25 / 04 / 2024

yeni Kartepe kapalı spor salonu

yeni Kartepe kapalı spor salonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi’nin koordineli yaptıkları yatırımlar arasında yer alan Sarımeşe’deki bin kişilik kapalı spor salonu inşaatı hızla ilerliyor. Kapalı spor salonu inşaatında yüzde 25 seviyeye ulaşıldı.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Zeray İnşaat'tan 3 yeni proje geliyor!

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Zeray Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Zeray üç yeni projenin de müjdesini verdi.

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Zeray İnşaat Kartepe'deki 4. projesi Zeray Esil Kartepe'nin lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 8 bin 250 TL'den başlıyor...

Zeray Esil Kartepe satışta! Yeni proje!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilen Zeray Esil Kartepe'de yer alan konutlar satışa çıktı. Projenin teslim tarihi Temmuz 2023 olarak belirlendi.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması TBMM'de!

Bursa Yenişehir ve Kocaeli havalimanlarının uzun zamandır kapalı olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kartepe Çepni-Suadiye Kent Çarşısı hizmete açıldı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Çepni-Suadiye Kent Çarşısı, Suadiye Pazarı’nın yeni yerinde ilk gününde gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Yeni AKM'nin inşaatında son durum ne?

Taksim'de temeli 10 Şubat 2019'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) binası yükseliyor. Hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü 95 bin 596 metrekare kapalı alanı olan AKM'nin inşaatında sona geliniyor...

Kartepe'nin yeni cazibe merkezi açılışa hazır!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Derbent Meleksuyu bölgesinde inşaatına başlanan kahvaltı ve mesire alanında sona yaklaşıldı.

Kocaeli Kartepe İHL Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin inşa ettiği Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatının dış cephesi tamamlandı

Kapalıçarşı esnafı mutlu! Dükkanlar 1 Haziran'da açılıyor!

Koronavirüs döneminde kapalı olan Kapalıçarşı, yeni döneme hazırlanıyor. Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, 1 Haziran'da dükkanların yeniden açılacağını söyledi.

Eski yöneticinin yaptığı işten yeni yönetici sorumlu mudur?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Eski yönetici binada tadilat yaptırmış. Bunun için alınmış bir karar yok. İş için kapalı fatura almış dosyasında duruyor. Şimdi yeni yönetici döneminde iş ihtilafa binmiş, tadilatı yapan parasını istiyor. Bu durumda sorumlu yeni yönetici mi eski yönetici mi?' sorusunu yanı

yeni Kartepe kapalı spor salonu Haberi

yeni Kartepe kapalı spor salonu

Kartepe Sarımeşe mahallesinde yapımı devam eden kapalı spor salonu inşaatında yüzde 25 seviyeye ulaşıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi’nin koordineli yaptıkları yatırımlar arasında yer alan Sarımeşe’deki bin kişilik kapalı spor salonu inşaatı hızla ilerliyor. İnşaat seviyesi yüzde 25’e gelen kapalı spor salonu projesi 13 bin 950 metrekarelik alanda gerçekleştiriliyor. Kartepe Belediyesi, Sarımeşe Kapalı Spor Salonu ile tam donanımlı bir salonunu gelecek yıl hizmete sunmayı planlıyor. Bin kişilik seyirci kapasiteli spor salonunda basketbol, salon futbolu, hentbol, voleybol saha alanları da yer alacak. Bay bayan fitness salonları yanı sıra aerobik, bilardo, masa tenisi alanları ile soyunma bölümleri de bulunan spor salonu yaz aylarında belediyeye teslim edilecek.

Kartepe için hazırladıkları projeleri tek tek hayata geçiren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, eğitim, sosyal, sağlık ve...