27 / 04 / 2024

yeni bursa yolu

yeni bursa yolu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ankara - İzmir Yolu' nun kuzeyindeki 30 metrelik olarak yapılan alternatif yolun yaklaşık 20 gün içinde trafiğe açılacağını müjdeledi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! İzmir'e YHT geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir'de yeni çevre yolu projesini de bitirdiklerini kaydederek, "Yüksek hızlı tren İzmir'e inşallah geliyor." diye konuştu.

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

İBB Genel Sekreteri Gökce’den çok konuşulacak kentsel dönüşüm eleştirisi! Kent rantının yeni bir yolu mu?

Hak gaspına sebep olacağı eleştirileriyle gündemden düşmeyen kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasaya yönelik tartışmalar sürerken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, çok konuşulacak bir açıklama yaptı

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Yeni bisiklet yolu projeleri yolda!

Ülke genelinde 49 kilometrelik bisiklet yolu projelerinin inşaat devam ederken 300 kilometrelik bisiklet yolu için çalışmalar devam ediyor.

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

Moskova'da paralı yeni çevre yolu inşa edilecek!

Moskova Belediyesi, MKAD olarak bilinen çevre yolunun güney kısmına Solntsevo'dan Jeleznodorojnıy'e kadar uzanacak çevre yolu inşa edecek...

152 kilometrelik hızlı tren hattı ihale aşamasında!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada, "1.889 kilometre yüksek hızlı tren, bin 786 kilometre hızlı tren ve 429 kilometre konvansiyonel olmak üzere toplam 4 bin 104 kilometre yeni demir yolu yapım çalışmalarımız devam ediyor.

Gaziantep'te 4 yılda 500 kilometre arazi yolu açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan arazi yollarıyla köylülerin arazisine ulaşımı kolaylaştı. Büyükşehir, 4 yılda 9 ilçeye bağlı köylerde yaklaşık 500 kilometre uzunluğunda yeni arazi yolu açtı.

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

Sakarya'ya yeni bisiklet yolu!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bisikletli ulaşımı yaygınlaştıracak yeni bir projeyi daha hayata geçireceklerini müjdeledi.

Trabzon'a yeni bisiklet yolu!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşirli sahilinde Trabzon’a kazandırılan yeni bisiklet yolu hizmete açıldı.

yeni bursa yolu Haberi

yeni bursa yolu

Bursa'yı modern ulaşımla buluşturan Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Ankara - İzmir Yoluna alternatif güzergah olan 30 metrelik yolda çalışmalar hızla sürüyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte 30 metrelik yoldaki çalışmaları yerinde inceledi. 


Altepe, yolun tamamlanmasıyla kent ulaşımının nefes alacağını belirterek, "Bursa, altyapısıyla, üstyapısıyla hızlı bir şekilde gelişiyor. Bu konuda özellikle kentimizin ulaşılabilir bir kent olması ve kent içi trafiğin rahatlaması konusunda delerimiz, bu dönemde hızla açıönemli çalışmalara imza atıyoruz" hyor' ^ arterlerin açılması kodedi. 


Başkan Altepe, Bursa'nın yıkılarak güzelleştirildiğini belirterek, "Bursa'da, planda olmasına rağmen uygulamada olmayan yolları birer birer yapıyoruz. Bursa'yı boydan boya ve dikine geçen cadnusunda Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir faaliyet gösteriyoruz. Bursa'nın gündeminde yaklaşık 30 yıldır olan ve bir türlü gerçekleşmeyen 30 metrelik...