yanında kavşak, Yeditepe'de Viyadük ve Dutluk'ta üst geçit çalışması yapılacağını söyledi...

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeditepe Kök Hücre Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Fikrettin Şahin, Özgür Öbek ve Dilek Telci Temeltaş ortaklığında kuruldu.

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Yeditepe İstanbul Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe İstanbul Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Dökmeci  ve İlhan Bölükbaş tarafından kuruldu.

Artvin'de yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Artvin Yusufeli'de viyadük inşaatında çalışan inşaat işçisi hayatını kaybetti...

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Yusufeli'nde evleri kamulaştırılan vatandaşlar prefabrik evlere taşınıyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, baraj suları altında kalacak ilçe merkezinin taşınacağı yeni yerleşim yerinin bağlantı yolları kapsamında inşa edilen viyadük inşaatı sebebiyle kamulaştırılan alandaki vatandaşlar, geçici prefabrik konutlara taşınıyor.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik bölümü tamamlandı. Otoyolda bugüne kadar 4 viyadük, 21 köprü, 22 üst geçit, 110 alt geçit, 593 menfez hayata geçirildi.

Salmankaş Tüneli tamamlandı!

Karadeniz’i Bayburt üzerinden Doğu Anadolu Bölgesi’ne bağlayan, Salmankaş Geçidi’ne inşa edilen 4 bin 30’ar metrelik çift tüp tünel ile viyadük  bağlantı yolları projesi tamamlandı...

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu inşaatı iş kazasında 4 işçi yaralandı!

Kuzey Marmara Otoyolu projesi inşaatının Kocaeli kesimindeki viyadük inşaatında iskeleden düşen 4 işçi yaralandı...

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

Yeditepe viyadük Haberi

Yeditepe viyadük

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 km uzunluğunda 12 şeritli yol üzerinde Şahinbey Parkı yanında kavşak, Yeditepe'de Viyadük ve Dutluk'ta üst geçit çalışması yapılacağını söyledi.


Şahinbey Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı. Şahinbey Belediye Meclisinde gündeme alınan 8 madde görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.


Meclis toplantısına geçmeden Şubat ayı içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, "kentsel dönüşüm çalışmamızın ürünü olan Çamlıca konutlarımızın satışını ve takaslarını yapıyoruz. Özdemirbey Caddesini 2 şeritten 6 şeride çıkardık. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Yine yolumuzun devamı olan Düztepe'den dutluğa kadar olan alanda kamulaştırma işlemlerine başladık. Yeni dönemde bu yolumuzu da açacağız. Perilikaya'da kentsel dönüşüm çalışmamız devam...