26 / 04 / 2024

yem Mimarlık Haftası etkinlikleri

yem Mimarlık Haftası etkinlikleri

Yapı dünyasının 48 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ,her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan “Dünya Mimarlık Günü” kapsamında 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında bir dizi etkinlik programına imza atıyor.

Mimarlık basittir, zor olan basiti yapmaktır!

YEM'de gerçekleştirilen Mimarlık Haftası etkinlikleri kapsamında mimarlık konusu mercek altına alınıyor. Mimarlık Haftası etkinlikleri 6 Ekim'e kadar devam edecek.

Dünya Mimarlık Günü etkinlikleri 2 Ekim'de başlıyor!

Yapı dünyasının 49 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan ''Dünya Mimarlık Günü'' kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor.

Ağcaoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özcan İyem ve Engin İyem imzasıyla kuruldu.

Edebiyatta Mimarlık kitabı çıktı!

Mimarlık, mühendislik, şehircilik, kentleşme, endüstri ürünleri tasarımı, peyzaj tasarımı, arkeoloji, kültür, sanat vb. konu başlıklarında kitaplar yayımlayan YEM Yayın’ın yeni kitabı Edebiyatta Mimarlık çıktı.

YEM’den Mimarlık Haftası'na özel etkinlikler!

Yapı dünyasının 48 yıldır bilgi merkezi olan Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) ,her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü tüm dünyada geniş çevrelerce kutlanan “Dünya Mimarlık Günü” kapsamında 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında bir dizi etkinlik programına imza atıyor.

Bugünün Türkiye’sinde Mimarlık Tartışmak konferansı 8-9 Ekim'de!

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) 8-9 Ekim 2015 tarihlerinde “Bugünün Türkiye’sinde Mimarlık Tartışmak” başlıklı bir konferans düzenliyor. Sektörün önde gelen isimleri bu konferansta buluşuyor.

ERA Mimarlık ile Garanti Teknoloji Kampüsü YEM'de!

ERA Mimarlık, iç mimarisi midek/MİNGÜ ortaklığında projelendirilen Garanti Bankası Teknoloji Kampüsü 20 Haziran Çarşamba günü Yapı Endüstri Merkezi'nde konferans ve sergiyle tanıtıldı

Gigo Tasarım Mimarlık şirketi kuruldu!

Gigo Tasarım Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kurdu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

yem Mimarlık Haftası etkinlikleri Haberi

yem Mimarlık Haftası etkinlikleri

YEM’den “Mimarlık Haftası”na Özel Etkinlikler






Mimarlığı odağına alan bu özel hafta boyunca, YEM sahnesi farklı meslek alanlarından profesyonelleri ağırlayacak ve bu kez mimarlık, kullanıcıların gözünden mercek altına alınacak.


Söz Kullanıcılarda: #bencemimarlik

Türkiye'nin önde gelen mimarlarının ve medya dünyasından tanınmış simalarının moderatörlüğünde gerçekleşecek panel dizisinde, konuşmacıların kullanıcısı oldukları yapılara ilişkin deneyimlerini, ihtiyaçlarını, gözlemlerini, beklentilerini #bencemimarlik teması çerçevesinde mimarlarla paylaşması amaçlanıyor.


Mimarlık Haftası’na Özel 10 Oturum

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)'in Fulya'daki ana salonunda, 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Mimarlık Haftası etkinlikleri; ‘Adliye Binaları’, ‘Engelsiz Tasarım’, ‘Eğitim Yapıları’, ‘Müzeler’, ‘Sağlık Yapıları’, ‘Turizm Yapıları’, ‘Kültür Yapıları’, ‘Yeniden İşlevlendirilen Yapılar’, ‘Medya Merkezleri’, ‘Sinema ve Mimarlık’ başlıklı on ana oturumda yapılacak.


Farklı meslek disiplinlerinin mimarlıkla ilişkisi üzerinden kurgulanan panel dizisinde, bu alanlardan meslek profesyonellerinin mimarlığa ilişkin yorumlarını, kullanıcısı oldukları mimari...