18 / 04 / 2024

Yeni Keçiören Bulvarı

Yeni Keçiören Bulvarı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatması amaçlanan Yeni Keçiören Bulvarı’nın Basınevleri bölümündeki ilk etabı bitirildi.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın ilk etabı tamamlandı!

Keçiören Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Nisan'da yapımına başlanan, 'Yeni Keçiören Bulvarı'nın ilk etabı olan Basmevleri Kavşağı bölümü tamamlandı. Kavşak 3 Temmuz pazar günü trafiğe açılacak.

Yeni Keçiören Bulvarı’nın ilk etabında sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden yeni Keçiören Bulvarı’nın ilk etabı olan Basınevleri kavşağında sona yaklaşıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda çalışmalar tam gaz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da yapımı devam eden büyük proje alanlarından bazılarını gezerek, incelemelerde bulundu.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 2 hafta önce yapımına başlanan ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın Basınevleri Kavşağı'ndaki ilk etabında çalışmalar rekor hızla ilerliyor.

Yeni Keçiören Bulvarı için çalışmalar başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına başladı. Çalışmalar nedeniyle Selçuklu Caddesi ve Gülhane Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nın inşaatı başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak, “Yeni Keçiören Bulvarı”nın yapımına bugün başlanacağını bildirdi. Kavşağın inşaatı 2 ay sürecek.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Keçiören'e yeni spor merkezi inşa ediliyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, ilçeye 10,5 milyon TL değerinde bir spor merkezi daha inşa edeceklerini söyledi.

Keçiören'de 23 yeni park inşa edildi!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Keçiören'de 499 adet park bulunuyor. Bu parklarımızın 23 tanesini son bir yılda inşa ettik" dedi.

Keçiören Belediyesi'nden emlak vergileri için kapıda ödeme hizmeti!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamındavergi mükelleflerinin emlak vergilerini evlerinde tahsil etmeye başladıklarını müjdeledi...

Birikimevim Ankara Keçiören'de şube açtı!

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile kişileri en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Türkiye'nin her noktasında olma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Birikimevim, yeni şubesini Ankara Keçiören'de açtı...

Keçiören yeni projelerle kalkınacak!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok "Hizmette olan projelerimizde yenileme ve tadilat çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Keçiören'i kalkındıracak yeni projelere imza atacağız" şeklinde konuştu.

Keçiören'de 3 ayda 5 bin 798 konut satıldı!

Son yıllarda dikkatleri çekmeyi başaran Keçiören'de yeni yatırımlar hız kesmiyor. Keçiören’de bahar aylarında 5 bin 798 konut satışı gerçekleştirildi. 

Keçiören Kuşcağız'a yeni nikah sarayı inşa ediliyor!

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Keçiören Ovakent iş merkezlerinin yeni adresi olacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, MAG Business'a özel açıklamalarda bulundu. 2017 yılında bir çok yatırımı Keçiörenliler'in hizmetine sunacaklarını vurgulayan Ak “Keçiören'e yönelik hizmetlerimiz her alanda devam edecek” dedi.

Keçiören'e yeni mesire alanı!

Keçiören Belediyesi, Kartaltepe Kent Ormanı ile Keçiören'e ilk mesire alanını kazandırmasının ardından yeni bir mesire alanı ile doğa ile insanı buluşturmaya devam ediyor.

Ankara Keçiören'de nitelikli konut sıkıntısı giderilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’a ziyarette bulundu. Ak, Keçiören'deki konut sorununun yeni imar planıyla çözüleceğini söyledi.

Keçiören'deki Cumhuriyet Kulesi yıkılmayacak!

Keçiören’in talihsiz kulesinin kaderi nihayet belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile düzenlenip açılmasına karar verildi. 19 Mayıs Stadı yıkılıyor ancak AKM’ye yeni bir stat yolda...

Keçiören'in yeni mahalle konağı gün sayıyor!

Keçiören Belediyesi tarafından hizmete açılan 9 mahalle konağı mahallelinin düğünler, nişanlar, cenazeler, asker uğurlamaları, sohbet ve buluşmalarına aracılık etmeye devam ediyor.

Yeni Keçiören Bulvarı Haberi

Yeni Keçiören Bulvarı


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen ve Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatması amaçlanan Yeni Keçiören Bulvarı’nın Basınevleri bölümündeki ilk etabı bitirildi. Etap, 4 Temmuz Pazartesi trafiğe açılacak.


AA


Haber Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden, Keçiören trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak Yeni Keçiören Bulvarı’nın Basınevleri bölümündeki ilk etabı, 4 Temmuz Pazartesi günü trafiğe açılacak. 

Fatih Köprüsü’ne alternatif olacak Yeni Keçiören Bulvarı’nın, Keçiören trafiğini yüzde 40 oranında rahatlatacağını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, “2 köprü, 1 alt geçit ve 1 hemzemin kavşaktan oluşan 3 katlı Basınevleri Kavşağı, 3 ay gibi kısa sürede 400 kişilik ekip ve onlarca iş makinesiyle 7/24 çalışılarak tamamlandı. Pazartesi günü Basınevler Kavşağı, trafiğe açılarak hizmete girecek” dedi.

Yeni Keçiören Bulvarı’nın...