25 / 04 / 2024

yeni AKM açılışı

yeni AKM açılışı

Atatürk Kültür Merkezi'nin temel atma töreni dün atıldı. Yeni AKM'nin içerisinde 2 bin 73 kişilik dünya standartlarının üzerinde bir opera salonu, 828 kişilik bir tiyatro salonu ve bunlara ait sahne, kulis odaları bulunuyor. 

İstanbul'un kanayan yarasıydı! 65 kilometrelik yeni metro hattı Mart'ta açılıyor!

İstanbul'un kanayan yarası olarak bilinen ve merakla beklenen 65 kilometrelik yeni metro hattı önümüzdeki ay hizmete açılıyor. İşte detaylar...

Tapu sahipleri aman dikkat! Yeni resmen başlıyor! Hemen tek tek açıklanan bu detaya bakın! 

Tapu sahipleri aman dikkat... Yeni resmen başlıyor... Hemen tek tek açıklanan bu detaya bakın...

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Taksim AKM açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yenilenen Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Ankara'dan İstanbul'a geldi ve Cumhuriyet'in 98. yılında hizmete açılan AKM binasındaki törende yer aldı.

Taksim AKM bugün açılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM), bugün açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Taksim AKM yarın açılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek.

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Yeni AKM'de sona gelindi!

Yeni AKM'nin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belirlendi. İstanbul, dünya standartlarına sahip olan merkezine 29 Ekim'de kavuşacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AKM'yi anlattı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

Yeni AKM'nin açılış tarihi belli oldu! 

İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKM'nin 29 Ekim'de açılacağını duyurdu. 

Yeni AKM'de hangi değişiklikler yapıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 10 Şubat 2019 tarihinde temeli atılan yeni AKM'nin inşaatında sona geliniyor. Peki yeni AKM nasıl olacak? İşte detaylar...

yeni AKM açılışı Haberi

yeni AKM açılışı

Sabah Gazetesi yazarlarından Melih Altınok bugünkü köşesinde ''AKM’nin o eski örtüleri muhafaza ediliyor mu?'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Melih Altınok'un yazısı... 

Dün, Gezi Parkı'nın yanı başında inşaatına başlanan Atatürk Kültür Merkezi'nin temel atma töreni vardı.

Etkinlikte konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan projeyi şöyle anlattı:
"Bugün ülkemizin sanat ve kültür hayatında çığır açacak, gerçekten önemli bir adımı hep birlikte atıyoruz.

Tanıtımını gerçekleştirdiğimiz İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin hayata geçirilmesi için yeni bir adımı atmaktayız.

5 ayrı bloktan oluşuyor. Bina içerisinde 2 bin 73 kişilik dünya standartlarının üzerinde bir opera salonu, 828 kişilik bir tiyatro salonu ve bunlara ait sahne, kulis odaları yer alıyor.

Ayrıca projede çalışma odaları, kayıt stüdyoları ve prova salonları, sanat galerileri, millet kıraathaneleri de yer alıyor.

Hem mimari, hem estetik hem de kullanım bakımından göz...