26 / 04 / 2024

yeni havalimanına ulaşım nasıl olacak

yeni havalimanına ulaşım nasıl olacak

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli derken, dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. Peki 3. havalimanı inşaatında son durum ne?

Adil Karaismailoğlu: 5 yeni havalimanı projemiz havadaki gücümüzü artıracak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Elazığ Havalimanı 2. pistteki çalışmaları inceledi. Karaismailoğlu inceleme sonrası yaptığı açıklamada, "Yapımı devam eden 5 yeni havalimanı projemiz tamamlandığında havadaki gücümüz daha da artacaktır." dedi.

Yusufeli Barajı'na ulaşım 39 tünelle sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu "Türkiye'nin en yüksek barajına ulaşımı sağlayacak 39 tünelin kazı destekleme imalatlarını tamamlama aşamasına getirdik. Hedefimiz 69,2 kilometrelik bu zor yolu 2021 yılı sonunda bitirerek hizmete açmak" diye konuştu. 

Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesinin denize kıyısı olacak!

Bakan Kurum, "Atatürk Havalimanı'nda tüm İstanbul'a hizmet edecek bir millet bahçesi yapma çalışmalarını sürdürüyoruz. Atatürk Havalimanı'na yapacağımız millet bahçesinin denize kıyısı olacak" dedi...

İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019!

İstanbul Havaalanı faaliyete geçti. Vatandaşlar da İstanbul yeni havaalanı nerede? İstanbul Havalimanı ulaşım 2019 gibi soruları araştırmaya başladı. İşte İstanbul Havalimanı ulaşım bilgileri...

İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç'ün yüzde 38'i tamamlandı!

İstanbul’un yeni havalimanına doğru dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’ndan başlayan büyük göçün yüzde 38'i tamamlandı. Taşınma işlemi havadan görüntülendi.

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi!

Atatürk Havalimanı'nın kapanmasıyla 6 Nisan'da açılacak olan İstanbul Havalimanı'na ulaşım İETT, taksi, otobüs ile rahatlıkla sağlanabiliyor. İşte İstanbul Havalimanı’na ulaşım rehberi...

Bilal Ekşi: 3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz!

THY Genel Müdürü Ekşi yaptığı açıklamada "3 Mart'ta yeni evimiz İstanbul Havalimanı'na gidiyoruz. Hazırlandık, heyecanlıyız." dedi.

THY, İstanbul Havalimanı’na Mart'ta 5 bin TIR’la taşınacak!

İstanbul Havalimanı’nın sıçrama yaşatacağını söyleyen İlker Aycı, THY’nin 330 uçaklık dev filosunun mart ayında 5 bin TIR’la yeni havalimanına taşınacağını açıkladı.

İstanbul Yeni Havalimanı'na büyük taşınma ne zaman?

Dün İstanbul Havalimanı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın başkanlığında, taşınma tartışmalarıyla ilgili olarak tüm tarafların katıldığı toplantı gerçekleştirildi.

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Modern City Bahçelievler İstanbul Havalimanı'na 40 dakika!

Yeni İstanbul Havalimanı metro hattı durağının hemen yanında yer alan Modern City Bahçelievler Projesi ile havalimanına 40 dakikada ulaşmak mümkün...  

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

yeni havalimanına ulaşım nasıl olacak Haberi

yeni havalimanına ulaşım nasıl olacak

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, Marmaray, Avrasya Tüneli gibi mega projelerden sonra dünyanın gözü şimdi de 3. Havalimanı'nda. İnşaat çalışmalarında sona gelinen Yeni Havalimanı 29 Ekim'de resmen açılıyor. Peki bağlantı yolları ve metro inşaatında son durum ne?

Tamamlandığında 200 milyon yolcu kapsitesine sahip olacak olan 3. havalimanıyla ilgili açıklama yapan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, havalimanında testlerin devam ettiğini söyledi. Bağlantı yollarının tamamlandığını da belirten Özdemir, "Yeni Havalimanı için her şey hazır." dedi.

Yeni Havalimanı bağlantı yolları tamamlandı

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, İstanbul Yeni Havalimanı bağlantı yollarıyla ilgili olarak: "İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına ilişkin, açılış tarihinde herhangi bir aksilik yok. Allah bir mani vermezse 29 Ekim'de havalimanımızı açacağız. 22 Haziran'da ilk uçaklar da  indi. Çok başarılı...