19 / 04 / 2024

yeni bir şehir ıspartakule projesi

yeni bir şehir ıspartakule projesi

İstanbul'un en gözde yerleşim yeri Bahçeşehir'in yanıbaşında yeni alt yapılı ve imar planlı bölgesi ISPARTAKULE'de çağdaş ve eşsiz bir 'YENİ BİR ŞEHİR' kuruluyor. Projede fiyatlar 107 bin ile 320 bin YTL arasında.

Mustafa Dündar: Osmangazi'de yeni ve modern bir şehir inşa ediyoruz!

Bütçesini en verimli ve en etkin şekilde kullanmasının neticesinde birbirinden önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçeye yeni bir tesis daha inşa ediyor.

Nef City 82 ile yeni bir şehir kuruluyor!

Nef, Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye’nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı'na 1 kilometre cepheli "Nef City 82 " adında yeni bir proje hayata geçiriyor. Nef bu sefer konut değil arsa satıyor. 2,5 milyon metrekarelik projedeki arsalar, parsel ve hisse şeklinde satışa sunuluyor...

Canik kentsel dönüşümle yeni bir şehir haline dönüştü!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eğitimden kültüre, ticaretten kentsel dönüşüme kadar birçok alanda en hızlı gelişen ilçenin Canik olduğunu ve 15 yılda adeta yepyeni bir şehir haline dönüştüğünü söyledi.

Gaziantep Geneyik'e yeni şehir inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte Geneyik bölgesinde 4 milyon metrekare alana yeni bir şehir inşa etmeyi planladıklarını müjdeledi.

Sakarya Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak!

Demokrasi Meydanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrin vitrininde yenileme çalışmalarımız hızla, Demokrasi Meydanı kente yeni bir soluk kazandıracak” dedi.

Filipinler'de New Clark City isimli yeni bir şehir doğuyor!

Filipinler'de yaklaşık 30 yılda tamamlanması planlanan New Clark City isimli yeni bir şehir kuruluyor...

Güney Kore'de 35 milyar dolarlık yeni bir şehir inşa ediliyor!

Güney Kore'de içerisinde özel otomobile ihtiyaç olmayacak yeni bir şehir inşa ediliyor. Projenin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor..

Sıla, yeni bir eve taşınacak!

Sıla ’nın 10 gün boyunca şehir dışında olmasını fırsat bile hırsızlar, şarkıcının Kadıköy’deki evine girdi. Bunu üzerine Sıla yeni bir eve taşınma kararı aldı.

MİNT Çağlayan: Yeni nesil şehir apartmanları!

"Yeni Nesil Şehir Apartmanları" sloganıyla basına tanıtılan MİNT Çağlayan projesi 14 katlı tek bir blok şeklinde yükseliyor. Proje 140 adet konuttan oluşuyor.

Aksaray'a yeni şehir kurulacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Yeni Sanayi Projesi ile mevcut sanayiyi taşıdıktan sonra üniversite ve organize yolu arasında yeni bir şehir kurulacağını söyledi.

Fatsa revize imar planıyla, yol ağı rahat bir şehir olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "2017 senesi Fatsa'nın atılım yılı olacak. Özellikle yeni hazırlanan revize imar planıyla yol ağı rahat bir şehir inşa edeceğiz. Fatsa'ya 154 milyon TL'lik hizmeti kazandırmış olacağız" dedi.

Başakşehir yeni şehir olma yolunda!

Başakşehir, bir yandan kamunun 3. havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. köprü, bölge hastanesi, dev şehir parkları gibi mega yatırım projeleri, bir yandan da birbiri ardına yükselen konut ve yaşam alanlarıyla adeta yeni bir şehir olma yolunda ilerliyor.

Sinpaş Palas ile yepyeni bir şehir yaşamı başlatılacak!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Çelik, "İstanbul'un en yeni semtinde yükselmeye başlayacak olan Sinpaş Palas İstanbul Finans Merkezi'nin yanı başında, kendine özgü stiliyle yepyeni bir şehir yaşamını başlatacak" dedi.

yeni bir şehir ıspartakule projesi Haberi

yeni bir şehir ıspartakule projesi

Türkiye'nin en büyük uydukent projelerinden biri olan "ISPARTAKULE YENİ BİR ŞEHİR", TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut GYO'nun güvencesiyle birlikte, Emlak Pazarlama İnşaat, Fideltus ve Öztaş İnşaat ortak girişimi tarafından yürütülüyor.

Bahçeşehir'in mimarı TOKİ iştiraki Emlak Pazarlama İnşaat ile birlikte Fideltus ve Öztaş İnşaat'ın güçlü ortaklığıyla hayat bulan Türkiye'nin en büyük konut projesi "Ispartakule Yeni Bir Şehir" toplam 1.000.000 metrekare toplam inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Modern şehircilik anlayışıyla inşa edilen "Ispartakule Yeni Bir Şehir" in ulaşımı için proje ortakları tarafından 8 köprü 9 kavşak ve 3 şeritli yol yapılıyor.

Böylelikle yeni yolların yapımıyla beraber özel viyadükle TEM'den direk bağlantı ve yeni Ispartakule gişeleriyle...