29 / 03 / 2024

yeni imar planı nasıl hazırlanmalı

yeni imar planı nasıl hazırlanmalı

Milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den yola çıkan genç İnşaat Mühendisi Serdar Dündar, Giresun’a dair projelerini, gözlemlerini temsilcimiz Erkan Başkıran aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı.

Elbistan’a yeni imar planı geliyor! Elbistan’ın yeni anayasası olacak!

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Çelik, Elbistan’ın 100 yılını kapsayacak bir imar planına ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, “Bize görev tevdi edilmesi durumunda hazırlayacağımız imar planı, Elbistan’ın yeni anayasası olacak” şeklinde konuştu.

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşüm hız kazandı! 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşümün Zeytinburnu'nda hız kazandığını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

Tuzla'da 168 bin metrekarelik askeri alan için yeni imar planı hazırlandı! Yeni konutlar inşa edilebilecek!

Tuzla’da 168 bin metrekarelik askeri alanı; AVM, konut, otel imarına açan planların yürütmesi mahkemece durdurulunca yeni plan devreye alındı. İşte ayrıntılar...

Boğaziçi Üniversitesi'nin Hisar Kampüsü için Bakanlıktan yeni imar planı! İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, Boğaziçi’nin İstanbul Boğazı manzaralı Hisar Kampüsü için yeni imar planı hazırlandı. İşte detaylar...

Yenişehir için yeni imar planı hazırlandı!

TOKİ, Kanal İstanbul güzergahı içinde yer alan Avcılar Firuzköy Mahallesi'ndeki toplam 1.6 milyon metrekare büyüklüğe sahip alan için imar planı hazırladı. 1 milyon 650 bin 766 metrekare büyüklüğe sahip alanın 850 bin 836 metrekaresinde konut ve AVM inşaatı yapılacak. 

Uzungöl İmar Planı’na durdurma kararı!

Uzungöl için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı yeni imar planı çalışması yargıya taşındı. İmar planıyla ilgili mevzuatına aykırı olduğu nedeniyle durdurma kararı verildi.

yeni imar planı nasıl hazırlanmalı Haberi

yeni imar planı nasıl hazırlanmalı

Kirazın anavatanı ve fındığın başkenti Giresun bu dönem, 7 Haziran 2015 milletvekilliği seçimlerinde özellikle AK Parti milletvekili aday adayları için oldukça popüler oldu. Bu aday adayları arasında gençler de yoğunlukta. İşte hayli genç ve donanımlı aday adaylarından İnşaat Mühendisi Serdar Dündar ile söyleşi yapıyoruz.


MODERN FİRAVUNLUK

-Neden siyaset? Dünya sistematiğindeki bu haksız paylaşım yani dünya gelirinin %99’unun %1’lik kesimin kontrolünde olması ve geri kalan insanlar arasında %1’i paylaşın demeleri... İşte bu, çağımızın modern firavunluğudur. Bu sistemi Allah’ın izniyle kırmak için siyasete girdim ve o yüzde birin haklarını daha iyi savunabilmek ve hizmet için diyebilirim. KUMPASLAR OYNANDI -Peki, neden AK Parti? AK Parti bu mevcut dünya dengesine bir çomak soktu ve masada ben de varım dedi. Ve 2006 Cumhuriyet mitingleri, en son...