23 / 04 / 2024

yeni istanbul silivri

yeni istanbul silivri

İstanbul, yeni gelişim bölgelerini belirledi. Anadolu Yakası'nın kalbinin Kartal olacağı ve 5 milyar dolarlık projeyle Kartal'da yeni bir ticaret merkezi oluşturulacağı belirtildi. Avrupa Yakası'nın yeni konut alanının ise Silivri olacağı bildirildi.

Ankara'daki 103 adet iş yeri ile İstanbul Silivri'deki golf tesisi kiraya veriliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 103 adet iş yerini, İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü de golf tesisini kiraya veriyor. İşte ihale ilanları...

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Silivri projesi için geri sayım başladı. TOKİ Silivri projesinin ihalesi 21 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Silivri 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı! TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı... TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın... İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

İstanbul Silivri 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre İstanbul İli, Silivri İlçesi, Mahmut Şevket Paşa-1 RES Projesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Silivri ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Silivri ilçesi sınırları içerisinde tesis edilecek olan trafo binasının yapımı amacıyla konumu belirtilen taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırmasına karar verildi. 

Eden Yapı Silivri projesi geliyor! Yeni proje!

Eden Yapı Silivri Alipaşa'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Proje 74 milyon 746 bin 332 TL'ye mal olacak.

İstanbul Silivri'de 19.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 19 milyon 912 bin 482 TL bedelle satışa çıkardı.

Maxicells İlaç'a İstanbul Silivri'de arazi tahsisi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Maxicells İlaç şirketi için Silivri'de yer tahsisi gerçekleştirildi.

yeni istanbul silivri Haberi

yeni istanbul silivri

Para dergisinin son sayısında İstanbul'un yeni cazibe merkezleri ele alındı.

Göç, kaçak yapılaşma ve sanayileşme nedeniyle İstanbul artık kabına sığmaz oldu. İstanbul nüfusuna her yıl 500 bin insan eklenmesi sorunların yaşanmasına neden oldu.

Dünyanın önde gelen metropollerinden biri olan İstanbul için yeni bir değişim ve dönüşüme ihtiyaç duyuldu. Belediye, merkezi hükümetin de desteğini alarak 'İstanbul Anayasası' diye adlandırılan 1/100 binlik İstanbul Çevre Düzeni Planı'nı 14 Temmuz 2006 tarihli Belediye Meclisi'nde onayladı.

Bu planın ardından, halen 1985 yılında çizilen 1/25 binlik nazım plana göre yönetilen İstanbul, yeni nazım planına da ulaşmış kavuşmuş oldu. 1/5 binlik planlar, İstanbul Anayasası'na uygun olarak hazırlanıyor.

YENİ İSTANBUL'UN KALBİ

Bu planlarla yeni İstanbul'un satırbaşları da yazılmış oldu. Sanayiden konuta, turizmden lojistiğe İstanbul'daki tüm faaliyetlerin hangi...