25 / 04 / 2024

yeni istanbul kartal

yeni istanbul kartal

İstanbul, yeni gelişim bölgelerini belirledi. Anadolu Yakası'nın kalbinin Kartal olacağı ve 5 milyar dolarlık projeyle Kartal'da yeni bir ticaret merkezi oluşturulacağı belirtildi. Avrupa Yakası'nın yeni konut alanının ise Silivri olacağı bildirildi.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ 3 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri Kartal, Beykoz ve Sarıyer'de inşa edilecek.

İstanbul Kartal’da, adliyeye ek hizmet binası yapılacak

İstanbul Kartal bulunan 54 dönümlük arazi üzerinde yer alan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne ek hizmet binası yapılacağı açıklandı.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

İstanbul Kartal'da imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

İstanbul Kartal'da satılık arsa ve müstakil villa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Darülaceze Başkanlığı tarafından, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Orhantepe Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Arsanın üzerinde bir müstakil villa bulunuyor. Peki Darülaceze Başkanlığı tarafından satışı yapılacak arsanın fiyatı kaç lira? İşte ayrıntılar... 

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Uludeveci tarafından kuruldu.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

İstanbul Kartal'da icradan satılık 90 gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi, İstanbul Kartal'da yer alan 90 gayrimenkulü 41 milyon 255 bin TL'ye satıyor...

İstanbul Kartal Orhantepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Orhantepe Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan 6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapı Olduğu Tespit Edilen Yapıların Yer Aldığı 47,7 Ha’lık Uygulama Alanına İlişkin 1/5000 Ölç. NİP ve 1/1000 Ölç. UİP Değişikliği askıya çıktı.

Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta açtı!

Türkiye'nin katılım bankası olan Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta hizmete açtı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul Kartal'da bina çöktü!

İstanbul'da 7 katlı bir bina çöktü. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi...

yeni istanbul kartal Haberi

yeni istanbul kartal

Para dergisinin son sayısında İstanbul'un yeni cazibe merkezleri ele alındı.

Göç, kaçak yapılaşma ve sanayileşme nedeniyle İstanbul artık kabına sığmaz oldu. İstanbul nüfusuna her yıl 500 bin insan eklenmesi sorunların yaşanmasına neden oldu.

Dünyanın önde gelen metropollerinden biri olan İstanbul için yeni bir değişim ve dönüşüme ihtiyaç duyuldu. Belediye, merkezi hükümetin de desteğini alarak 'İstanbul Anayasası' diye adlandırılan 1/100 binlik İstanbul Çevre Düzeni Planı'nı 14 Temmuz 2006 tarihli Belediye Meclisi'nde onayladı.

Bu planın ardından, halen 1985 yılında çizilen 1/25 binlik nazım plana göre yönetilen İstanbul, yeni nazım planına da ulaşmış kavuşmuş oldu. 1/5 binlik planlar, İstanbul Anayasası'na uygun olarak hazırlanıyor.

YENİ İSTANBUL'UN KALBİ

Bu planlarla yeni İstanbul'un satırbaşları da yazılmış oldu. Sanayiden konuta, turizmden lojistiğe İstanbul'daki tüm faaliyetlerin hangi...