26 / 04 / 2024

yeni avmlerin açılış tarihleri 2021

yeni avmlerin açılış tarihleri 2021

Türkiye’de senelik 160 milyar Türk Lirası'na yakın satış gerçekleştirilen ve 2 milyarı aşkın ziyaretçi ağırlayan AVM’lerde toparlanma hızlı oldu. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, 2022'de 4-5 yeni AVM'nin daha açılacağını belirtti.

2021'in AVM karnesi: Yatırımlar hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından en çok etkilenen sektörler arasında bulunan alışveriş merkezlerinde yeni yatırımlar hız kesmiyor. Peki yeni AVM projeleri neler? İşte ayrıntılar...

İstanbul'un kanayan yarasıydı! 65 kilometrelik yeni metro hattı Mart'ta açılıyor!

İstanbul'un kanayan yarası olarak bilinen ve merakla beklenen 65 kilometrelik yeni metro hattı önümüzdeki ay hizmete açılıyor. İşte detaylar...

Tapu sahipleri aman dikkat! Yeni resmen başlıyor! Hemen tek tek açıklanan bu detaya bakın! 

Tapu sahipleri aman dikkat... Yeni resmen başlıyor... Hemen tek tek açıklanan bu detaya bakın...

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

KFC 50 yeni restoran açacak!

Ünlü tavuk restoranı KFC (Kentucky Fried Chicken) 2021 yılı içerisinde şube yatırımlarına hız verecek. Restoran zinciri bu yıl içerisinde 50 yeni restoran açılışı yapacak.

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Little Caesars 20 yeni şube açmayı hedefliyor!

Little Caesars Pizza, yeni yılda yüzde 25 büyüme ve 20 yeni şube açılışı hedefliyor...

Little Caesars Tuzla’da yeni şube açtı!

Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışlarıyla sürüyor. Türkiye’nin birçok noktasında tüketicisiyle buluşturan Little Caesars, enfes lezzetlerini İstanbullularla daha fazla noktada bir araya getiriyor.

yeni avmlerin açılış tarihleri 2021 Haberi

yeni avmlerin açılış tarihleri 2021

Türkiye’de senelik 160 milyar Türk Lirası'na yakın satış gerçekleştirilen ve 2 milyarı aşkın ziyaretçi ağırlayan AVM’lerde toparlanma hızlı oldu.Dünya Gazetesi'nden Yener Karadeniz'in haberine göre; AVM'ler beklenenden önce hareketlendi. Kovid-19 salgınıyla beraber günlük ziyaretçi sayısı 2 milyona kadar düşen ve pandemi öncesi rakamlara ulaşmak için 2022 yılını bekleyen kuruluşlar, hedeflerine 6 ay önce ulaştı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hüseyin Altaş, pandeminin ilk başladığı Mart 2020'yi takiben 3 ay kapalı kaldıklarını anımsatarak sonrasında uygulanan açılmalarda ilk etapta 2 milyon civarında günlük ziyaretçi sayısına ulaştıklarını belirtti. İzleyen dönemde gerek açılış-kapanış saatlerinde yapılan güncelleme gerekse kısıtlamaların etkisiyle söz konusu sayının en yüksek 4,7 milyona kadar ulaştığına dikkat çeken Altaş, halihazırda söz konusu rakamın pandemi öncesindeki seviye olan 6,5 milyona...