27 / 04 / 2024

yeni akm temel atma töreni

yeni akm temel atma töreni

95 bin 600 metrekare kapalı alana sahip 5 ayrı bloktan meydana gelen Atatürk Kültür Merkezi 860 milyon liraya yükselecek. Atatürk Kültür Merkezi 2 yılda tamamlanacak. 

Yeni ekonomi modelinin ayrıntıları belli oldu!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Danışmanı Cemil Ertem tarafından hazırlanan raporda "Yeni Ekonomik Modelin" temel amaçları sıralandı. Sunumda "Kur avantajı ve yatırımların artmasıyla ihracatın arttırılması ve cari fazla ile dış borca bağımlılığın sonlandırılması amaçlanmaktadır" denildi.

Gamze İlgezdi'den AKM'nin dünya standartlarına göre yapılmadığı iddiası!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yapılan AKM'deki opera çukurunun dünya standartlarına göre yapılmadığını iddia etti. 

Yeni AKM ne kadara mal oldu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Taksim'deki Atatürk Kültür Merkezi'ni ve Yeni Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Naci Topsakal’ın AKM ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

AKM'nin açılışı için geri sayım başladı!

2019 yılında inşasına başlanan AKM'nin rötuş işlemleri tamamlandı. Yeni kültür merkezi 29 Ekim'de açılacak. 

Taksim AKM'de son rötuşlar yapılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Demir panoların kaldırılmasıyla projenin son hali ortaya çıktı. Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak. 

Yeni AKM 29 Ekim'de açılacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, inşaatı tamamlanmak üzere olan AKM'nin 29 Ekim tarihinde açılacağını açıkladı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Koç Okulu Yeni Lise Binası'nın temeli atıldı! 

4 bin metrekarelik alanda inşa edilecek 65 derslikli bir öğrenim kompleksi olan Koç Okulu Yeni Lise Binası'nın temel atma işlemi gerçekleşti.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Yeni AKM'de sona gelindi!

Yeni AKM'nin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belirlendi. İstanbul, dünya standartlarına sahip olan merkezine 29 Ekim'de kavuşacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AKM'yi anlattı...

Yeni AKM görücüye çıktı!

Taksim’de inşa edilen yeni AKM, görücüye çıktı. Benzerlerinin 4'te bir fiyatına, 1.8 milyar TL'ye mal olan merkez 29 Ekim'de açılacak...

Yeni AKM'nin açılış tarihi belli oldu! 

İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKM'nin 29 Ekim'de açılacağını duyurdu. 

yeni akm temel atma töreni Haberi

yeni akm temel atma töreni

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşesinde ''Taksim’de yeni AKM 860 milyon liraya yükselecek'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Vahap Munyar'ın yazısı... 

Demirören Medya’nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ve İstexpo işbirliği ile düzenlediği “Evim Türkiye” fuarı için Düsseldorf’tayız. Fuarın açılışı öncesi konakladığımız otelde katılımcılarla sohbet ediyoruz. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı, Milliyet Ekonomi Müdürü Şükrü Andaç, Hürriyet Ekonomi Müdürü Sefer Levent’le bulunduğumuz masada DAP Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ile GYODER Başkanı ve Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin var.

Masamızda bulunan Türkiye’nin Köln Başkonsolosu Ceyhun Erciyes’e tam “Kayserili misiniz?” diye sorarken Münster Başkonsolosu Pınar Gülün Kayseri yanımıza geldi. Aynı soruyu ona da yönelttik, yanıtları şu oldu:

Muhtemelen dedelerimizin kökeninde Kayserililik var.Masada memleket sohbeti sürerken Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı...