26 / 04 / 2024

yeni havalimanı açılışı

yeni havalimanı açılışı

İstanbul Yeni Havalimanı, güzergâhındaki emlak fiyatları yükselişe geçti. Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi’nde bu yılın 7 aylık döneminde metrekare satış fiyatları yüzde 116 yükseliş kaydetti. 

Yeni havalimanının tabelasındaki isim, internette 2002'de alınmış!

Girişindeki tabelada “İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport” yazan İstanbul Yeni Havalimanı’nın alan adının “com.tr”si 2.5 ay, “com” uzantılısı ise 16 yıl önce alınmış. 

Yeni Havalimanı'nın bagaj sistemi dünyaya örnek olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın bagaj sistemi, Taksim ile Tuzla arası bir mesafeye denk gelen 42 kilometre uzunluğa sahip olacak. Havalimanına erken gelen yolcular, bagajlarını istedikleri anda teslim alma şansına sahip olacaklar. 

Yeni Havalimanı'nın temizliği UFS Tesis Yönetimi’ne emanet!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın temizlik hizmetini United Group şirketi olan UFS Tesis Yönetimi yapacak. Şirket, tüm süreçlerde gelişmiş teknolojileri kullanacak.

Havalimanı değil zafer anıtı!

Başkan Erdoğan’ın, “Bu bir havalimanı değil, zafer anıtı” şeklinde tanımladığı Yeni Havalimanı, son 5 yıldaki tüm saldırılara rağmen, geri adım atmayan güçlü liderin vizyonuyla bugün açılacak. 

Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor!

Yaklaşık 10 bin kişinin çalıştığı İstanbul Yeni Havalimanı'nda, 7 gün 24 saat esasına göre olağanüstü bir çalışma gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor.

ThyssenKrupp Yeni Havalimanı’ndaki en büyük mobilite çözümüne imza attı!

Global mobilite çözümleri sağlayıcısı thyssenkrupp Elevator,dünyanın en büyük projelerinden biri olan İstanbul Yeni Havalimanı’ndaki 143 yolcu biniş köprüsünü ve 4 asansörünü kapsayan tam kapsamlı mobilite çözüm paketini 27 ay gibi kısa bir süre içinde teslim etti.

İGA Bilişim Şirketi kuruldu!

İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer alan bilişim teknolojileri sisteminin altyapı ve yazılım hizmetlerini sağlamak üzere İGA Havalimanı İşletmesi AŞ tarafından İGA Bilişim şirketi kuruldu.

Yeni Havalimanı Bulgaristan’ı yakınlaştıracak!

İstanbul’dan Bulgaristan’a uçuş süresi Yeni Havalimanı ile 45 dakikaya düşürülecek. THY iki ülkeyi kaynaştırmak için Sofya’ya 18 olan sefer sayısını 21’e çıkaracak.

3. Havalimanı’nın açılış tarihi değişti mi?

İstanbul’un yeni havalimanında çalışmalarda sona yaklaşılırken yeni havalimanında açılış tarihinin değiştiği iddia ediliyor. 

Yeni havalimanındaki eylem provokasyon mu?

Kaos çetesi 40 gün sonra açılacak İstanbul’un yeni havalimanında sahneye boy gösterdi. Terör örgütü üyesi 405 kişi sahte kimlikle gelerek havalimanı işçilerini provoke etmeye çalıştı. 

Yeni Havalimanı’nı dünyaya tanıtacak dev yarışa hazırlık!

İstanbul Yeni Havalimanı’nda 20-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde bugüne kadar dünyada eşi benzeri görülmemiş bir yarışa ev sahipliği yapması için çalışılıyor.

Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Üçüncü havalimanının açılmasına 40 gün kadar bir şey kaldı. Peki, Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor!

Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor. Öte yandan havalimanının yeni reklam filmi de İGA tarafından yayınlandı..

Mega projeler çimento sektörünü olumlu etkileyecek!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı Şefik Tüzün çimento iç pazarının bu yıl ekonomi geneline paralel yüzde 4 büyüyeceğini dile getirdi.

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi açılışa hazır!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesimi Habibler-Hasdal şantiye alanında tamamlanan çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin açılışa hazır olduğunu dile getirdi.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

KFC 50 yeni restoran açacak!

Ünlü tavuk restoranı KFC (Kentucky Fried Chicken) 2021 yılı içerisinde şube yatırımlarına hız verecek. Restoran zinciri bu yıl içerisinde 50 yeni restoran açılışı yapacak.

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Little Caesars 20 yeni şube açmayı hedefliyor!

Little Caesars Pizza, yeni yılda yüzde 25 büyüme ve 20 yeni şube açılışı hedefliyor...

Little Caesars Tuzla’da yeni şube açtı!

Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışlarıyla sürüyor. Türkiye’nin birçok noktasında tüketicisiyle buluşturan Little Caesars, enfes lezzetlerini İstanbullularla daha fazla noktada bir araya getiriyor.

Tokyo'daki 336 milyon dolarlık yeni tesis açıldı! 

Olimpiyat Oyunları için hazırlıklarına devam eden Tokyo'da, 336 milyon dolara mal olan yeni tesisin açılışı gerçekleştirildi.

Kayseri Kocasinan'daki 5 tesis hizmete açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi’nin hizmet odaklı projelerinin ürünü olan 5 yeni tesisin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

yeni havalimanı açılışı Haberi

yeni havalimanı açılışı

Dünyada en fazla noktaya uçuş yapılacak ve İstanbul'u küresel havacılık pazarının en önemli merkezlerinden biri haline getirecek olan İstanbul Yeni Havalimanı güzergâhındaki emlak fiyatları uçuşa geçti. 

Sabah gazetesinden Seda Tabak'ın haberine göre özellikle Sarıyer, Eyüp ve Arnavutköy ilçelerindeki mahallelerde satılık ve kiralık konutlardaki fiyat artışlarında 2 yıllık süreçte dikkat çekici bir hareketlenme görüldü. 

7 Haziran 2014'te temelleri atılan İstanbul Yeni Havalimanı, yapım sürecinde çevresinde yer alan ilçe ve mahallelerde hem satılık hem de kiralık konut fiyatlarını yükseltmeyi başardı. Eyüp'te yer alan satılık konutların metrekare birim fiyatı 2016 Eylül ayında 3.971 TL'yken, Eylül 2018'de bu rakam 4.502 TL'ye çıktı. Eyüp'te bu süreçte mahalle bazında en çok değer kazanan lokasyonlar ise Göktürk Merkez (yüzde84), Mithat Paşa (yüzde 40) ve Mimar Sinan (yüzde 30)...