19 / 04 / 2024

Yeni AVM haritası nasıl biçimleniyor

Yeni AVM haritası nasıl biçimleniyor

EVA Gayrimenkul Değerleme ve Akademetre'nin Türkiye genelinde 6'ncısını gerçekleştirdiği AVM araştırması, 2016-2018 projeksiyonuyla yayınlandı. Kapsamlı araştırması, Türkiye genelinde mevcut AVM haritasını gözler önüne seriyor.

İstanbul’da açılacak yeni AVM’ler belli oldu, bu ilçelere AVM geliyor!

Yüzden fazla AVM’nin bulunduğu megakent İstanbul’da bu yıl 3 yeni AVM daha hizmete giriyor. İşte hizmete girecek AVM’ler ve bulundukları ilçeler.

İstanbul’da bu yıl 2 yeni AVM açılıyor!

Pandemi dönemiyle zor günler geçiren alışveriş merkezleri için toparlanma sinyalleri de gelmeye başladı. 2023 yılını büyüyerek kapatan ECE Türkiye bu yıl İstanbul’da 2 yeni AVM'yi faaliyete geçirecek.

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüme ilişkin yeni kanun değişikliğini değerlendirerek, kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutlarını anlattı...

İsra Group 950 milyonluk yeni AVM projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İsra Group, Ağrı'da alışveriş merkezi inşa edecek. Söz konusu proje 950 milyon TL'ye mal olacak.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Enflasyonla mücadelede yeni yol haritası belli oluyor! Fiyatların düşmesi bekleniyor!

28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 yıllık yeni döneminin yol haritası netleşmeye başladı. Bu kapsamda; güçlü kadro, güçlü ekonomik program ve güçlü bir ekonomi yönetimi amaçlanacak.

Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! O sürücülere yüzde 50 indirim yapılacak

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, zorunlu trafik sigortasında yeni yol haritasını anlattı. Buna göre poliçelere çok riskli sürücüler ve çok iyi sürücüler adı altında yeni basamaklar eklenecek ve 8 basamaktaki sürücülere yüzde 50 indirim uygulana

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

Gram altın 1060 lira seviyelerini görerek yükselişne devam ederken piyasalarda yaşanan yükselişin kalıcı olup olmadığı da merak konusu oldu. Ekonomist İslam Memiş gram altının yeni yol haritasını açıkladı ve yıl sonunda gram altının 1400 rakamını göreceğini belirtti.

Altın fiyatlarında sert düşüş! İslam Memiş yeni yol haritasını açıkladı

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. İslam Memiş, gram altın, dolar, gram gümüş için yeni açıklamalar yaptı, öngörülerini paylaştı. İşte tüm ayrıntılar...

Ekonomide yeni yol haritası açıklandı… Türkiye’yi neler bekliyor? Tek haneli enflasyon hedefi ve daha fazlası…

Türkiye ekonomisinin 2023-2025 dönemine adına yeni yol haritası niteliği taşıyan Orta Vadeli Program (OVP) Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da son dakika gelişmesi! Bakan Vedat Bilgin EYT’de yeni yol haritasını açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bakan Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni yol haritasını anlattı.

Emeklilikte yaşa takılanlar dikkat! EYT ne zaman çıkacak? İşte 5 adımlı yeni yol haritası! 

Emeklilikte yaşa takılanların uzun senelerdir emekli olabilmek için beklediği düzenlemeye ilişkin 5 adımlı yol haritası gündeme geldi. İşte EYT'lilerin yüzünü güldürecek o yol haritası...

Yeni AVM haritası nasıl biçimleniyor Haberi

Yeni AVM haritası nasıl biçimleniyor

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. ile Türkiye'nin en büyük araştırma şirketlerinden Akademetre Araştırma & Stratejik Planlama işbirliğiyle Türkiye genelinde gerçekleştirilen AVM sektörü araştırması,  farklı bakış açıları ile yatırımcı ve perakendeciler için referans rapor niteliğinde hazırlanıyor. Rapor her sene farklı bakış açıları ile zenginleştiriliyor. Bu yıl "Türkiye AVM Potansiyel Analizi 2016-2018" başlığıyla yayımlanan araştırma raporu, gayrimenkul ve pazar etüdlerinin yanı sıra geliştirme, fizibilite çalışmaları yürüten EVA Gayrimenkul Değerleme ile perakende ve AVM araştırmalarında uzman Akademetre'nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdikleri AVM araştırmasının son halkasını oluşturuyor. Rapor bu yıl alışveriş merkezlerinde kategori bazlı sektörel kiraları, üç büyük şehirdeki kategori bazlı kiralama rakamlarını, İstanbul özelinde her iki yakadaki kira ortalamalarını ve Türkiye AVM ortalama kiralarını da veren...